87

ресурс

преди 12 години

Бойко Борисов не е виновен! Виновни сме ние - целокупно, защото законите пишат и прилагат тези, които ние избираме! А на Борисов трябва да сме дори благодарни - той изкара на показ цялата мръсотия и на дивия капитал, и на соцбезумията, и ни показа какво не е демокрацията. Всеки народ си заслужава управниците!

86

Мистик

преди 12 години

на българина му дай парче имот и му гледай сеира.то се почва треперене някой да не му го вземе,то се почват кавги с роднините и т.н.Алчността няма граници когато става въпрос за 50 квадрата с 4 стени.

85

Анонимен

преди 12 години

И ако управляваща партия беше някоя друга,и Бойко не беше премиер,тия нямаше да се изпотрепят,така ли?Ама само да плюват платените драскачи.Кавали с кавалите.Каква връзка има тука герб.

84

До 73

преди 12 години

В Ябланица няма помаци нещо се бъркаш.Повечето са българи и естествено както в цяла България ***.

83

Анонимен

преди 12 години

84 - Какво да прави човека! Това е оня БСП-еито:)))) Посиняли само му пръстите от чукане:)) Така се успокоява, че е единствен гербер и няма последователи вече на Боко ***:) Ако ГЕРБ загуби изборите сигурно ще се самоубие милият:)))

82

Анонимен

преди 12 години

"Жена уби бившия си приятел в пиянска свада19.09.2011 15:10"Всеки ден ще е така до ПОБЕДАТА!Вследствие на "успешното" управление на Тиквата народа откача и се трепе НЕУМОРНО.Всеки ден ще е така до ПОБЕДАТА!

81

марсилезата

преди 12 години

ли?Само ,че зависи на какъв език я пееш, защото простолюдието, което е пяло на френски сега дирижира хора и който пее фалцет го удрят с палката! Оооо Пари БА оооо Юнион ла ла

80

Анонимен

преди 12 години

Прави ли ви впечатление че постовете анти-гроб веднага получават НЕСЪРАЗМЕРНО много минуси?Платен гроб-арски драскач *** ли *** докато някой му го НАЧУКА!

79

Циганин

преди 12 години

Бъгарска работа . Алчни и безкруполни до безобразие.

78

botzko

преди 12 години

maleeeeeeeeeeeeeeeeeeee naroda izpu6i TOTALNO!!! - dano pone sa bili *** da me ne e iad!!

77

ева

преди 12 години

Имотът е "предписан"? Това да не е лекарство...

76

Анонимен

преди 12 години

Моля,моля не всички са помаци в Ябланица , имам роднини там.Помаци има в Извор .В Ябланица няма.Детството ми е минало там.ЧИСТИ БГ СА.Жалко и моите съболезнования.

75

Анонимен

преди 12 години

Ценостната система налагана от ГЕРБ води до такива неща! Все пак с мутри начело - мутренско поведение!

74

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден ще е така до ПОБЕДАТА!Вследствие на "успешното" управление на Тиквата народа откача и се трепе НЕУМОРНО.Всеки ден ще е така до ПОБЕДАТА!

73

Анонимен

преди 12 години

E,вече не им трябва нищо! Светла им памет! Дедото и той е пътник! Амин!

72

пръдливо джудже

преди 12 години

оо БСП,сменил си снимката,ама пак си отдолу :)))

71

бай Ганьо

преди 12 години

Цър-пъре и аз гледах магарето, но то излезе по инат и от самия Бойко - уби с мълчание водещият!

70

kurentzo lapas

преди 12 години

щом е в Ябланица,значи най-вероятно става въпрос за помаци...

69

Анонимен

преди 12 години

"Спорът за вилата започнал малко след като възрастният мъж се прибрал от Швейцария"Нали ужким в западна европа се печели добре,защо този сестроубиец е такъв?Всичко е до ценостната система.Такава в капиталистическото общество е изразена само и единственно чрез звъна на ПАРИТЕ. Това учи капитализма , богатството води до охолен живот.Не комунизма,а идеите за комунизма бяха прави.Но всички честни ''социални хора" бяха избити ,само дори да си отворят устата.Така е и по светът и у нас.

68

Цър-пър

преди 12 години

Днес по би ти ви дадоха едно магаре във Варна - кандидат за кмет. Мисля, че то е адекватния кмет при министър-председател ББ.