307

СПАС

преди 12 години

Мафията и политиката са едно и също- а оттук нататък избирайте си комунисти гербери мербери, аз се наситих на *** управници , за мен са един дол дренки.ЦИРК - ГЕРБ ЦИРК-БСП

306

СПАС

преди 12 години

да изчакаме ГЕРБ трябвало време, за кое трябва време 100 години време, герб не били виновни комунистите крали , ама ГЕРБ честни опа, днеска казаха че утре щели да вдигат еди кво си, дойде утре и пак няма щото така сметнали, кво смятат, като накрая пак лапат

305

за 325

преди 12 години

"Да му мислят в бюджетната сфера, защото ако рафинерията наистина затвори, освен синът на тази госпожа още 2999 човека ще трябва да получават такива обезщетения от НОИ в продължение на 1 година, но за сметка на това, НОИ ще изгуби 1 800 000 лв. постъпления от осигуровки. Весела картинка се очертава, нали?"Ти не се грижи за НОИ. Още на първата седмица НОИ ще предложи работа на въпросните 2999 човека от нефтохим по селата има много работа, има цехове за капачки, има много работа в чистотата и кланиците и кучкарниците. И ако твойто синче инженерче с 5 чужди езика ще трябва да се задоволи с работа в кланицата, а ако откаже няма право на социалната помощ така че не се грижи за бюджета, а картинката се очертава много интересна за твойто синче ако остане без работа.

304

Анонимен

преди 12 години

БургасГерб не са ти виновни, че шефовете на Нефтохима не изпълняват буквата на закона. Правете стачки пред дома на В.Златев., не ти е виновно правителството.

303

СПАС

преди 12 години

къде виждате дългосрочие,алоооооооооооооо2011г.народа ако гласуваше за дългосрочие закво изобщо да преизбираме който и да е,закво да се гласува ако има дългосрочие, на хората вече им се живееа не само да им обещават в дългосрочие, ние сме в дългосрочие по рождение

302

Анонимен

преди 12 години

Мегленчето е екстра за MATURE ***.Ша и откина муфата..

301

lol

преди 12 години

след 800 дни ще ги премахнат монополите Вервай те ,за останалите да им сменят чипа и форматират диска lol

300

за 326

преди 12 години

Не така, по-добре да е жива и здрава и да си умре от срам с 5 % подкрепа дето я чакат :))

299

cc до 295

преди 12 години

Борисов няма образованието на никой от предходните премиери,но повечето му министри са на ниво.Работи се и това се вижда.Доходите обаче са въпрос на дългосрочна политика в образованието, съвременните технологии.Който и да бе на власт едва ли би вдигнал заплатите на хората. Опозицията само демагогства....докато се докопа отново до властта. Борисов е необходим на България(ПОНЕ ЗАСЕГА).НАЙ-БЪРЗО БИХМЕ ИЗЛЯЗЛИ ОТ ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА АКО СИ ПРОМЕНИМ МАНТАЛИТЕТА,НО.......

298

СПАС

преди 12 години

Той бе селския само бачка всички Българи хрантутници сме, само пъдаря Бойко бачка тука и само той се бори против комунистите ха ха ха ха ха

297

Yakov

преди 12 години

Много ясно защо,............. в Брюксел чакаха вота да мине. И да кажат на правителството "Стоп" на монопола, рекета и контрабандата. А след това какво ......, поредния театър и вдигане цената на горивата!

296

БГ Съдия

преди 12 години

И кой ще гласува за тая кифла ?

295

Анонимен

преди 12 години

Пак ли статия за тая *** бе? Пърмова *** червен вампир, изборите да не доживееш !

294

До 306

преди 12 години

Той все още не е останал без работа. Ще остане, ако затворят рафинерията, а това няма да е случайно. Да му мислят в бюджетната сфера, защото ако рафинерията наистина затвори, освен синът на тази госпожа още 2999 човека ще трябва да получават такива обезщетения от НОИ в продължение на 1 година, но за сметка на това, НОИ ще изгуби 1 800 000 лв. постъпления от осигуровки. Весела картинка се очертава, нали?

293

СПАС

преди 12 години

аз бе аз съм аз само бачкам в тази държава само аз , аз , аз наглецци комунисти, аз съм и всичко останалоаз отварям пътища , магистрали,заводи ,зали,стадиони,детски градини, аз, аз съм само аз съм най големия аз съмБойко Борисов.

292

НСС

преди 12 години

КАКО МЕ , ТИ ПРЕДИ ДА ГОВОРИШ КАКВОТО И ДА БИЛО ЗА ИКОНОМИКА ПЪРВО КАЖИ ЗА СДЕЛКАТА В ГАБОН ! КАЖИ СИ , ХОРАТА ЩЕ ТЕ РАЗБЕРЪТ !

291

КандидатКиТе

преди 12 години

Снахъта на комуназите пръмови, жинъта на гоце, унуката на тато...да се готвят балдъзъта, стринката,тетката и пр. рода на шумкарите :))

290

до 314

преди 12 години

Лъжеш! Само как лъжеш! Имаше един 10 год. договор сключен 1991 с една гръцка фирма да доставя гориво, и точно тогава БАЛКАН не купуваше от Нефтохим!

289

Анонимен

преди 12 години

ТОЧНО ТАКА Е ГОСПОЖО КУНЕВА АМА ЗАЩО ТОВА НЕ ГО КАЗА КАТО БЕШЕ ЧАСТ ОТ ПРЕВИТЕЛСТВОТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ(БСП-ДПС-НДСВ) АМИ ГО КАЗВАШ СЕГА БРОЕНИ ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ? ХОРАТА ПОМНЯТ НЕДЕЙ ДА СМЯТАТЕ ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ.

288

за 316

преди 12 години

С теб сме!!! Ама ако обещае не 3 ,а 5 пъти увеличение....и по тройка кебапчета преди изборите !