390

Анонимен

преди 12 години

тука ли е още македонистката *** да си по драскаме малко че не ми се спи

389

до398

преди 12 години

Браво Айнщайн! Ако управляващите преди 130 години мислеха сега,ти(ако изобщо се беше родил)на какъв език щеше да говориш?НЕ Е ТОВА НАЧИНА,отвори си очите,.мисли чрез физиката причина-следствие-сила-реация-противодействие!И най-важното,..КОЙ ИМА ПОЛЗА???(последното е от древен Рим):) Аре лека:)

388

Анонимен

преди 12 години

Има нужда от гражданско общество, каквото се видя че нямаме. Ние не знаем как да протестираме. Не сме испанците, които спяха по площадите, не сме гърците, които правят размирици, нито французите и италианците, които стачкуват, когато искат сметка от правителствата си. Дори американците редовно са пред Белият дом. Ние не. Ние трупаме, трупаме и накрая избиваме на агресия. В този смисъл такива като Волен са полезни, има нужда от напомняне, а останалите партии също трябва да са по активни.

387

муспи

преди 12 години

Когато '56та година съветската армия влизала в Будапеща, от покривите деца хвърляли бутилки с бензин по танковете и ако улучвали, танка се запалвал и излизал от строя. След това децата бягали на дуго място и правели същото. Нашите сатрапи в лакейството си разпуснаха армията, полицията и жандармерията им е неподготвена за такава атака, стои на куп за да пази себе си преди всичко - трябва само да се пусне сред тях добре запушена бутилка, със здраво прикрепен нагънат вестник и запален.

386

До edna balgarka

преди 12 години

Национализма не е настройване срещу другите. Да обичаш родината си е едно, но да ти стиска да се бориш за нея е друго. Стой си мирно и тихо, но като седнеш на кафе с приятелки не се оплаквай от тъпата система, липсата на образование или детски градини, корупцията при доктора, ниската заплата. Национализма не да плашиш другите, а да се опиташ да подобриш това около теб. Той не се налага, но се възпитава в хората. Стига с простотиите за етническа война и други такива. Става въпрос за правилата.

385

Анонимен

преди 12 години

Deka vleze Vulgar,tamo se razpada,na vi EU.Oni si znayat kradene,prostituciya...Nagotovo 4ekat,prosto pleme ...puhahahahaaaaaaa

384

Анонимен

преди 12 години

всички *** и турци у косово

383

АНТИ-РАЦИСТ

преди 12 години

Казах!!!

382

...

преди 12 години

интересното е че според него има заговор от медиите срещу него и АТАКА...тогава как разбираме за психопатските му изявления и действия...национализма няма да спаси тази държава а патриотъзма...защото с омразата към другите нации...само ще изолираш страната...а в днешно време...тва е сигурен колапс...колкото и да не ни се иска България е мн зависима от другите държави...

381

Анонимен

преди 12 години

до Иван Панов закони има , колкото до *** това население ако не *** то трябва да се остави на гладна смърт 1 г. без помощи и бдение на полицията ше намалеят с 30 процента

380

edna balgarka

преди 12 години

na tozi nikoi ni6o ne my dalji ,po skoro toi dalji izvinenie na horata .i nacionalizma ne se nalaga .toi se nosi v sarceto ot tezi ,koito obi4at rodinata si ,no nee nyjno da se nastroivame edni sre6y drygi.,za6oto tova 6e se varne kato bymerang varhy nas a tozi zlobar pak 6e se nastani niakade na toplo i ydobno mestence.

379

Анонимен

преди 12 години

Сензационни разкрития за дейността на Октопода и Алексей Петров се готви да направи пред журналисти бившият служител в НСО Пламен Устинов. В петък, 30 септември, от 14,00 часа в Прес-клуба на БТА, на бул. Цариградско шосе, той ще разкрие какви са връзките на мафията с политическите партии и властта.Също и кой поръчва политически убийства, отвличания и премахване на бизнесмени в България. Медиите ще научат също истината за разгласената от щаба на Алексей Петров декларация, която Устинов подписал заради заплаха от хора на Трактора, че ще отвлекат децата му. Набеденият за терорист от Петров ще съобщи подробности за нападението срещу кандидат-президента в Тетевен преди няколко дни.

378

Анонимен

преди 12 години

Той па сега иска квото и да е министерство в крайна сметка. Не защото може да свърши някаква работа ми щото бил подкрепял ГЕРБ. Хем иска *** пък няма да подкрепи никой и т.н. фурнаджийски изпълнения....Дайте му МВР-то да изръшка цялата държава и да си отмъсти на всички, които го плюят или му се подиграват а ?

377

Nikoi

преди 12 години

Може би, Волен не истински водач на националистите, но другите и това не са. ВМРО донякъде е изключение. Но само той имаше смелостта досега да казва някой истини за българският елит, политическата система, ***. Поне е последователен. Кой от останалите е проявил българска позиция. Последните събития просто показаха, че ролитиците ни въобще не ги интересуват проблемите на българите и го показват с невиждан цинизъм и арогантност. И всичко това е подплатено с използване на сила. Позор.

376

1234

преди 12 години

с болен може само да станем второто косово , и НАТО дание на гости в бг...бати държавата .

375

до 379

преди 12 години

Ами кандидатирай се ти(в случай,че кумирът ти не спечели)направи ти разликата!Защо ще бягаш,не ставаш ли национален предател,а?Хахахахах,стига глупости младежо,нещата са ясни на всички отдавна,вече не живеем в 80те ,всеки има право да се труди и живее където пожелае,няма къде да ''бягаш'',анадъмо,а?хахахахах

374

Иван Панов

преди 12 години

до 387Не ни трябва ***, а закони и то здрави! Заради такива фрази всичките протести от последните няколко дни ще отидат напразно, за което мен ме е ядд.

373

Анонимен

преди 12 години

тоя може да си подпали само гащите

372

МАрТО

преди 12 години

ЛУД!!! ЗА ЕДНОТО ЕГО ЩЕ ПОДПАЛИ ДЪРЖАВАТА!!! А БОЙКО СИ ГО ВЗЕ В УПРАВЛЕНИЕТО.?!?!?! МИСЛЕТЕ ХОРАААААА... МИСЛЕТЕ КАТО ГЛАСУВАЙТЕ... ВИДЯХТЕ ТЕЗИ ЕМОЦИНАЛНИ ВОТОВЕ ДО КЪДЕ НИ КАРАТ!!!

371

Анонимен

преди 12 години

Сега спорех с приятел, който не харесва Волен с аргумента "насилието ражда насилие". Аз не мисля, че Волен може да предизвика и контролира насилие, аз смятам, че дори за това е слаб. Ние истински националист нямаме. Това са фактите. Просто не се е родил българският водач на националистите или още няма право да гласува, като децата от протестите.