96

ZA KOSTOV

преди 12 години

IASNO I KATEGORI4NO BALGARIA ISKA IVAN KOSTOV NA VLAST.FAKT.SEGA E VREMETO. SINQ LAVINA ZA KOSTOV!! SAMO TOI MOJE DA NI SPASI.S KOSTOV ZAEDNO NAPRED! KOSTOV - PREZIDENT.

95

Охранител

преди 12 години

Направо като вица за асоциациите...Питали един каква асоциация предизвиква у него думата диниОтговорил: Цици...Попитали го за асоциация с часовник...отговорът пак бил: ЦициЕ как бе човек?Ами две цици и аз между тях и цункам ту едната, ту другата...точно като швейцарски часовник...отмерващ времето с махалото си...

94

Анонимен

преди 12 години

Гоце беше мъж като стреляше по забранени видове животни. Тази шушумига ако ни е президент, не знам какво мъжко мога да видя у него. Баси нещастника женствен! Уж не беше политик и се биеше у гърдите затова, а сега президент иска да става. Пионка *** жалка смотана!

93

спонсор на МВР

преди 12 години

На снимката не е Плевнелиев, а Кукльо Наконциев!

92

дора

преди 12 години

Плевналиев, я си спомни как ти рекетираше строителите за пари от ДДС. Слабоумен ли си вече, или нещо се самозабрави?

91

Кърпачев

преди 12 години

Когато над Дунав се мръкнеи сънен Балканът заспи,отново в полетата бойнипожара на бунта гори.Отново вървят септемврийци...За всеки загинал геройте мрачно проклинат: "Убийци,ний пак ви зовеме на бой!"Ний искаме пак свободата,земята и нашия труд,че ние твориме благатасъс сърпа и тежкия чук.А тихият вятър отнасягласа на прикрития враги глуха закана огласяселото и димния град.Кълнем се в смъртта ви, другари,и в всеки загинал герой,че скоро часът ще удари,часът на справедливия строй! :-)Червеното слънце ще грейневъв всички бедняшки сърца :-)и в новия кървав септември -кълнем се - ще бием врага!

90

Анонимен

преди 12 години

Гледаш ПЛЕВНАлиев - виждаш софиянски

89

Анонимен

преди 12 години

81,ама па сините "чисти" води ненапити - 20 г. "стопанисФат" столицата, Социянски с жабешките бърни от кикотене и потене по проблемите на софиянци направо се състари и сасипа, тъй, тъй, горкия

88

Анонимен

преди 12 години

Роска, какво ти трябваше да се буташ за президентин ? Сега ще ти изкарат всичките кирливи ризи. Ама няма как да откажеш.. На тази Партия (БКП ) дължиш благоденствието си.

87

Анонимен

преди 12 години

*** да Е.а Цветанов! Защо чак сега го казваш това нещо след 4 години, което може да е вярно, може и да не е? Защо сега чак като се кандидатира за президент Плявата го казваш, мръсен плъх такъв???На *** у пу..та го слагам, Цветанов! Изчадие долно гнусно!

86

ФилосоВа

преди 12 години

Ако приемем ,че парите са мярка за единица труд и средство за размяна ,но това най малкото означава,че "БОГАТАША" е мошенник ,крадец,или разбойник.Нека каже този как е изработил това което има ?

85

ха-ха-ха

преди 12 години

Боко айде сега казвай ти ли иска парите, твойте хора ли и Плевнята даде ли ви? :))) Щото ние се сещаме кой управляваше в София 2007 г., чие беше мнозинството и от кой зависеха решенията :))).

84

Булгарцвет

преди 12 години

Е не сте ли маскари а ? номенклатурите закъсаха с кадрите безценно !

83

Анонимен

преди 12 години

75,*** верно е, ве - ка така ще му идва некъв си, мой твой, наш и ваш интерес ще му говори. Ми то, на него никой не му се е обадил по телефона за да му каже, че " Обади ми се сега, па тоя, некви там мит ли са, пол ли са..."

82

Анонимен

преди 12 години

какво да маркира бе , на касовия апарат ли?

81

Анонимен

преди 12 години

На всеки, който се занимава с по-голям бизнес у нас, особено пък строителство, му е кристално ясно,че се дават подкупи на от чиновници до министри. Ако Роската нямаше протекции от най-високо ниво, щеше да ги гледа тия обекти по телевизията. Те са само за от лъв нагоре. Скоро поисках познат служител от "Московска" да ми съдейства за някой хубав обект, а той ми отговори , че там е един затворен кръг и нямам никакви шансове. Сиреч хубавите обекти са само за тесен кръг приближени на Б.Б.

80

Анонимен

преди 12 години

"От тия общински съветници, 33ма са на ГЕЙБ и 26 на други партии."Синя София се е изгейберастила! :))) Още едно доказателство за нечистоплътния произход на *** от ГЕЙБ!

79

ПЕ

преди 12 години

И БЕЗ ТОВА ПРЕЗИДЕНТА У НАС НЯМА ВЛАСТ И САМО ЕДНО ТИТУЛОВАНО ЧУЧУЛО, ПО ДОБРЕ ДА СЕ КЕФИ НА ТИТЛАТА И ПРЕВИЛЕГИИТЕ ЕДНО ВЕСЕЛО МОМЧЕ, ОТКОЛКО БРОКЕРА КОМБИНАТОР РОСКО, ИЛИ ЗАКЛЮЧВАЩАТА ЗАПАЛКИТЕ КУНЕВА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ПОДОБЕН. ПРЕДЛАГАМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СВЕТЛЬО. КОЙТО Е СЪГЛАСЕН ДА МАРКИРА.

78

Анонимен

преди 12 години

С това признание мазната филия требе да го вземат за защитен прокурорски свидетел

77

Анонимен

преди 12 години

" издирвани от "МВР ни пази" и от "прокуратурата" заради стотина "фалшиви кметски подписа". А, ве, некой знае ли кой беше кмет на София през 2007 г. ?"Станишев е виновен!