75

до 61

преди 12 години

Моля, кой искал семейство? Бракът като такъв е измислен и налаган включително със сила и убийства на обществото през хилядите години през които мъжете доминираха човешката раса. За сметка на това само няколко десетилетия след еманципацията на жените и даването им на право на равен с мъжете глас в човешкото общество, браковете са вече в пъти по-малко от преди, а разводите в десетки пъти повече. Всеки да си прави изводите!

74

do 75

преди 12 години

Повечето жени имат тайни фантазии на тема сексуални грубости макар и никога да не си го признаят.

73

EU-citizen

преди 12 години

...Затова пък всяка втора има регистрация в GEPIME...

72

Пич

преди 12 години

"Тези младежи бяха мнаго вървежни , интересни и имаха успех до около 20- тата ни година"Всъщност акцента беше за нивото на вашата способност да избирате "правилния мъж". Ще може ли точно да обясните на мен и на аудиторията тук, какво му е вървежното и интересното, да ви натискат в тоалетната и да ви наричат "куха лейка"? А иначе останалите пичове си живеят живота, за тях не се притеснявайте - и жените са им на ниво и парите са достатъчо.

71

Анонимен

преди 12 години

Скоро видях чудесен надпис - LIFE IS SHORT. GET DIVORCE. :))

70

ДО 71

преди 12 години

ДО 71е тва го казахме веча няколко пътимоля да не се повтаряме

69

до 61

преди 12 години

"олеле какво прави другият в леглото ми" ! Ти или си момиче или си момче на около 18-20 г. без житейски опит ! Разбира се ,че трябва да уважаваме жените си , но ако си мислиш ,че това ще я накара да не спи с друг , лъжеш се ! Първо се ожени ,поживейте 8-10 г. заедно , и независимо ,че правите хубав секс ,забележи дали ти се иска отвреме на време да си с друга жена ! Ако ти се иска ,значи е възможно и на нея да и се иска да е с друг мъж !Оттам нататък как ще процедирате е въпрос на интелигентност

68

Emi...

преди 12 години

А всеки мъж се жени за неправилната ... и също го знае.

67

Анонимен

преди 12 години

до 63Тези младежи бяха мнаго вървежни , интересни и имаха успех до около 20- тата ни година. Който успяха до тогава да илъжат някое девойче то веднага попадна в ония вече споменати % жени с неправилни мъже. Останалите ПИЧОВЕ обаче и до днес си ходят немили-недраги от к..ва на к..ва, повечето без семейство, някои без кариера, все по-малко харесвани, все повече съжалявани и доста комплексирани.... ПИЧОВЕ

66

Женемразец до 65

преди 12 години

Много си прав. Евалата. По-добре от мен го формулира.

65

$

преди 12 години

Може би, жените като по-романтични натури, все се надяват да срещнат своя "принц" от приказките. Но действителността е съвсем друга и след поредица от разочарования, жената се примирява с късмета си.Но и Бранислав Нушич го е казал: Ожених се и моята биография свърши!

64

do 64

преди 12 години

Иска ти се някой друг да поеме отговорност за живота ти ? Иска ти се да си намериш оправдание ? Иска ти се някои принц на бял кон да дойде специално за теб ?Извинявай, но нито едно от по-горните няма как да стане.

63

Анонимен

преди 12 години

Разликата между жената и мъжа е, че един мъж ако не иска да се ожени на определена възраст, нито подмятания от роднини, нито намеци от приятели ще му накривят шапката.

62

Пука ми

преди 12 години

Пука ми за жените които са се прецакали като са отблъснали свестния кандидат, а са взели дебеланчо и простанчо. Явно са *** и кьорави. Да си носят последствията. Тези жени са имали поне 2-3 кандидатисвестни мъже в живота, на които са се подиграли най-надменно

61

Анонимен

преди 12 години

Бе не знам жените ли избират грешния или мъжете грешната, но в наши дни бракът е отживелица. Защо? Преди 100 години човек е прекарвал целия си живот на едно място и всичко е било горе-долу ясно. Ще живееш тук, ще работиш това и това... а днес? Дрес съм тук, утре в друга държава. Днес съм секретарка, утре счетоводителка. Сменяме работата, града, държавата имаме хиляди възможности да срещнем нови хора. Променяме се, търсим нови неща и съответно всичко се развива. Няма как да живеем като в ХIX век.

60

Пич

преди 12 години

"Да господине, но само на мъжа си :). А ти си ***....:) "Вярно е госпожо (за простака), но иначе съм талантлив любовник. Повечето жени нямат нищо против простащината ми. Но нима вие жените не толерирате простащината, и не карате мъжете да се държат точно по такъв начин още от ученическата скамейка? Чакайте да си припомним кои младежи имаха най-голяма успеваемост сред хубавите девойки в училище - ахаааа, тези които се държаха грубо с тях, обиждаха ги, и ги опипваха по тоалетните.

59

Анонимен

преди 12 години

и нека ви кажа и нещо друго ... познавам безброй амбициозни, по-малко или повече успели хора, които в преследване на амбиции за власт, слава и пари, пропуснаха живота си и ще си идат като изритани кучета ... И познавам по-беднички, и по-обикновенички хора, които си създадоха семейства, имат си деца и макар че им е трудно и се борят, са - щастливи.

58

korleone

преди 12 години

Ние сме калпави а не жените,тя си иска семейство уют,до тук какво лошо,а ние през цялото време гледаме да бягаме от къщи за здраве ,да сме с пичовете и като ни усетят тогава оле майко кво правил другият в леглото ни.Жените трябва да се уважават и сайдисват! А бе ,много е сложна, много...,а нямането направо ни убива...нас мъжете...

57

Анонимен

преди 12 години

коментар 58 е към коментар 52

56

Женемразец

преди 12 години

"Всяка трета жена се омъжва за неправилния... и го знае"Така им се пада. Сами са си го заслужили.И нека да го знаят. И от мен да знаят че са си го заслужили да го знаят за да им е още по-гадно.