67

Анонимен

преди 13 години

щом лечков може да е кмет на град като сливен, тази и за плевен става

66

ХАПЧЕТО

преди 13 години

ако се спре да се пее чалга/ бъдете сигурни/ бг ше е държава/ но сценария така е написан/ няма как да е/ вижте само с кой държави граничете / и разберете/

65

Серго

преди 13 години

Странджа, не прави мили очички, приготви се да си понесеш последствията!

64

Ne e werno!

преди 13 години

Как ще искат от ГРОБ чалга, като са се пренаситили - ББ, ЦЦ, ИФ, ЛИ и други знайни и незнайни Калинки и друга фауна. Те търсят интелигентни хора, но нямаа..... Кой нормален ще се хване с тази ***?!

63

Анонимен

преди 13 години

Бих гласувал с 22-сантиметровия няколко пъти за нея!

62

Анонимен

преди 13 години

чалгата е част от дъъъългата резервна скамейка на герб

61

gaisa

преди 13 години

Sega e zle pyk kato doidat i peva4icite 6te stane stra6no v stranata.Teq nqmat akyl za edno interviu svqsno da dadat.Kamoli da upravlqvat nqkoi.6tqla da opravi dupkite i TAKIVA NE6TA.Napravo mi idva ve4e da povyrna!!!!!!!!!!

60

олеее ....

преди 13 години

Тук хората май не спят ... интересно им е да развиват тъпите си теми с гнусни кометарчета. Много сте зле за 20 минути в тоя сайт взе да ми се повдига от българският народ. Отивам да си търся друго гражданство. :D

59

Анонимен

преди 13 години

Явно Веско Потното не иска конкуренция за изборите. Айде в джакузито с цвъцкото

58

Анонимен

преди 13 години

"От щаба на ГЕРБ се бият в гърдите, че ще забранят чалгата в предизборната си кампания."Родените в локва от злоба, завист и простотия, сега се преструват на нормални хора!Късно е ***, много късно е за това!

57

!!!

преди 13 години

Митко пайнера щеше да става депутат от герб. Какво друго да добавя?

56

Nazi

преди 13 години

С тоя *** народ какво сте очаквали? Ефтина ракия и чалгия мечта за българина,и ако има и такива курвички като на тази снимка..... Всички момиченца от16 до към 24 се стараят да приличат на чалга(порно) изпълнителки. Иначе били бъдещето на Бг. Трагедия

55

ГЕРБер

преди 13 години

до: нямам думиНе драги/а/ тук можеш да усетиш отношението на хората към комунистите за изгубените си младини от 1944 г. насам!;)

54

Анонимен

преди 13 години

Митко Пайнера довел преди години западен менаджер да оглада певачките.Пускал му клипове,водил го на коцерти и накрая го попитал каква оценка дава.Оня казал:"Хубаво,софтпорно,но защо ги карате да пеят?"Всяка жаба да си знае гьола.

53

Изумен

преди 13 години

Да се издири номер 31 по IP и да се предаде на Прокуратурата ! Точно в момента се борят именно с педофилията и порното по интернет!Направо се чудя как го допускат тука??!

52

аристократ

преди 13 години

Партията която е пълна с чалгари, ***, ДС-та, милиционери, агенти, физкултурници, калинки, румита, лъчовци, цецки и т.н. са против всичко това? Вожното е да се набеждават другите в това. Нали някой друг все трявба да е виновен. А интелекта се постига с поколения вишисти, а не с измислените им дипломи!

51

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Я да не плюете по доктора на науките и генерал лейтенант Бойко Борисов!

50

нямам думи

преди 13 години

Всички вие които пишете по тия форумчета сте супер зле :D . Един път да влезя да прочета скапаните ви коментари и ми се повдига ... затова никога няма да се оправим - защото сме озлобени плюещи мишки седнали зад компютърчетата си , мислейки се ,че като пишат злобните си коментарчета и са голяма работи .Комплексари .....

49

до гербер 51

преди 13 години

ЕЙ *** ЛИДЕРЪТ ТИ БОРИСОВ ОЩЕ С ПАРТИЙНАТА КНИЖКА ТОЙ ЗА КОМУНИСТИ ПИШЕ *** И *** ДА *** ДОЛЕН ТВОИТА МАМА *** *** ДА **А ***

48

хахаха

преди 13 години

Сега пък чалга не слушали! Колкото и да се мъчат от герб да се издокарат интелектуалци няма да стане. С образование до 8 клас не става.