98

арсенал до 96

преди 13 години

а той кога ще дойде бе.или няма

97

до 88

преди 13 години

Ами хайде пак ми прочети поста и виж къде точно съм казал че Варна е по-важна от Бургас? Мисълта ми е че е недопустимо до втория вече по-големина град да няма от столицата изградена магистрала, а първо ще има до Бургас. С кое Бургас пък е по-важен от Варна, като ми задаваш *** въпроси????

96

До ее

преди 13 години

Видинчани да ходят на Северния ледовит океан, за какво им е БУргас!

95

Томас

преди 13 години

арсенал до 82Евреите са заблудени от дявола - както и много други хора по земята. Христос им каза - Мене не приемате, но ако дойде някой в свое си име - ще го приемете и ще дойде самия дявол, те ще го приемат, но после ще осъзнаят какво са направили и ще се обърнат към Бог. Да не би американците или западно европейците да не гледат парите?

94

митко

преди 13 години

глупави хора плевненелиев под граждани има предвид софия.

93

do 63

преди 13 години

3.5-4 часа с влак, ама друг път...С експреса е 6:11 по разписание, за "бързия" нощен влак и неговите 8 часа да не говорим...

92

дедо Киро

преди 13 години

*** и лъжецо !Моето бело магаре марко как му се кани веднъж да го барне на задна прашка като му рекох,че требе да дига по 200 на магистралето.Рече ми на магарешки:Този лъжец ако го барнем очичките мъ ще изфръкнат по бързо до Бургас щот скоростния му лост бил метър дълъг.

91

Анонимен

преди 13 години

"Поставяме си нови цели гражданите в България до няколко години да пътуват до Бургас за три часа както с влак, така и с кола по "Тракия".Гражданите на България явно е равнозначно на гражданите на София. Може би и това е дългосрочна цел. Не, че пряко ми пречи, аз съм от София и би ме ползвала магистралата, но косвено да - колкото повече западат малките градове с тази политика, толкова повече София се претъпква и заприличва на бунище. Всъщност доста ми пречи.

90

Анонимен

преди 13 години

ako ima vlak strela to nqma da se stiga za 3 4asa a za 1 chas, i togava she se kachvat horata na vlakovete ako se stiga za 1 4as do bs.

89

ее

преди 13 години

Ами аз, ако съм гражданин от Видин, как ще стигна до Бургас за три часа!?

88

арсенал до 82

преди 13 години

абе томасе твойте евреи не са вярващи.те вярват в бог пари

87

Анонимен

преди 13 години

61 Ами хайде кажи нещо обективно с което Варна да е по-важна от Бургас.Не медийните глупости,а обективна информация.

86

Анонимен

преди 13 години

То сега е три часа, бе! Карат като за последно!!!

85

Томас

преди 13 години

кажа

84

$

преди 13 години

От това което виждам ГЕРБ печелят моя глас - направиха м-ла Люлин, сложиха стандард Стара Планина за храните, вързаха бензиностанциите и вносителите на горива към НАП и т.н. Били сме в криза! Айде бе.... я стъпете на Е-79 към Гърция или Тракия към морето - колони от автомобили. Я обиколете курорти или ресторанти - място не можеш да си намериш. Има и бедни, уви, факт... има ги по-целия свят обаче. Не ги направи ГЕРБ бедни, а 20 години грабеж (основно БСП и ДПС).Не съм ГЕРБ-ер, но тези работят.

83

японеца

преди 13 години

направете влакс стрела.

82

Анонимен

преди 13 години

Бургас - новата столица на България! че Софето много циганейшън стана!

81

Томас

преди 13 години

арсенал до 76Много може да се каже за "новия световен ред" - не знам какво точно те интересува. Ще каже, че каквото и да правят хората заблудени от дявола, скоро Христос ще прати новия им световен ред право към ада. Това е добре, лошото е, че много хора ще бъдат заблудени от новия световен ред и ще бъдат наказани.

80

Анонимен

преди 13 години

Кви влакове стрели искате бе пичове. Нали *** електорат ще се вдигне във въздуха барабар с колибите си от въздушната струя, ако мине такова нещо покрай махалите им.Гоце и компания няма да го допуснат!

79

АДОЛФ ХИТЛЕР

преди 13 години

медииите постоянно ви лъжат.те са собственост на евреи и амриканци които не искат да знаете истината