8

бай Ганьо

преди 12 години

Гробаджии, не ми слагайте минуси на долния пост, защото лично съм виждал как полицаи се чешът по мадете и кибичат да вземат "почерпки" !

7

Кутев

преди 12 години

Коментар номер 1 за 9 минути има 9 плюса! Браво! Ще има премия за бързина!

6

Турчев

преди 12 години

Абе Цвъко, ами конфорт и аз мисля ,че повече им е нужен. В всяка патрулка барче с коняче и докато дебнат по улиците и по *** за всяка патрулка.Не че сега нямат зачислени ,но поне да е офицялно и по чесалка с дълга дръжка за топките да не се привеждат.

5

Кутев

преди 12 години

Къде са дежурните? Каква благодатна ТОПНОВИНА! Следващата новина задължително трябва да е за световната суперзвезда и политически колос - СТЕФАН ДАНАИЛОВ!!!!С другарски поздрав,Антонио

4

бай Ганьо

преди 12 години

Полицаите, които се чешат цял ден по мъдурите ще им даваме пари, на учените от БАН - ще ги закриваме! И това не било полицейска държава....

3

Ird $ DGD

преди 12 години

ГЕРБ!Защитава основните права на гражданите!Защо ще запитате Вие ?Много просто - спазва Конституцията !Между другото, това не е никак малко.

2

преди 12 години

Наистина голям напредък има в борбата с разпространението на детска порнография в интернет. Който не слуша му подхвърлят педофилски фаилове в компютъра и го очернят пред медиите. После да върви да доказва че има брат.

1

ЧЕНГЕ

преди 12 години

Полицаите да ги научи да стрелят на месо по *** които ги нападат ,че станахме за смях пред света , пребиват ги като ***!!!