63

келеша

преди 13 години

Нали ви казах, че е жалък провокатор, просто цъкайте триъгълничетата!Или искаш да ми кажеш сигурно, че си толкова умен да си мислиш, че тези табели са писани за българи, а не за ***.

62

Ястреб

преди 13 години

До 67 - Тя България като територия си е европейска, но като манталитед си е все още тъмна Африка. И аз обърнах внимание, че България е взета в харема на европейските бейове, когато по западно европейските градове започнах да виждам надписи на български език "Не серете на улицата!"

61

до:68

преди 13 години

Защото си провокатор,защото влизаш тук само да плюеш и да злобееш...В случая не става въпрос за интелект,а за злостта която носиш в душата си.Омразата прави ли те щастлив?Чувстваш ли се велик,че под псевдоним и от Турция можеш да обиждаш?

60

V

преди 13 години

Не ме трогва тази новина, защото сами са си виновни тези глупави момчета, добре че не са пострадали други хора, заради техните пиянски изпълнения...

59

Ястреб

преди 13 години

До 65 - Понеже съм човек с нисък интелект, очаквах интелигентните българи да ме оборят с техните интелигентни аргументи, а не със щракане на жълтия триъгълник! Хе, господа високоинтелигентни зарзаватчии, що така?

58

Анонимен

преди 13 години

До 63Глупак безроден,за това ли турция се натиска и тя да влиза в ЕС!?Няма нужда повярвал си *** да ми обяснява каквото и да е!А тя България и в ЕС е без ЕС-ВИНАГИ е била европейска страна,за разлика от турция!За това турчетата все по Европата щъкат гастарбайтери!И ти като те гледам само за *** ставаш!

57

онбашията

преди 13 години

лошо нема, нека се изтребва сганта

56

келеша

преди 13 години

ЗАПОМНЕТЕ, СЪБЕРАТ ЛИ СЕ 10 ЧОВЕКА, КОИТО ДА СИГНАЛИЗИРАТ ЗА ОПРЕДЕЛЕН КОМЕНТАР КАТО НЕУМЕСТЕН (КАТО НАТИСНАТ ТРИЪГЪЛНИКА ДОЛУ ВДЯСНО), ТОЙ АВТОМАТИЧНО СЕ ИЗТРИВА!ЯСТРЕБА - ТОВА Е ЖАЛЪК ПРОВОКАТОР! ВМЕСТО ДА МУ СЕ ВРЪЗВАТЕ, ПРОСТО ЦЪКАТЕ ТРИЪГЪЛНИКА ЕДИН СЛЕД ДРУГ И КОМЕНТАРИТЕ МУ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИТИ!!!

55

Nobody

преди 13 години

С каруца да бяха - пак щяха да намерят начин да се изтребят. Въпрос на манталитет.

54

Ястреб

преди 13 години

До 60 - Да, подучух, че България е била взета в харема на европейските бейове. Трябвало им евтини зарзаватчии и свежа плът - продукти, бол в България. И между другото - я ми обясни какво стана България като влезе в ЕС? Ти надали имаш отговор, та аз да ти кажа - още година-две, и вие като гърците ще си биете *** кратуни по стените докато ви посинее ***. Но дотогава се гордей с членството си в ЕС.

53

Анонимен

преди 13 години

До 42 и 45 : Не знам какво значение в случая има марката на колата върху капака на която се е возело диването ? Ако беше Мерцедес S-класа мислите ли, че щеше да е по-разлина ситуацията ?!?

52

Анонимен

преди 13 години

Ястреб ли си гарга ли си не знам,ама си жалък безродник!ДА,БЪЛГАРИЯ Е В ЕС вече няколко години,за разлика от държавата,на която симпатизираш и не е в ЕС!!!Колкото и да злобееш и плюеш-това е факт!!!

51

Анонимен

преди 13 години

Не се бъркайте, че били виновни понеже са българи. Не е така!Аз съм направил разследване по въпроса и финално смея да констатирам:Гоуфаджия, независимо в бг или чужбина, си е гоуфаджия. В цял свят тази кола се кара от ***!

50

До 53

преди 13 години

Защо обръщаш внимание на този провокатор с нисък интелект?

49

Анонимен

преди 13 години

дайте им книжки на 16 ,та да се изтрепят *** и поне да се знае,че което е останало, е читаво. в тази държава освен пияни и дрогирани други не останаха ли?добре,че има няколко дечица,дето ходят по математически олимпиади,да отсрамят българия.

48

Ястреб

преди 13 години

До 53 - Тъй ли? Радвам се, че най-накрая се е разбрало какъв е произхода на това племе българско. Та какъв излезе произхода на българите? Последният път българските учените се двоумяха между арийци и марсианци.

47

СофияКварталНаПерник

преди 13 години

Ние сме безсмъртни! Ще му мине, като на кученце! ;)

46

123

преди 13 години

Селянията няма почивка ей!

45

Ястреб

преди 13 години

До 46 - България била европейска страна! Като прочетеш новината и коментарите, то се вижда колко е европейска де!

44

Професорот

преди 13 години

Чета и невярвам на ушите си, колко *** народ ходи/вози се на капака на голфо по света....