35

до 33

преди 12 години

Абе не идва тоя влак...

34

KokonaAven

преди 12 години

Въпрос на вкус! Не е ли по- важно, излъчването в една жена, защото една жена, всяка седмица, може да бъде с различен цвят на косата, това не критерии, че действително е блонди, брюнетка, червенокоска или лешник. Не е ли по- важно да си красив по душа?

33

Анонимен

преди 12 години

До 32Пък българите са с много завишени критерии за жени-нали са все снажни,стойни и прекрасни аполоновци:)))))))))))))))))))))))))))))))))

32

до 28

преди 12 години

бате, говори за себе си, написал си пълни глупости

31

Ру

преди 12 години

Е да де . Ама черните имат мустачки или ще имат . Да не говорим за ежедневната им борба с космарляка .

30

Динко

преди 12 години

Абе за всеки влак си има пътник

29

Анонимен

преди 12 години

Нищо чудно, че във Великобритания имат занижени критерии, нал британките са ***. Поредната *** статия...

28

23

преди 12 години

Колкото е по-бяла кожата, толкова е по-близо човек до висшата раса. Що не си вземеш една негърка и да мирясаш?

27

Пъзел

преди 12 години

Няма значение стига да са добри на френски устен :)

26

градирам килия

преди 12 години

едно време,когато бях млад и много невинен исках жена,да е девственна и да се обичаме много и да сме си верни,после ...когато поотраснах вече исках жена която да ме обича и уважава..и да няма кой знае каква"история",сега..вече минах 40 те..просто искам "'НЯКВА" да си пием ракията вечер и да прави хубави салати..може и да си мълчим ..ха кажете сега..как да не ида да се гръмна..живота учи как да станеш едно наведено лай..о..

25

Клеций II

преди 12 години

Като цяло статията отговаря на истината, което рядко се случва в този сайт. Бох добавил само едно - няма значение блондинка ли е или брюнетка, важно е да е да има хубаво, здраво и добре оформено тяло. Жени, разбере едно нещо, което важи за около 80% от мъжете - не харесваме слаби жени, на които им стърчат кокалите. По-добре да е леко закръглена, отколкото да можеш да и преброиш ребрата. Не знам защо толкова много момичета се обезобразяват по този начин. Това не е секси!

24

125

преди 12 години

коментар 1 не може да е на мъж 'квото ще да става...."ще ме прощавате"..... гейско е

23

Анонимен

преди 12 години

Бе има нещо вярно.Моята коса е естествено руса и съм със сини очи.Доста години упорито се боядисвах тъмно кестенява и ме заглеждаха доста повече по улиците.Комбинацията светли очи с тъмна коса е доста привлекателна явно.

22

Анонимен

преди 12 години

Всичко е до излъчването.Но аз намирам хората с матова кожа и гъста,тъмна коса за по -приятно изглеждащи.И все пак на вкус и цвят приятели няма.

21

галактика

преди 12 години

Има красавици, които са противни, и има грозноватички, които са приятни / зависи от поведението/. Но в основата според мен е взаимното привличане, ако става дума за любов, а не за *бройкане*. Все пак мъжете имат думата /най-добре го е казал коментатор 7/.

20

Анонимен

преди 12 години

не обичам хора с бяла кожа, предпочитам матови. Другите са ми направо като воднисти

19

Анонимен

преди 12 години

То хубаво блондинки, ама колко са истински и колко перхидролки, иначе предпочитам брюнетки със светли очи и леко матова кожа.

18

до 19

преди 12 години

Най-елементарните мъже баш по такива си подат!

17

Анонимен

преди 12 години

63 годишен алкохолик, търси жена до 38. Да носи на бой. Може и да е с мъж. И той да носи на бой. Цветът на очите няма значение, защото винаги ще са сини.

16

Анонимен

преди 12 години

az puk haresvam rusi klioshtavi sus silikonovi balkoni, drugite ve4e sum sprql da gi zaglejdam... 4estno :(:(