83

Анонимен

преди 12 години

до 58: к'ва демокрация, к'ви пет лева. Това не е демокрация, а вандализъм. Това е най-сбърканата нация в Европа / бракове между братовчеди, води до педераслък в мисленето/. За мен, дори полицията им пипа меко и въздържано. Предлагам да командироват нашенци.

82

Анонимен

преди 12 години

Сега ингилизите ще обвинят Шотландия и Ирландия :D

81

г

преди 12 години

вярно е, че повечето млади англичани са големи ***, като се напият да не си им пред очите, и момичетата са много пропаднали,аз имах съвсем друго мнение за тях, докато не отидох там ( и като се има в предвид, че съм в един от най-малко престъпните градове)

80

Анонимен

преди 12 години

сега е момента IRA да надигне глава

79

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

два дена тука реваха,пищяха болшевишките мафиотски платени мекерета---агитираха,манипулираха,пропагандираха хората да направят като тия английски простаци.....ама...никой не реагира и минимално.защото не е нужно.в българия се живее добре и спокойно в момента.ЧУДЯТ СЕ БСП-МАФИЯТА И НЕЙНАТА МАФИОТСКА КОАЛИЦИЯ КАКВА ДИВОТИЯ ДА ИЗМИСЛЯТ...ГОТОВИ СА БЪЛГАРИЯ ДА ПОГРЕБАТ САМО ЗА ДА ПАДНЕ ГЕРБ И БОЙКО ОТ ВЛАСТ ЗА ДА ДОЙДАТ ДА ДООКРАДАТ ДЪРЖАВАТА.ИДВАТ ИЗБОРИ И ПЕЧЕЛИ ГЕРБ....И БОЙКО.БСП УМРЯ И АМИН

78

до UK

преди 12 години

Може да е сблъсък между агитките на Сити и Юнайтед хахаха

77

До 71

преди 12 години

Много сте ми интересни такива като теб.Че нали твоите деца мърсуват в БГ с простотията си.На теб какъв ти е проблема или имаш раздвояване на личноста?

76

Анонимен

преди 12 години

да се бият британските *** дреме ми

75

Времето ще покаже

преди 12 години

Чакайте тепърва бунта ще се разрастне. Целта е да обхване цяла Англия за да се обезсили полицията и най-накрая да се чуе гласът на бедните и подтиснатите в Англия!

74

Noname

преди 12 години

А пък аз си мислех, че само в България го има това.... всички да осират, а само единици да почистват след това ;)

73

Анонимен

преди 12 години

на времето когато отидох като студент в англия бях много разочарован.такива гамени и *** като тяхната младеж няма никъде.джентълмени там вече няма.тоя имидж е вече неактуален.пълни ***.

72

до евдокия

преди 12 години

да добавя.....пубери които нямат ценности и всичко им е чалга и простотии....

71

Анонимен

преди 12 години

От години се знае,че голяма част от английските тинейджъри са меко казани невъзпитани, не искат да учат и да работят, друсат се и яко пият алкохол, в държавните училища трудно се намират учители и патрулират полицаи. Какво би могло да се очаква от такова общество ?!И това не са само черни, повечето които видях по телевизията си бяха бели.

70

tulski

преди 12 години

Недейте се кефи и подкрепя тия безредици и " протести" защото те са дело на тъмнокожи емигранти и ислямо - ***. Спомнете си 2007 по това време в Захарна Фабрика, какво ставаше ! Не давайте уши на ***, щото и тука може да стане. То всъщност и сега става, ама с ниска интензивност и не се набива на очи.

69

UK

преди 12 години

В момента BBC съобщи-безредици в Манчестър.

68

66

преди 12 години

абе аре баш хитлер не ми го хвали

67

KALT

преди 12 години

Какъв бунт бе? Под бунт аз разбирам Френската революция, това тука са бандити и престъпници. Гаврош пред тях е светило.

66

ще се сетите

преди 12 години

че Хитлер беше прав. Фюрерът е надживял времето си с много години. В "Моята борба" пише ,че след 300 години френската нация ще изчезне заради емиграционната си политика...

65

евдокия

преди 12 години

моля за внимание! вие всички сте пълни ***! благодаря!

64

стига

преди 12 години

стига па вие с тоя фейсбук, група *** с повечко свободно време влизат по разни групи да си чешат езиците, каквото впрочем ние правим в момента тук