82

tulski

преди 12 години

" Инцидентът е станал на ул. Гео Милев в посока ж.к. Слатина към 20.10 часа, на място, където спират автобуси за други населени места "==============================================Това насъскване срещу хората от провинцията ли е ?! На столичани, колкото и да не им се вярва според конституцията, хората от други населени места имат същото право на живот, като тях.

81

mestinq

преди 12 години

виновна е общината и кат, защото този светофар не е оразмерен правилно от години,зеления сигнал не достатъчен за пресичане и на половината разстояние

80

симона

преди 12 години

Жената не умира в линейката ,а на място .И два часа след инцидента лежеше още на булеварда.Нямам думи за скапаните журналисти.Научете се да пишете достоверно!!!!!

79

-

преди 12 години

Много тъжна новина.Но този път може да се окаже , че шофьора на тира не е виновен.От кадрите преди малко по бтв , просто няма как да е карал с превишена скорост , защото тира прави завой , не се е движел с повече от 10 км и казаха , че е ударена жената със задната част на ремаркето. Разследването ще покаже , но може жената да не е съобразила траекторията на ремаркето на тира и да е станала белята.Още веднъж жалко и съболезнования на близките. Казаха , че бащата на детето пристигнал с пистолет

78

Хетфиелд

преди 12 години

много съм страшен, сички ше ви изтрепя!

77

!

преди 12 години

До 92. Аз бях на мястото около 5 минути след трагедията. Слязох от едно такси и видях зловещата гледка. Имаше поне 50 човека, които си говореха, че шофьора на камиона даже не е разбрал и е трябвало други коли да му свирят с клаксони за да спре. Спрял е след около 30-40 метра от кръстовището.Не заемам никаква страна,просто ви казвам, това което чух. Във всеки случай жалко за жената, детето и цялото семейство.А това за пистолета на нейният мъж не съм видял такова нещо.Той беше шокиран, по-скоро.

76

моториста!

преди 12 години

МОТОРИСТА Е БЕЗ КАСКА ОХ МАЛЕ ЛЕ, ОХ МАЛЕЛЕ, МАЛЕ ЛЕ ЛЕ!ОООХ ОООХ НЯМА НАКЪДЕ, АААХ АХАААХ, щЕ Я СКЪСАМЕ!

75

Анонимен

преди 12 години

"Яжте, пийте и си носете новите дрехи..."Един поет го бе написал това..Защо? Защо се случва всичко това? Не разбирам. Всичко ли изгубихме, хора? Всичко ли?

74

за хетфиелд

преди 12 години

много си страшен, не ги убивай, милост, мастааааа хахахахаах

73

Хетфиелд до 75

преди 12 години

Така че хайде малко по-леко с коментарите ако обичаш, за това кой се ражда с акъл и кой без. Постоянно уча малката как се пресича. Но когато ти се дръпне изведнъж и се видиш безпомощен да направиш каквото и да било усещането е ужасно повярвай ми. А я държах доста добре. И ако трябва да съм реален и вината на шофьора се докаже, аз на мястото на бащата (който е отишъл там с пистолет и идеята да го застреля) постоянно ще трябва да има полиция около мен защото му пръскам тъпата шофьорска тиква!

72

админе, къде си?

преди 12 години

тук индивиди с неградки корени започнаха да обиждат така, както са свикнали по родните си места в Родопите! Прати ги в почивка! Има си правила за поведение в тоя сайт и те трябва да се спазват!

71

Анонимен

преди 12 години

85, това може да той седне пред компа и да обижда анонимно, иначе не му стиска. Като толкова напира - да си даде неговия адрес. Не си заслужава да се разправяш с такива. Затова и мутри ни управляваха толкова. Зарежи го.

70

Koi e Vinoven?

преди 12 години

Davate Minusi i za6to?????Za6toto ste mi6ki i ne iskate da priemete faktite.Bez da se pointeresuvate sydite horata.I si dyrjite na tova vypreki 4e fakta si e fakt..... Forumni mi6oci

69

за 92

преди 12 години

нали, ти винаги си прав, дори и да грешиш, също като оня лозунг "Партията е права и тогава, когато греши" Ти си жертва на режима, нащо момче. България няма нужда от такива самозабравили се индивиди като теб! Дърпате ни надолу! Раждате се, множите се и умирате!

68

Анонимен

преди 12 години

85, не обръщай внимание на тези те даже и да пишат не могат- не си заслужава даже да се хабиш за него.

67

Хетфиелд до 75

преди 12 години

Имам дъщеря ссмотаняк. И един ден изведнъж се дръпна от ръката ми и пресече без да гледа изобщо. Момиченце на 3 години! Благодаря на Господ, че ни опази и двамата тогава защото и аз се затичах след нея. Ако беше станало нещо обаче не е сигурно кой щеше да е виновен. Аз, затова че съм изпуснал детето или шофьор на кола примерно. Това исках да кажа. Иначе е ясно, че ако детето е било пред камиона на пешеходна пътека виновен е само и единствено шофьора. Информацията обаче е доста оскъдна!

66

от 89

преди 12 години

иначе няма да откажа да ми покажеш някоя хватка в леглото и да ме полашкаш яката

65

до 86

преди 12 години

Абе шофъор си си,не само по образование, но и по манталитет.

64

Анонимен

преди 12 години

майката се е опитала да спре детето си, което е изтичало срещу камиона и така е намерила смъртта си---------------- доста тъпо изказване. да изтичаш "срещу" камиона значи да те блъсне с предната броня, а не да те сгази със задните колела. Изразявайте се по-точно, една дума може да вкара човек в затвора...

63

sdsd

преди 12 години

Парантията си го е намерила!!Защо не е пазила детето, как го е изпуснала, къде е гледала???Сигурно е говорила по телефона с някоя друга кокошка или любовника