21

Анонимен

преди 12 години

Според мен и ние трабва да вземем пример от франсетата да ги изгоним тези *** отдето ревнат да ги защитават и да им бием шута натам.

20

а така

преди 12 години

Защо *** миришет бе Бате. ???

19

Samo minavam

преди 12 години

Цялата тази ***,да я натикат в трудови лагери,при строг режим.8 часа работа,8 часа учене и така,които не изпълнява,в морето.Продължавам да се чудя,на Либерална и Лицемерна Европа.

18

assosd

преди 12 години

Като толкова са им мили ***(не ромите,да назоваваме нещата с истинските им имена) да си ги гледат....а като започнат да реват след някоя и друга година...проблемът ще си е техен!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Много хуманно, с трамваи, преди време един мустакат чичко ги е товарил в конските вагони и от там директно в пещите, за съжаление не са му стигнали година-две да се справи с всички.

16

Анонимен

преди 12 години

Пращайте ги в Брюксел при защитниците на ромите стига сте ги връщали тука. Xем им държите на правата и интеграцията хем не ги искате, едно казвате друго правите.

15

курбалаев

преди 12 години

да си ги държат там нали пискат че тук им нарушаваме правата ....даже всичкото *** да го приберат у европата пък тогава ше видим каква песен ще запеят господата европейци./ще вдигнат интелектуалното ниво на френската нация :))/

14

Отврат

преди 12 години

Аз дори не бих се мил с такъв ***. Да се мият "ДЕМОКРАТИТЕ"- европейци.

13

Анонимен

преди 12 години

Решението според мен е едно:1. Задължително образование поне до 16 години, най-добре до 18. Деца, които отсъстват от училище да се настаняват в интернати.2. За всяко дете, настанено в дом или интернат, родителите да плащат издръжка. Ако не плащат - обществено-полезен труд, ако откажат - трудов лагер.3. Всеки случай на непълнолетна родилка да се разследва.4. Право да гласуват да имат само платилите данъци и здравни осигуровки, както и издръжката на децата си по т.2

12

fa6isti

преди 12 години

hahaha prawqt se sega na golqma rabota ama zabrawixa wtorata swetowna kak za nqkolko sedmici napulnixa gashtite pred istinskite fashisti a sega sednali da mi se prawqt na mn hitri da raznasqt *** nalqwo na dqsno

11

БГ

преди 12 години

ГОЛЯМО БРАВО НА ФРЕНСКИЯ СЪД И ПОЛИЦИЯ ТАКА ТРЯБВА С ТАЯ ЗГАН ОТ НЕЯ ИМАТ ПОЛЗА САМО ПОЛИТИЦИТЕ КОЙТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ИЗБЕРЕМ И РАЗНИ ГАДНИ ФОНДАЦИИ ЖИВЕЕЩИ НА ТЕХЕН ГРЪБ ДОКАТО НЕ СЕ ХВАНЕ ТОЯГАТА ЗА ТЯХ НЯМА ОТЪРВАНЕ

10

лудака

преди 12 години

Интеграция може да се постигне единствено и само ако разбият *** катуни и групи на отделни семейства и не им позволяват да се събират никога повече. Защото *** е нагъл и зъл когато е в групи с други *** , а когато е сам е мек като памук. Тяхната сила е в талпата ,това е животински инстинкт.

9

Евросъдия

преди 12 години

За *** има само едно решение. В Европа все още се правят на демократи, но скоро ще пеят друга песен. За това племе никакви демократични права. Животните по-скоро биха се засрамили, отколкото ***. Да не се пускат извън страната.

8

Анонимен

преди 12 години

aide sega s tramvaite prez libia za india.

7

БАУ

преди 12 години

Не е право да ги гонят, а на на нас да нареждат да ги интегрираме! Това е ДЕМАГОГИЯ , отвратителен пример от люлката на либералната демокрация! Щом втв Франция могат да правят така, защо прословутия "Хелзиндкия комитет" не разрешава така да се постъпва и в БГ?! Това е диктат и дискриминация над българските граждани, които са приудени да идържат подобни хора с характерен цвят на кожата и кратък път на интелектуално развитие!

6

Анонимен

преди 12 години

..."Инцидентът пораждал паралел ..."Ха дано!И след това сандъчета със ***!

5

Анонимен

преди 12 години

Е е е е е е браво на обикновенните французи че са възмущават. Да вземат мерки че кат толкоз ги харесват да си ги земат всичките у Франция и да си ги дундуркат и да си ги гледат.... Браво и хвала на таквъзи французи. Те шъ нъ отърват.

4

Лицемери

преди 12 години

Като се возат с франсетата *** им създавали неудобдтва, а като натоварили *** отделно започват да прават асоциации с Хитлер. Егати лицемерниците.

3

Анонимен

преди 12 години

и ние се възмущаваме! защо разтуриха катуна? нали са толерантни в ЕС,да си ги интегрират !

2

fs

преди 12 години

Хахахахахахахахаах не всички са равни само в българия сте много толерантни ,яжте толерантност жалки сте....с толрентността си !