253

до 257

преди 12 години

А ти си един промит мозък, непсодобен да разсъждава..

252

П

преди 12 години

И за кого ще гласувате, ако не за тях? :) За комунистите?- да ви го сложат отзад, да ви ограбят и да ви се смеят после. Или за Костов?- да ви го сложи отвсякъде и да си тори теменужките с парите, които сте събирали за децата си? А защо не за АТАКА- да ходим всички с каски и с усмирителни ризи.. Управялващите ни са калпави, ама и че българите сме едно голямо стадо- и това е факт! И аз подкрепям ГЕРБ! От цялото зло, те са най-малкото :)

251

Shark

преди 12 години

до Тит - този котйто се *** е тъкмо ГЕРБ, и то точно Бойко и Цецо, с неадекватното си поведение и *** си изказвания през последните няколко дни на всеобщи протести.

250

финикиец

преди 12 години

Ако вярвате на политицизатуй ще сте без парици!

249

Запален

преди 12 години

Изчака да утихнат размириците в Катуница и пак се появи с локумите си. Кажи какво ще направиш, за да живеем по-добре освен пътищата ? Не знам в момента кой здравомислещ човек ще гласува за вас.

248

Тит

преди 12 години

Какво сте се разлаяли срещу ГЕРБ бе?! Колкото и да си имат трески за дялкане, управлнията преди тях направо са имали цели греди! Кажете при кого досега България е имала какъвто и да било прогрес?! Кажете!? ПРИ ония мазни Станишевски комуни ли? Дето се самозабравиха в краденето, лапането и лъжите си?! Или при ония сини ***, които ни докараха до катастрофално състояние?! *** и българската ни омраза, и със злато да ви натъпчат задниците, пак ще мрънкате! И ДА СЕ НАСЕРЕТЕ, ГЕРБ ЩЕ ПОБЕДЯТ!!!!

247

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Представете си този пухльо как ще поздравява войската на 6-ти май!Мъъъъкааааа!

246

Shark

преди 12 години

Да де, ще гласуваме "ЗА", ама не за този клоун.Чисто технически няма вариант в бюлетината да се гласува "ПРОТИВ". Така че г-н Плевня все ще гласумаве "ЗА" някого.

245

Една_от_БГ

преди 12 години

Този наистина се държи като застарял клоун, полуусмихнат, полуразплакан, готов на ВСИЧКО, само и само шефът да го включи в цирковото представление...ПРОТИВ ТАКИВА ЦИРКАДЖИИ СЪМ.

244

аватар

преди 12 години

САМО ГЕРБ И ПЛВНЕЛИЕВ ПРЕЗИДЕНТ,защото те не КРАДАТ, а СТРОЯТ и ако искаме да имаме европейска държава трабва да ги ПОДКРЕПИМ.Всичко останало е политически ФАРС !!!!!

243

Анонимен

преди 12 години

И аз искам да работите "ЗА" мен ,но вие работите "ПРОТИВ" мен и работите "ЗА " себе си ! Така,че сорииии!!!!!

242

АМАН

преди 12 години

Ами кой е най-умния!? Ми ти си най-умния да ти го поставя на изхода на храносмилателната ти система!

241

Не , не и не !

преди 12 години

Представа си нямам каква е историята на Плевнелиев, представа си нямам що за човек е, но ми е достатъчно да видя Цветанов в анфас, за да съм наясно, че бих пуснал бюлетина за ГЕРБ само с автомат опрян в гърба....което, май не е чак толкова невъзможно, предвид мечтите на главния Бабуин.

240

Nikoi

преди 12 години

Кандидат за Президент - бивш платен комсомолски секретар. Минстър-председател - бивш пожарникар, бодигард на Тато. Шеф на МВР - физкултурник. Шеф на бюджетната комисия - шеф на НАП-Пловдив в Пловдив, случайно забравил за 6 милиона данъци. Главен секретар на МВР - шеф на БОП-Пловдив, случайно забравил да провери някои сигнали за един мафиот, но насъсква полизията срещу българите. Един мафиот правил на маймуни политици, полицаи, съдии, прокурори 20 години - пита се кой е по-умния.

239

Censor

преди 12 години

Тоя пък ***! Както всички останали от политическата клика! И аз ускам да живя в нормална правова държава без двойни стандарти които спасяват кожуха на мошенниците, независимо от калибъра им! На всичкото отгоре ми се показват едни такива като тебе дето викат "... дръжте крадеца ...". Да го ду.аш! И останалите от "класата" ти.Из размисли на един простосмъртен ...

238

Анонимен

преди 12 години

Че този кога е работил като инженер?

237

wiki

преди 12 години

Gladna kokoshka, proso sanuva!

236

Анонимен

преди 12 години

Да изринем мутрите и слугите им на 23-ти. Да си върнем България за нашите деца.

235

Анонимен

преди 12 години

Това е бъдещият ни президент!

234

Анонимен

преди 12 години

Напротив. Ще гласувам против салонният управител, прислужник на мутрата Борисов.