128

Кутев

преди 12 години

Другари, недейте спа, ще се наказвамезареждайте лайнометите и огън! по плевнятаискам цялата плевня от горе до долу с *** да видяхайде на работа

127

Илия

преди 12 години

Препрочитай" ВИНЕТУ "

126

norm

преди 12 години

Платени от Кутев червенотиквеничковчета,остават ви още 45 дни да плюете,разпределете си слюнката за цялото време,иначе няма да остане за накрая и ще останете без хонорар.Грижа ми е за вас,най-вече за психичното ви здраве.

125

Анонимен

преди 12 години

Я! Мистър "27-квадратова барака" Президент иска да стане! Сигурно разчита на гласовете на онези, дето не им бутна палатите или на фирма Юлен в Банско например:)))))

124

тртртртртрт

преди 12 години

Само Волен е способен да промени нещо, независимо за добро или зло...Всички останали са мижитурки, послушници, които само ще се усмихват!

123

Действителността!

преди 12 години

Водеща: А на кого продадохте "Булгартабак"?Б. Борисов: Моля?Водеща: На кого продадохте "Булгартабак"?Б. Борисов: Има Агенция за приватизация, в която всички политически партии, които са излъчили свои представители...Водеща: Знаете ли на кого го продадохме, защото някакви офшорки, някакви мистериозни българи...Б. Борисов: Ами, тя и "Кока-кола" е офшорна компания...Този телевизионен диалог щеше да звучи по-адекватно, ако интервюираният премиер беше лидер не на управляващата партия ГЕРБ, а на ГАРБ примерно - Граждани за африканско развитие на България.

122

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Да прощавате, че закъснях малко, ама бях на бостана, прибрах триста кила тикви, ама от тия свинските-месестите, ще ги печеме на изборите, ше раздаваме и семки да ...плюе народа на воля...Кратуните ги дадохме на цецювата тъща за зет и. Днеска сме до обед, а следобед - в Правец...със Шефа...

121

Илия

преди 12 години

Сигурно Плевнелиев че обещае Шенген - ха ха ха ха ха ха

120

Илия

преди 12 години

Имам си мнение - не съм съгласен един тоталитарен СОТАДЖИЯ и сотаджий по форумите да ми налагат диктатурата на управляващите, когато почнете да четете нещо повече от" ВИНЕТУ " елате да ми казвате за кой да гласувам , *** на Бойко Борисов няма нужда да ми се пенат постоянно

119

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев "Не може един министър да подската от ден на следващ от една на друга работа"

118

Анонимен

преди 12 години

Кунева -президент !

117

Анонимен

преди 12 години

Чудя ви се гербери.Издигате комсомолски секретар,а обвинявате разумните за комунисти. Впрочем,къде е Странджата,май не е писал още,но да знае,че има минуси от мен,да си ги пише.

116

До 123

преди 12 години

а бе, гарван, тоя номер с "кофите с помия" си го научил от тиквоидния си вожд, нали? бегай да вадиш компирите!

115

пенсионер

преди 12 години

Само така другарю Станишев мачкай тия от ГЕРБ !Кеф ми става като гледам как агонизират в форумаСвърши вашето време замина си като лятотоЩе се радвате Утре ако ви поверят регулирането на кръстовище.

114

Gradim Bulgaria

преди 12 години

"до дни програмата му с приоритети за "Дондуков" 2 ще е факт."Kandidat za prezident, mesets i polovina predi izborite, niama gotova programa! Samo v Bulgaria takuv chovek moje da ima shans da bude izbran. V drugite strani horata se gotviat s godini za da poemat podona otgovornost. Za Plevneliev tova govori samo edno - shte se radvame na edna kukla na kontsi s shiroka usmivka 5 godini, sled tova shte bude smenena ot kuklovoda si. Nazdrave, bulgari.

113

До 119

преди 12 години

Гласувах с "Не"!За какво му е на Бойко Борисов да издига магаре,като БСП го изпревари с номинацията на Калфин?!

112

Илия

преди 12 години

Ауууууууууууу как ни приеха в Шенген, как свалиха ДДС - на 16 % и премахнаха плоския данък, аааууууууууууу колко мутри има осъдени на доживотни, аааааауууууоазиса България и парите дето дава Дянков ааааааааааауууууууууууууБедно ГЕРБ , Бедно се живее в оазиса България

111

Некъв Типец

преди 12 години

Тоз само на мен ли ми прилича на мазен ***? От неговото село казали, че бил много способен, браво. Това ме убеди, че е роден за лидер. Все пак мнението на *** е най-важно. А сега по темата - гласувайте за Кунева, тоз не ми вдъхва доверие, аз съм психолог. ДЕвствените мустачки от снимката в училищния му бележник говорят за нареденост, яко гърчене от съученици, което може да доведе до озлобеност и желание за мъст на целия бг народ. Пък и строителните предприемачи обикновено са ***..

110

Прав е Станишев

преди 12 години

Той посочи, че каузата е БСП да възстанови доверието сред българските граждани, на следващите парламентарни избори да бъде първа политическа сила и за него самия нищо друго няма значение."Учудвам се, че се внушава че господин Борисов е най-решителният премиер. Какво решително има в това да казваш днес вдигам пенсиите, утре не ги вдигам, какво решително има в това за бъдещето на АЕЦ "Белене" - ще се строи, или няма да се строи, ще свалят ДДС, няма да свалят ДДС?", попита лидерът на БСП."Очевидно хората сметнаха, че предишното управление не е било толкова добро, проблемът е бил в комуникацията с хората, това, чене успяхме да овладеем добре организираната престъпност и корупцията,но е факт, че днес хората живеят все по-трудно, доходите спадат, защото те са замразени, но инфлацията се покачва. Но премиерът има силен политически талант, това е много достъпно, има много добър медиен комфорт, с който разполага", подчерта лидерът на БСП.На въпрос за обръчите от фирми, свързани с предишното правителство, Станишев каза, че той обръчи от фирми няма. "Ако имах, досега щях да си понеса последиците. Каквото и да се говори, тепърва ще излизат неща за сегашното правителство. Предишното правителство не беше съвършено, но повече добри неща бяха свършени, отколкото недостатъците. А за недостатъците си платихме пред българските граждани", коментира Станишев.

109

Анонимен

преди 12 години

Самият Борисов опровергава ежедневно мита за "независимостта" на Плевенлиев. Бойко редовно употребява изрази като забранявам на Росен и разрешавам на Плевенлиев!!! Ало Тиквата, това не са ти мутренските сбирки от 90-те, а евентуалния Президент на България!!! Имай малко уважение към човека. По интелект , образование и опит Плевенлиев е много над тебе. Жалко само, че е толкова малодушен, иначе би станал добър Президент.