265

Анонимен

преди 12 години

Как е другари плюем ли кога ще кажем нещо и за ал кайда тази невинна организация или плюем само срещу САЩ.

264

до 253

преди 12 години

Много просто man! Същите журналисти " конспиратори" работят за BBC, Ройтерс и там всякакви други осведомителни канали и ла*на с цел дезинформация и правилото разделяй и владей! Никой ама абсолютно никой не го е*е за мен или която и да било друга овца от масите, за да ни избиват, защото ние само си говорим и се караме и най-вече изпълняваме целта им: военна поговорка - "Разделяй и Владей"! Проста психология ви трябва за да може да видите ясно манипулацията по Тв и чалгата, кога и как ви мамипулир

263

до 264

преди 12 години

ми нормално да е така...всеки пожар е бил винаги изгасян...а при тоя просто нямаше как да стигнат пожарните служби...че то 2 часа горяха тези сгради бе...а плюс това никога до сега сграда не е горяла с помоща на КЕРОСИН...

262

Прав си UK

преди 12 години

С голямо отвращение чета коментарите на конспираторите. Надявам се да са повечето от млади и неопитни тинейджери които си нямат представа от света.Тези терористични актове бяха извършени в името на ислям. Не забравяте кой ви е съседна държава, не забравяйте кой ви кла 500 години със същите разбирания. Страхувам се че много малко истински българи са останали в тази държава България. Вместо да се дупете на кръвожадните мюсилмански терористи, и да плюете срещу САЩ,НАТО и Западна Европа,които ви защитават би трябвало да се осъзнаете и разберете кой ви е приятел.

261

до 265

преди 12 години

Направо ме "изкърти" целият мач.Джокович ще вземе турнира според мен...

260

до 259

преди 12 години

Тоя Джокович е наш човек балканец - не вярвах,че при 2/2 сета и 3-5 в петия и 40/15 при сервиса на федерер може да направи чудо , а той го направи.А по темата - след 10 г. вече на всички е ясно,че тая работа не е както е официално.

259

Анонимен

преди 12 години

това са единствените небостъргачи срутени поради пожар, а на сграда 7 (където са се помещавали архивите на кой ли не, както и бункерът на кмета), и е бил достатъчен канцеларски пожар

258

Анонимен

преди 12 години

Почват Надал и Мъри...Маанете таа конспирация и се веселете бре ора!:-)

257

Знаещ

преди 12 години

Разбираемо е. Мразим САЩ,мразим НАТО, Мразим Западна Европа. Защо?Защото майка и татко са верни другари от политбюро, защото те са били верни другари на червените,а сега и на герберските другари. Защото след толкова години надъхан с ленинска политика аз не мога да мисля по друг начин.Тези любими бумаги като "Работническо дело" и "Отечествен Фронт" ми дадоха такова вдъхновение.Аз четях с възторг новините как нашето селско стопанство напредваше, а как тези *** на запад умириха просещи на улиците. Е как да не вярвам в тези конспирации? Живков ме направи интелект.

256

:)

преди 12 години

така е и с филмите за извънземни , направиха се 100 000 филми , и пак който каже че съществуват извънземни го обявяват за луд , а извънземните са тук от самото начало(рептилите)

255

до 254

преди 12 години

моето момче 1000 градуса са достатъчни стоманата да поддаде...а повярвай ми керосина определено може да докара такава темперетура ако гори без контрол все пак говорим за тонове...те и за това новите сгради вече не се правят само от стомата...всякакви примеси се слагат само и само сградата да издържи до 1500 градуса...пожарите винаги са били голям проблем за високите сгрдари...не знам от кой *** излизат теориите че пожар не може да срути една сгрда...някъв пълен *** пак се е мъчил да мисли...

254

Анонимен

преди 12 години

Къв мач направиха само Джокович и Федерер...!!!!!!!Мале, мале мале...!!!!!!!А вие конспирации бистрите!?!?!?!?!

253

до 253

преди 12 години

Най-добрия начин да скриеш истината е , като я покажеш на всички , нали като ги убият тези журналисти хората ще кажат - вижте - убиха ги , значи са били прави ;)

252

Анонимен

преди 12 години

252 !!! Водене на бизнес по американски .. :)

251

Владо

преди 12 години

Айде пак с той 11 септември .Трагедията на една нация се превърна в трагедия на целия свят, инциденти от много по-големи мащаби минават и заминават с времето.Мразя Америка и ще продължавам да я мразя ,защото хората там се имат за царе на света ,а всъщност са роби в собствената си държава.

250

do 250

преди 12 години

ЕТО ГО БЕ ЕТО ГО ,ПОРЕДНАТА АМЕРИКАНСКА НАДУПЕНА ИЗТРИВАЛКА С ШИРОКО ОТВОРЕНА УСТА И ВИРНАТИ КРАКА 4АКА СВОЯ АМЕРИКАНСКИ ГОСПОДАР ДА МУ НАПЪЛНИ ЗУРЛАТА И ЗАДНИЯ ДВОР С МУТАНТСКИ СЕМЕНА.

249

Anti

преди 12 години

Лично аз съм съгласен за конспирация при атентатите на 11.09 . За взривове в двете кули съм сигурен.Самолетното гориво неможе да развие температура която да нагрее до такава степен метала че да подаде.2 седмици след срутването на кулите учени намериха вещество мисля че беше наречено Термит то развива до 2000 градуса температура и се говори че то е причина за срутването на кулите.За Пентагона 30 мин след самолетния сблъсък ФБР и ЦРУ събират всички записи от охранителни камери.Гледайте Zeitgeist.

248

do 249

преди 12 години

тогава за какво не са убити всички онези пишман журналисти които все конспирации са им в главата...постояно плямпат глупости и всичките са Американци...и всички конспирации против САЩ а никой не ги убива...тебе защо никой не те убива че разкриваш примерно че 9/11 е коснпирация и че евреите са виновни за тва...тогава половината БГ ще ше да е избита бе...

247

hristo_bsh@abv.bg

преди 12 години

факт е че който търси намира...човек има ли желание може да си втълпи всякакви неща....истина или конспирация или каквото ще да е...жалко е за загиналите и техните семейства...и последвалата безмислена война срещу "тероризма"...която спокойно може да наречем водене на бизнес по американски.

246

jj

преди 12 години

Аз само не разбирам защо Англия и BBC така сериозно са се заели с разсейването на конспиративните съмнения около 9/11?Просто няма как да изтрият фактите за дългогодишната история на взаимоотношения между семействата Буш и Бен Ладен, пък нека да няма конспирация. Очаквам следващия президент от фамилията с нетърпение, когато вероятно ще порутят още малко Пентагон и някой друг бизнес център и това ще даде повод за нови 15-20 години военни действия в третия свят...