24

Недоумение

преди 12 години

Не разбирам с какво толкова се гордее един ловец - с подпухналото и червендалесто от домашна шльокавица лице, сложил 2 пера от петел на сламената шапка и с гордост преметнал някакво железо през рамо, крачещ на зиг - заг следван от караулното куче, често с неизяснена порода ...., е голяма гордост, завиждам Ви...............

23

до 15

преди 12 години

Кажи ми какъв дивак, какъв Човек трябва да си за да гледаш една сърничка как се ослушва за враг и ти да я убиеш? Вие сте зверове бе! *** с ***!

22

тъп селянин

преди 12 години

Ловец застрелва патица, която пада в двора на един селянин. Селянинът се появява и казва, че патицата е негова, защото е паднала в неговия двор. Ловецът оспорва, защото, всъщност той е застрелял патицата във въздуха. Селянинът предлага двамата да решат спора така, както е по традиция в селото който нанесе по-силен шут в слабините на другия, той печели. Ловецът е съгласен. По жребий, първо селянинът нанася шут в слабините на ловеца. Ударът е толкова силен, че ловецът лежи половин час, ни жив, ни умрял, на земята и се гърчи от болки. Най-сетне ловецът се съживява, бавно става и казва, че сега е негов ред на срита селянина. Не, не- отговаря селянинът, подарявам ти патицата!

21

ddd

преди 12 години

Поредния ***,който дори няма представа,кой дивеч е забранен и кой позволен.Казах ви да си мълчите,когато станете ловци тогава говорете,нещастници.

20

до 15

преди 12 години

Ние можем да сме скапани гражданчета пред компютрите, но не сме животни като вас които убиват сърни. *** животинска сте.

19

ddd

преди 12 години

моля те недей се хаби,слабоумен си и не ти върви да се заяждаш,много тъпо изглежа отстрани.О извинявай,сигурно си се ядосал,че *** ме харесва.

18

Анонимен

преди 12 години

Смятай, птиче живо няма да остане в горите и полята. 130 хиляди въоръжени с пушки маниаци, начело с президента Първанов и шоумена Слави. И той с едно око само вижда, но мерака му да избива всичко живо с пушка не секва.

17

Анонимен

преди 12 години

dddти си дългометражен лайноомазан олиготъпунгер.

16

ddd

преди 12 години

аз пък си пожелавам,вечеря с ***!

15

Анонимен

преди 12 години

Харесвам да стрелям имаме оръжеен магазин но не понасям убийството на невинни животинки.Според мен ловът трябва да бъде забранен а тези които искат да практикуват спорта стрелба нека си стрелят по панички ,мишени,шишета и други неща както аз правя.

14

Анонимен

преди 12 години

ddd,пожелавам ти обяд с мечка.

13

ddd

преди 12 години

Аз съм ловец и съм горд с това.Само ловците разбират какво дава ловът на човека,а останалите скапани гражданчета,които стоят по цял ден пред компютрите и плюят,ги съветвам да си направят услуга и да се застрелят.Не говорете без да знаете за какво става дума,всички тук сте торба акълии,няма кво да се занимавам,жал ми е за вас.

12

Моралист

преди 12 години

О, свещена простота!

11

Анонимен

преди 12 години

познах - мъжете са прости тутки, а жените ги ловят.

10

;)

преди 12 години

ИМА ДВЕ ДРЕВНИ ПРОФЕСИИ:ЛОВ И ПРОСТИТУЦИЯПОЗНАЙТЕ КОЯ Е МЪЖКА И КОЯ Е ЖЕНСКА

9

Бриджит

преди 12 години

За един куц глиган и 6 пътпъдъка как може 130 000 ловци, тия бягат от жените си и се насмукват като английски тийн. Кво ловуват толкова, освен след 10 ракия да се отстрелват сами..

8

до 2

преди 12 години

А тези с незаконно притежавано оръжие са 200 000. Хайде сега ми кажи, кое е по-добре?

7

Еколог

преди 12 години

Това са откровени мародери, организирани в " Групи за избиване на дребен и едър дивеч" . Фрашкани със скъпо оръжие, военни униформи, джипове и оптика, тези вандали избиват всичко кое срещнат в гората. Вижте само какъв агресивен вид имат. Приличат на погромаджийте от Лондон, които разбиваха и грабеха магазините. Само че нашите ловци и убийци на дребен и едър дивеч са пръснати в цяла България, във всеки град, всяко село.

6

Анонимен

преди 12 години

НО САЛ ЕДИН Е БАШ ДОНОСНИК!ГОЦЕ!

5

спонсор на МВР

преди 12 години

Двама ловци излизат на лов. Първият моли втория да погледне в дулото на пушката му, дали е почистено. В това време от пушката се произвежда изстрел и гледащият остава без едно око. Тогава той се обръща към собственика на пушката и му казва: -"Ако това се повтори, никога повече няма да те погледна!"