52

онбашията

преди 12 години

да, труден е живота в българия, особено ако си претенциозна кифла убедена че е нещо повече от останалата *** в автобуса :)

51

НСС

преди 12 години

..не е загубена блондинка, а мома от Видин или Враца, дошла да превземе столицата. Затова не знае, че има планови ремонти, а настроението и е кисело, защото представата и за 'голямия град' е изградено от профанските телевизионни сериали. Аз съм оптимист за нейното бъдеще. Тази година е 'превзела' ДНЕС.ГБ, а другата ще превземе все по-профанския сутрешен блок на НОВА телевизия. Браво Ралица, браво Ковачева!

50

Емигрант

преди 12 години

а не бе, те щото на запад никога не спират топлата водаили ако я спрат, същия ден ти монтират безплатен бойлер още сутринтаофф аман от *** ***

49

Самуил

преди 12 години

Статията е писана от загубена блондинка, от онези дето, като ги завали дъжд тръгват да търсят магазин за чадъритоплата вода се спира всяка година за ремонт, ама тя ся разбрала и чак статия написала, куха лейкадано не ми се падне такава за жена, сигурно като се наобядваме, ще се сети че няма веро да измие чиниите

48

Анонимен

преди 12 години

До авторката: Ми добре де, знаеш го терминал 1 къде е. Тогава какво мрънкаш? Хем си избарала да останеш тук, хем мрънкаш. И като идеш на Запад какво? Да не мислиш, че някой ще те чака на летището с трудов договор и ключ за апартамент? Казваш, хората успяват, ама знаеш ли колко им коства това. А и да не говорим, че някои така и не успяват да се измъкнат от миенето на минии и чистенето на къщи. Тук поне, каквото и да стане имаш покрив над главата си и семейство, което да те подкрепи. А там?

47

wtf

преди 12 години

Много готин коментар, Милена! Едва ли на някого му е лесно, но е важно да се съсредоточаваме върху хубавото. А както каза - да сме живи и сравнително здрави не е малко :)fen, и аз се чудя защо решихме, че всички са ни длъжни за почти всичко. И така се стига до момента "щях да се чувствам прецакан, ако си плащах данъците" ;) Димитър, можеш да отвориш гореща линия за решаване на елементарни проблеми на елементарни хора (y)Радвам се, че не всички мислят тази "статия" за гениално прозрение :)

46

fen

преди 12 години

Евала на Миленчето

45

сТОЯН

преди 12 години

статията е пълен ШИТ!

44

Милена

преди 12 години

Хора,не можете ли да разберете,че трябва да се усмихвате,да гледате на света,като на най-страхотното преживяване,което някога може да ви се случи.Знам,че нещата не са лесни,но и мърморейки и злобеейки,нищо няма да се промени,а най-много хората да започнат да странят от вас.И аз работя за 450 лв,които не ми стигат до никъде,но не роптая,не мърморя,гледам да не чета новини от рода на това колко сме зле и т.н.Жива съм,здрава съм и колкото повече карам "отгоре-оргоре",по-хубави неща ми се случват:)

43

fen

преди 12 години

Интересно ми е това момиченце къде е живяло до сега ?Всяка година почти има профилактика на топлото защо до сега не си е сложила заветния бойлер.И най накрая защо смята че когато се сети да звънне техника трябва да спи пред вратата и да се втурне веднага на монтаж.И съвсем най накрая обичам кифли екскурзиантки да ми обясняват колко е светло и хубаво в чужбина !!!

42

Димитър

преди 12 години

До авторката: Купи си кола и проточен бойлер, или просто емигрирай. Хора които вместо да вършат работа и да решават такива елементарни житейски проблеми, мрънкат, не са ни нужни.

41

Игнат

преди 12 години

Тази статия леко обхваща и моя квартал като проблем. :) Още по-мило ми стана, че смениха бележката във входа от дата 27-ми на дата 25-ти и отрязаха топлата водичка 2 дни по-рано. Само в една *** държава хората се жалват и плащат и така учат мръсниците на удоволствието да издевателстват над тях. Топля си водичка на котлончето в тенджерка и с умиление се присещам за миерните години, когато имаше режим на водата. Идилия! :))))

40

darcas

преди 12 години

За да съм в тон със 45, бих искал да ви таковам майките в положителния смисъл:))

39

до 40

преди 12 години

аман от простаци като тебе!

38

wtf

преди 12 години

39, оплювам не само автора, а и всички които повтарят "българинът е ******** " (забележи, все едно който го пише е нещо различно) или приказки от типа "такива сме, за нищо не ставаме". Не виждам какво е лицемерното. Такова поведение е абсолютно деструктивно. С какво и на кого помагаш като показваш колко ни е скапана държавата? Отделен въпрос е, че не е чак толкова зле. Но като от всякъде ни се повтаря едно и също, вече подсъзнателно сме негативни към своята собствена страна. Нека не бъде така!

37

Анонимен

преди 12 години

Пак ли Раличка бре? Алооо, редакцията,яма ли да и организирате медицински преглед?

36

Трън

преди 12 години

Живя в Младост, на работа в центъра стигам с кола за 15 мин, с рейс за 35-40 Така че животът в България не е задължително борба и мъки - зависи как сам си го направиш.

35

Трън

преди 12 години

Лично аз предпочитам да съм нормален, па ако ще и "прецакан" . Жена ми казва че си живея в мой собствен свят, но ми е добре в него и не ми пука особено :)А що се отнася до статията, струва ми се много преувеличена. Бойлер съм си монтирал още в началото така че като няма топла вода просто правя едно щрак. Ел техник съм търсил в нета - е не ми отне 1 ден а 10 мин да звънна, човекът дойде на следващия ден и си свърши работата за 20 мин.

34

darcas

преди 12 години

Браво на авторката. Само че мечтания от свят без проблеми и трудности не съществува. И Норвегия беше страна за пример с безупречен транспорт, инфраструктура, доходи, но пък си имат въоръжени психопати, които стрелят срещу деца. Авторката нека поживее малко в Южна Америка, Индия и тогава може да говори за мизерия в градския транспорт, инфраструктурата и т.н. Казвам го с усмивка:) Светът ни е крив, просто защото гледаме на него от погрешната гледна точка.

33

goriko

преди 12 години

КАК НЕ ТЕ ДОМЪРЗЯ -ЦЯЛА СТАТИЯ ,ЧЕ СИ КУПИЛА БОЙЛЕР.