76

Ганьо Сомов

преди 12 години

От мен да го знаете-всички са маскари!

75

fori

преди 12 години

imam eroticen magazin,podariavam ne 9 ,999 vibratora na gerb,dano si gi zavrat v gaza nestasnici smotani

74

Анонимен

преди 12 години

Блаженни са вярващите!

73

Nerealen

преди 12 години

Варна, Сливен и Ямбол са загубени отсега. Бургас им е сигурен, защото кметът доста работи прави, покрай далаверите си :-)

72

мравка

преди 12 години

Малко са ви 9. Може би 90 големи *** ще ви стигнат нагли некадтрници

71

аз

преди 12 години

Браво след Сливен тия вече загубиха и Варна и Ямбол :))). Ако сложат Фандъкица ще загубят и София :))). Това недоразумение ГРОБ е с силно затихващи функции. Не виждам Тиквата и тиквениците да оцелеят до средата на 2012 :))). Все пак това е добра, даже много добра новина :)))

70

наблюдател

преди 12 години

Цуци явно взе да изтрезнява - преди месец искаше 10 областни града, сега вече станаха 9 :))) А до изборите има още цели четири месеца :))).

69

ха-ха-ха

преди 12 години

Майтеп варненската *** на *** и криминалния кмет на Ямбол новите стари мутро-кандидати :))). Странно като ги изгърмят всички тия "велики личности" кой ще кандидатиран на предсрочните парламентарни избори в началото на следващата година :)))

68

Bob

преди 12 години

"ГЕРБ иска поне 9 големи града на изборите", ама ще получи само някое обезлюдено село. Има една приказка "Надай се, к*ре, на пияна жЕна" С тия е свършено.

67

тоягата

преди 12 години

този на снимката да не е пил газ или е дърпал нещо не позволено

66

КОНДЬО

преди 12 години

Жалко, че читави хора се оплитат в мрежата на тая долнопробна структура ГЕРБ

65

Анонимен

преди 12 години

до 65Дано започне да изписва IP-тата *** гейберастка :)

64

@

преди 12 години

Отивам да опъна Wiktor,че мног се е изнервил :)

63

Петко Страшника

преди 12 години

Приятелю ,аз не съм червен,напротив пасивен симпатизант съм на ГЕРБ,ама случая с МЕКЕРЕТО лечков в СЛИВЕН не го разбирам и ставам все по пасивен .

62

Анонимен

преди 12 години

Стига глупости.Очевидно е за всички, че това е най-доброто и прозрачно правителство което сме имали до момента (и няма алтернатива).Всичко останало са дъра-бъра и манипулации от РЗС и "младежите" на БСП тук по форумите.Това, че има 2ма човека които нон-стоп спамят от 30ника, много ми се иска днес.бг да го разобличат като направят да се вижда IP-то.Скоро идват истинските избори където ще се види действителното настроение на народа.Дали ще продължавате с наглите постове след това?

61

outsider

преди 12 години

За Варна - много разумен ход на ГЕРБ да подкрепят Кирил Йорданов. Той и без тях най-вероятно ще спечели, а така ще се обявят и те за победители. И ще си разпределят благинките от управлението на общинската собственост.

60

@

преди 12 години

"посочи още Цветанов. По думите му партията ще спази традицията да се регистрира първа и вече пред ЦИК дежурят активисти на партията, за да пазят реда "Мдаааа верно само вие досега сте казали кой ще ви е кандидат-президент :)))Цецо Лъжецоооооооо :)))))))

59

Анонимен

преди 12 години

чудя се кое е по-голямото ЗЛО за България. Тройната Ламя или ГЕРБ, но не мога да реша..

58

БЪЛГАРИЯ

преди 12 години

СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ! СПАСЕТЕ ПИРИН !ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ ! ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ! ГЛАСУВАЙТЕ В ОТПОР НА МАФИЯТА !

57

отец нафърфорий

преди 12 години

Искат но няма да стане . Просто нещата ще си дойдат на местата .ГЕРБ си отива много жалко, че трябва да ги търпим още 2 месеца. Сбогом герб почивай в мир.