38

Анонимен

преди 12 години

Не съм видял някога касова бележка от фризьорка!!!!!Какви ли данъци плащат на държавата .Дали реални! Силно се съмнявам.

37

Анонимен

преди 12 години

Герб иска да възроди социализма, Бойко е отроче на баща и дядо комунисти и сега се изживява като Тодор Живков, но има една малка подробност ТРЯБВА И АКЪЛ, а при Бойко той липсва.

36

арсенал

преди 12 години

в герб всички са милиционери

35

Илия

преди 12 години

Милиционер ти е началник бе Рашидов, той ти ги решава нещата пък и ти си след милиционера, за него работиш с него ще се съобразяваш, проповядвате цели две години че това е правилно и тълпата върви след вас, а че не сте взели едно правилно решение за нацията грешката е пак на милиционера Борисов

34

до 27

преди 12 години

Може да се върне пич-разбира се че може,даже вече го имаНо в Скандинавия :)

33

9.11

преди 12 години

Не може един професор, един голям артист да получава по-малко от един среден милиционер, нали? - Те и учителите не трябва да вземат по-малко, ама вземат! И ако по времето на соца ни се виждаше смешно и учудващо как може на запад, демокрацията демек!?!? да има полуграмотни дето не могат да четат и пишат на родния си език, то това дойде и у нас! Питайте някой от 9 клас да ви каже азбуката да видите за какво иде реч! За четене и писане не го питайте, там е мазало! Всичко си има цел, Рашидов!

32

до 17

преди 12 години

Нито шофьора, нито фризьорката драги са държавна , сиреч на твоя и моя издръжка. В този смисъл и двете професии могат да получават и хиляди левове месечно. Изработват си ги. А не като милиционерите ни, които си дръглят макарите по патрулките.

31

Анонимен

преди 12 години

Полуграмотен милиционер - малка грешка на Рашидов, виновни са силното слънцето и изпитото уйски платено с пари на данъкоплатеца, А истината е , че Цецко и Тиквата са уважавани и достойни комунисти деца на свойте родители, които са изхранвали семейства от заплатите на ДС-МВР . Ако на Веждито му стиска да им вземе парите, ама не смее ..

30

ХАХА

преди 12 години

"Е*ача" е най-големата грешка на Бате Боко! Явно много му липсва времето в което пердашеше българки, туркини и помакини по родопските села че чак и музей си прави!............OMG

29

Анонимен

преди 12 години

to nemoje i pojarnikar , bivsha figura ot podzemniq svqt da bude premier no eto fakt e ;-)

28

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Хората излетяха в Космоса... - на път сме да открием лек срещу нелечимите болести... - само срещу комунизма бронебойни патрони няма открити, няма открити!!!...

27

Анонимен

преди 12 години

Не може един професор, един голям артист да получава по-малко от един среден милиционер, нали?, заключи РашидовИ к'во? Едно голямо НИЩО! Бла-бла-бла!Това правителство, в което и тоя е министър, я води тая политика - че най-ценното е милиционера - вече начевайки ТРЕТА година.А Веждю си дрънка предизборни лакърдии. Явно го е напекло.Само че защо си мисли, че и мат'рялът е слънчасал масово?Толкоз народ пи по една студена вода от тях и вече няма да е толкова изтрещял на изборите :)))

26

Анонимен

преди 12 години

Добре де всички искат комунизма в музея, ок така да бъде. Комунизма имаше няколко лоши качества, че правеше всички равни. И мързеливия и работливия и умния и глупавия. Спираше порива на перспективния и галеше мързела на безидейния. Но пък даваше спокойствие. Ако можеше само по някакъв начин да се върне спокойствието от комунизма съчетано с възможностите на капитализма, който открие и построи такъв строй ще бъде признат за гения на планетата.

25

ъх

преди 12 години

То да сме с 10годишна история добре, да откриваме като в америка музеи на Елвис и Бийтълс и да ходим да припадаме пред долните им ***, а музеите ни са пълни със злато и сребро на по стотици и хиляди години и други археологически открития важни не само за нас, а и описващи цялата европейска история. Вежди, Вежди, върви да си играеш с пластелина.

24

bobssy

преди 12 години

Да ви *** и културата... Събирам пари за операция на жена ми 4 ти месец и съм теглил заеми от всички банки а тоя педерст е опрял до културата.Нито здравеопазване имаме нито законност нощо...Та сега да дадем и някоя и друга пачка на плебейте да по дялкат нещо неразпознаваемо

23

Да

преди 12 години

Колкото и да ми е противен Рашидов... Не може един професор, един голям артист да получава по-малко от един среден милиционер...несъмнено е прав.Дано всички да разберат,че полицая е обикновен служител на МВР и да не се фаворизират силовите структури.Отделен е въпросът за техните осигуровки,привилегии и др.По това колко плащаме за наука се разбира доколко сме в крак с времето...

22

митко

преди 12 години

това комуниста бойко ли ти го каза че щял да орави музей за любимия му комунизъм

21

ъх

преди 12 години

Пълен профан. Археологическия и историческия музей стоят празни и като отида има по няколко души все едно не се намират в едномилионна столица, а в някой крайпътен манастир. Даже и по манастирите съм виждал повече хора.Вместо да стимулират децата да се интересуват от история и да отидат с очите си да видят ценности и предмети с каквито малко държави могат да се похвалят те ми тръгнали да правят псевдосбирки.

20

Анонимен

преди 12 години

до 17язък за двете висши обр., щото си неграмотен

19

Анонимен

преди 12 години

Социализма в музея, а народа в гробищата.