68

Цецо

преди 12 години

Изглежда, че кадърните лекари вече са зад граница... тежко и горко ни! Още един човешки живот е съсипан от некадърно и безотговорно отношение!!! Дай боже да се оправи жената!!!

67

Анонимен

преди 12 години

скапаняци - един апандисит не могат да оперират .. никога няма да сме нормална държава

66

к90

преди 12 години

*трансплантират

65

к90

преди 12 години

Хората в нормалните държави още малко ще започнат да транспортират глави, нашите умници се нас+рат на елементарни неща!!

64

оптимист

преди 12 години

Като чета всичко до тук написано оставам с чувството, че човек като влез в болницата остава на "естествен подбор" т.е.ако му е писано ще оживее...баща ми лека му пръст беше отличен хирурт...той казваше,че апандиситът е както най-лесно да оперираш, така и най-коварната операция с неочаквани обрати...по соц.време му плащаха по 1.20 лв. на такава операция и той много се забавляваше с този соц.ценоразпис....такива са нещата от живота....

63

Анонимен

преди 12 години

CRUS - обяснявам, че възможните варианти са много и не е нужно да разпъвате на кръст накой, за чеято вина няма доказателства. Чувал ли си за невинен до доказване на противното?. Например - Хипотеза - медикаментът който е инжектиран, е бил некачествена партида. Чия е грешката? Аман от всезнайковци, разбиращи от всичко. Затова сме на тоя хал.

62

Анонимен

преди 12 години

Поради промяна в нещата, хипократовата клетва се отменя и се въвежда Финикийска клетва.

61

Анонимен

преди 12 години

Както се казва - не и без лекарска помощ... Жалко за момичето и да се молим за чудо. Кога най-после лекарище ще се наказват за грешките си?

60

Анонимен

преди 12 години

Чакаме вот на недоверие срещу Цветанов! Лекарите са невинни! Младата жена е бил пребита от полицаи и са натопени невинните и беззащитни лекари !

59

harakiri

преди 12 години

бих искал да виждам когато се пише за лекарски грешки и паралелно да бьдат изобразявани ежедневните полицейски и тем подобни простотии. излиза така, че само медиците са черни, а всички останали са света вода ненапита. за сьжаление всички знаем, че не е така.

58

crus

преди 12 години

57 и поради тази причина трябва да си затваряме устите и да си траем а?? а фрапиращите случаи за лекарска небрежност които остават ненаказани ...вероятно и за тях трябва да си траем и да търпим ....*** тъпата държава

57

Анонимен

преди 12 години

*** НЕКАДЪРНИТЕ ЛЕКАРИ НЯМАМ ДУМА..... НА ТАКИВА *** НЕ ДИПЛОМА МИ ЗАТВОР!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Нека излезе оня ми ти фен на доплащането Д-р СТЕФАН КОНСТАНТИНОВ и да обясни СЕГА!

55

Анонимен

преди 12 години

Смешници. В България има 7 милиона разбиращи от медицина. Вина се доказва след разследване експертиза и съд, а не във Форума на dnes.bg

54

crus

преди 12 години

хипократова клетва а .... отживелица ... на тия дето защитават лекарите им се чудя на акъла ....само пари ли са ви в тиквите бе докторчетааа...

53

Докторе, болен си

преди 12 години

Пациентката не е направила обичайното дарение преди операцията.

52

Цветан Цветанов

преди 12 години

Нали Ви казвах аз, че лекарите са убийци!

51

topor

преди 12 години

nba, явно твоят приятел е момченце на "наши" хора. Защото за студентите без връзки всеки изпит е от 3 (три) части - входящ тест, писмена работа и устен. Писмените работи се пазят.Който мотивирано иска да стане лекар - учи и става. Който е отишъл в МУ заради родителите си, или заради кариера в търговска медицинска фирма - просто завършва и това е.

50

доц. Всезнайко

преди 12 години

Ако има професия, в която компромисите са недопустими, това е лекарската.С това ниво на образование в България, където критериите са все по-ниски, ще продължават да се "произвеждат" негодни лекари и качествените ще са много по-малко, като по-голямата част от тях ще излизат в чужбина.Жалко, но факт.

49

ДО 40

преди 12 години

....И КАКВА Е ПОЗИЦИЯТАТ ТИ ????Виновни били тези, които са отишли да работят в чужбина.А ако всички вземат тук, в Б-я поне толкова, колкото едно джи-пи - няма да ходят на губетлък.Ти да не си от "кадърните" лекари ????На там ми се струва да клониш, особено като гледам и правописа ти....