435

до Сашо

преди 12 години

Цецка Цачева е завършила Михайловградския- Монтанския ПУЦ по право (филиала на СУ в Михайловград- Монтана, който просъществува няколко години, докато училите-недоучили си вземат дипломите), но пък навсякъде пише, че госпожата е завършила СУ. Цецка Цачева: "Петелът е гръбначно животно". Любимата картина на Цецка Цачева е "Петел" на Юри Буков. Подарил й я шефът на УМБАЛ в Плевен доц. д-р Димитър Стойков. Монтанската "юридическа" школа, която е на път да остави ярък отпечатък върху времето на мандата на 41 НС. ГЕРБ се явява ковачница на кадри. Това каза пред bTV председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Цецка Цачева май забрави, че БКП е "ковачница" на кадри. И тая "жена" е завършила право чрез системата Рабфак(Работнически факултет), където БКП изпращаше свои доверени кадри. Некадърни, прости и алчни хора нахлуха на всички нива в управлението. Партията на управленската немощ и мениджърската несъстоятелност, която се *** в Партия на простотията и арогантността. Да си интелигентен човек днес в страната ни означава да се чувстваш лично засегнат, лично обиден, лично разстроен, лично паникьосан от интелектуалните, умствените, професионалните и моралните качества на първите лица в правителството и парламента!

434

Анонимен

преди 12 години

"ние ще продължим да си лочим бирата и да се гъбаркаме с вас и с гаджетата"Wiktor, ти с това 18 часово дежурство във форума, знаеш ли какво изобщо е гадже?

433

Въпрос до 438

преди 12 години

Много си прав. Но кога си смени пола, и стана изведнъж жена?

432

Анонимен

преди 12 години

А смяташ ли,че този пальчо без протекциите на Държавна Сигурност,днес щехме да знаем името му.

431

Муйо

преди 12 години

Как ли изглежда тоя дето тихомълком върви из форума и цъка минусчета и плюсчета))) Лелеее тоя ще ме умори от смях! Ама изпълнява си, каквото му е заръчано на оперативката! И старателно изплезил езиче излълнява! И плеска с ник след ник за да имитира "възторжена тълпа граждани" "запленени" от Плевнелиев! А вски който каже истината за него (и останалите комунистически креатури за президенти на ДС/БКП), бива обявен за "комунист"

430

Анонимен

преди 12 години

Oт утре,гръцките депутати ще връщат ключовете на прескъпите си коли ,и ще се возят на по-евтини!А нашите изгнили ТИКВИ,300 на брой?????Какво направиха за да се оправи икономиката?

429

до 434

преди 12 години

А Вие не се ли страхувате?

428

до 442

преди 12 години

Българския народ,обича да го лъжат

427

Анонимен

преди 12 години

"ГДБОП рови кой си е позволил да пише в интернет срещу ГЕРБ и хора от властта."Кво има да рови. Да почнат по ЕГНтата и толкова. 7 млн са недоволни само без членовете на ГЕРБ. Пък и да рови, какво може да направи вече. Умря боковизма, още по време на родилните мъки.

426

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев се е пръкнал от Червената *** БСП,човека си пази партииния билет,след 2 години ще му потрябва пак

425

Веско

преди 12 години

Баси! Все е било размазване на ГЕРБ от форумците, но тоя път гаврата е пълна.Поздравявам всички форумци - кефите ме пичове и... дами!

424

Бисмарк

преди 12 години

И аз това обяснявам на дъщеря ми: "Недей да лъжеш, защото после ще се наложи да лъжеш за да се обясняваш и накрай така ще се оплетеш, че ще станеш за смях" Чухте ли г-н Плевенлиев.

423

Отново 414

преди 12 години

Затворен съм в опушена люлинска панелка. Завесите са дръпнати. Почитател на герб съм-познахте ме. Той вождът ни обижда много често, но ние нали сме негова мазохистка чета. Да живее герб ,да живее нашият кучкар.

422

ББ

преди 12 години

Как е влудяЗъли червенодупеЗти *** , пишете ли комуниЗтичеЗки словоблудства за ГЕРБ , пишете , пишете това и ви остава ние ще продължим да си лочим бирата и да се гъбаркаме с вас и с гаджетата наоколо , хе , хе , хе . *** , ПО - *** , НАЙ - *** , КОНУНИЗД !!!влудяЗъли червенодупеЗти *** , пишете ли комуниЗтичеЗки словоблудства за ГЕРБ , пишете , пишете тов

421

обикновен човек

преди 12 години

Е аз,що не знам как се иска и дава подкуп?Ми щото нито са ми искали,нито съм искал.Плевнята,явно обаче е много запознат,що ли?

420

Анонимен

преди 12 години

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много въпроси. И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Положението с Плевнелиев е аналогично! Защо си затваряте очите пред явните истини? Със същите доводи комунистите управляват успешно вече 20 години уверявайки" матряла" , че са "социалисти"

419

Анонимен

преди 12 години

"Всички мои приятели и позната ще гласуват за Роската"Значи имаш една позната (твойта майка) и останалото са ти все мъже приятели. Типичен ***.

418

Чичо Петко

преди 12 години

Плевнелиев е човек преживял много неща.Точно той ни е нужен за президент, не разни палячовци на конци като калфин. който не смее да отиде до тоалетна без да пита господарите си от бсп!

417

Анонимен

преди 12 години

Не спорете какъв е бил Росенчо... от ОК на ДКМС или от ОбК на БКП. Ще имате възможност да се запознаете с молбата му за членство... с партиината му характеристика... с всичко. Нали не се съмнявате. Ние сме стара партия. Ковачница на кадри. Пазим им досиетата...

416

ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА

преди 12 години

Хора,почти всички коментиращи тук,а и не само тук а изобщо в нет- пространството изказват негативно мнение и изпитват ненавист към управляващата в момента така нарекла се партия Герб. Но наистина е опасно. Преди няколко дни познат и неговото семейство пострадаха ужасно,а бе активен коментиращ в блогове и социални мрежи. Наистина може би си мислите че положението е както минали години когато живеехме при демократични правителства,сега искрено ви казвам че не е така....ТОВА Е ИСТИНАТА,ФАКТИТЕ СА УЖАСНИ И КОШМАРНИ. НАИСТИНА СЕ ПАЗЕТЕ......Внимание: ГДБОП шпионира кой какво пише срещу властта в интернет.ГДБОП рови кой си е позволил да пише в интернет срещу ГЕРБ и хора от властта.Това става ясно от скандално писмо, подписано лично от зам. директора на ГДБОП комисар Братоев.С него се изискват айпи адресите и логовете на хора, които са писали коментари под две журналистически разследвания за конфликт на интереси на хора от изпълнителната власт.Разследванията са публикувани от топ разследващата журналистка и върл душманин на всички далавери в държавата Светлана Баталова през февруари. От тогава коментарите под тях не спират, като последните са от 27 август т.г.: Възмутително! Докога в България простотията ще бъде управляваща?! Събудете се хора! Нека изметем всички тези *** от всички постове! Време е за революция!ГДБОП вероятно след като успешно пребори организираната престъпност, тръгна да търси кой пише срещу властта в интернет форуми, вместо да се заинтересува как се разпределят милионите евро по проектите и огромните кражби при това управление.