118

Анонимен

преди 13 години

Мислех да гласувам за ГРОБ да ама не, не ми се става овчарин.

117

Анонимен

преди 13 години

. Великите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Дребните тиквени умове за некадърността си се оправдават с предишните.

116

Анонимен

преди 13 години

Във Варна тия двамата издигнаха Киро Йорданов отново за кмет!Българино,мисли!

115

otneseni

преди 13 години

Единственото правителство, в което за 2/3 от министрите бъдещето е затворническо-колкото по-скоро, толкова по-добре. В кауша най-добре ще разберат, че нямат различия :-)

114

Анонимен

преди 13 години

единственото правителство,което казва истината,такава каквато е .

113

Анонимен

преди 13 години

Въпросът виждам е открит,А картофът е Картоф наречен,защото всеки има апетит,когато съм сварен и печен.

112

Анонимен

преди 13 години

забелязах,че коментарите против ГЕРБ са през деня,а вечерта са позитивните за ГЕРБ-направете си изводите сами .

111

За ГЕРБ

преди 13 години

Монопола върху истината и манипулацията с истината се държи от премиера Борисов. Няма кабинет Борисов и кабинет на ГЕРБ. Има само Генерал Лейтенант Бойко Борисов.Премиерът направи, създавайки по свой образ и картина модел за подражание, нещо което нито една мутренска банда не можа да направи.

110

BIG AL ::)))))

преди 13 години

ГЕРБ ше общува с електората във Фейсбук..........::))Време е да бъдем за, а не против.::))))) :D..И аз , и аз съм ЗА : кмета на *** ; другаря златев и съветските другари НИТО ЛЕВ за данък печалба ; За съм и за др. от ДС- кандидат за Русе ; за съм -за тъщата на Цв.; и за фуражката милионер -на столична съм ЗА; За-всички другари от ДС-в парламента и умове на ГЕРБ ;; И за Цветито- съм за става все още ;;И за рапона, и за футбола и за ..Абе за всичко от герб- съм за .. :D :D :DИ за- елените , катърите , мулетата, хиените , компирите ,мамутите , свинарите от Правец,комуно мутантите ..И за тях сме ..Това ни е нивото :D :D :DП.С. КАТО самите ВИЕ, НЕ знаете за КАКВО сте, сега нас ли питате ??? За рапоните , които ни пробутвате, сме ..КАТО нямате идеи , философия, убеждения , КАКВА партия сте ?? Сбирщина, начело с мутри..Това сте..ВИДНО е ..:)))

109

Анонимен

преди 13 години

квото и да си говорим с ГЕРБ сме !

108

Не гласувайте за ГЕР

преди 13 години

В никакъв случай не мога и не искам да приема, че морала на обикновения българин е какъвто е морала на Бойко Борисов, че интелекта на обикновения българин е какъвто е незабележимия интелект на вътрешния министър, че иновативната способност, способността да се мисли градивно на обикновения българин е толкова малка колкото е тази, която виждаме в народното събрание днес . Не е така и аз зная, че никога в историята не е било така.

107

Анонимен

преди 13 години

колики ви хванаха ,комунисти гадни !

106

До 104 от некомунист

преди 13 години

На мене не ми се иска да е така и затова ще гласувам ПРОТИВ ГЕРБ,мутро милиционерска, недояла си! В черпните ви кухини само "лапане, та лапане". Баш Кучкаринът май все гладни ви държи, че все "чинии с лопачка или бузлуджански петолъчки" ви се привиждат. Народът е ПРОТИВ каруцарската ви олигархия и катунарско управление на държавата.

105

Анонимен

преди 13 години

Тиква срещу картоф открийте разликите рейтинга им е паднал и сега се чудят какъв PR да си правят само и само да влязат в новините.

104

Анонимен

преди 13 години

В ГЕРБ е истината !

103

Анонимен

преди 13 години

Борисов е роден за пълководец- с ГЕРБ!

102

cavdo

преди 13 години

Цветанов, както и доста хора от форумите не разбират проблема с даренията. Не е толкова голям проблема дали някой е дарил пари, техника или нещо друго. Да това е проблем поради неуредена добре нормативна база. Най-големият проблем е че срещу дарения някой очаква, а и получава протекция, по-специално отношение и закрила от полицията, което е нарушение на конституцията и законите на страната и за такова нещо не е нормално министъра да се оправдава а да си подаде оставката / ако има доблест/

101

ГЕРБ

преди 13 години

ГрупировкаЕдноличноРазграбванеБългарияГласувайте!

100

Анонимен

преди 13 години

ГЛАСУВАШ ЗА БСП ----> ПОЛУЧАВАШ ДОГАН И КОСТОВ КАЧЕНИ НА ТРАКТОР...САМО ЛУД БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ТИЯ ***.

99

до 100

преди 13 години

Много ти се иска да е така, но това вече е минало ДРУГАРЮ. ЛАПАНЕТО ОТ ДЪРЖАВАТА СВЪРШИ, СЛЕД КАТО ВИ ИЗРИТАХА ОТ ВЛАСТТА.