97

Анонимен

преди 12 години

tova ako se slu4e6e tuka v USA policaq nqma6e da proizvejda predupreditelni izstreli a 6te6e direktno da zastrelq 2-3 romi no takuv ni e zakona zatova nikoi nqma respekt kum policiqta

96

Анонимен

преди 12 години

Не само *** ще напада полицаите.Хората са озверели от глад и мизерия.Инцидентите ще стават все по жестоки.Прошка няма да има!!!Гладът е БЕЗПОЩАДЕН.

95

Анонимен

преди 12 години

*** е животно - да се чуди човек защо ние европейците сме дали право на едно животно да гласува и въобще да се нарича гражданин? Кога ще се формулира в конституцията какво е това човек и какви черти трябва да притежава едно същество за да се нарича човек.

94

До 92

преди 12 години

Той като прави нещо Цветанов, ти пак си недоволен, щото прави нещо и дава пари за полицаите. На такива като тебе угода няма, затова по-добре подвий опашка и мълчи!

93

Анонимен

преди 12 години

На вси4ки *** да се дадат визи за Америка и след 1 година като се върнат ще бъдат като писенца

92

МЕН

преди 12 години

Така става когато цветанов и обкръжението му се дупят пред турци и ***. Не само че ги оправят от зад ами и бой ядът

91

Анонимен

преди 12 години

"Къде е сега другаря Станишев, другарите Костов и Мартин димитров да коментират гражданското насилие над полицаи изпълняващи дълга си ?"По интересно е какво направи гражданинът Цветанов за тия две години, та се стигна до това въоръжени с пистолети униформени полицаи да бъдат пребити от *** с пръти?

90

до 87

преди 12 години

Те днеска бият тях, утре ще бият тебе. Ама докато те бият, даже и ще те ***. И ще ревеш на умряло за полиция да тио отърве пръснатия от *** ***.

89

2011

преди 12 години

...74...Напълно се солидаризирам с мнението ти.Една или две птички пролет не правят...На мене ми е интересно друго,какво още трябва да се случи в страната ни,за да ни светне червената лампичка в главите ни...Да,аз специално вече не съм за излизане в чужбина,на такава възраст, биха ме взели на работа с"особено мнение"!Затова и разбирам хората, младите,изгубили надежда тук,и отишли да търсят късмета си в чужбина.А за нас,и други останали,остава само надеждата,че може и да се обединим някак си...

88

До 85

преди 12 години

Искам да съм статиста, играещ луд картечар с достатъчно амуниции":)

87

Охранител

преди 12 години

Ей заради всичко това полицаите в България, вместо да стрелят по престъпниците, особено, когато е застрашен собственият им живот, особено мислещите, като се замислят...или напускат системата, или посягат на себе си, самоубивайки се със собственото си оръжие...абе гнусна работа...ГНУСНАы ТА ГНУСНА...просто нямам думи...

86

росен

преди 12 години

Да бият тюфлеците щом като са се докарали до това положение

85

БАЧКАТОР

преди 12 години

Да живее демокрацията! Да живее мултикултурализма! Да живеят хуманизма и Българския Хелзинкски комитет. Да живей Евророма! *** раса са ***. Да извиняват *** че ги сравнявам с ***.

84

Samo minavam

преди 12 години

Да се снима втора серия на Апокалипсис сега и махалата да се ползва,като декор,за сцените с ***.***,задължително да са вътре.

83

Абориген

преди 12 години

Ехх защо само за 1 ден не разрешат да се стреля по черните мамби !!!

82

Анонимен

преди 12 години

На всички недораслеци, които плюят полицаите, пожелавам един ден децата им да изберат тая профения. на всички "пички", които плюят, също пожелавам един ден синовете и мъжете им да са полицаи. Само тогава ще схванете за какво става дума, тикви недомислени!

81

Иван

преди 12 години

Къде е сега другаря Станишев, другарите Костов и Мартин димитров да коментират гражданското насилие над полицаи изпълняващи дълга си ?

80

законодател

преди 12 години

а законите кой ги пише и налага?НС, т.е. гроб. какво дремят и само си подхвърлят топакта и си губят влемето с глупости.нали рапончо преди 1 г. обеща закон защитаващ милиционерите?и той при другите обещания.нека герберолизците се подмокрят като го видят на екрана.

79

Анонимен

преди 12 години

Ами....браво

78

До 63

преди 12 години

Приятел мисля, че е крайно време да открием ловния сезон!