27

до 15

преди 12 години

Не че нещо пич ... ама имаш едно задължение на ден. Да си изпиеш хапчетата. Хайде сега моля те не забравяй да го вършиш, че така като гледам става много страшно и може да стигнеш и до хоспитализация!

26

до 15

преди 12 години

отиди си вземи хладен душ и никакво излизане на вън,не ти се отразява добре жегата :) и си смени дилъра

25

Анонимен

преди 12 години

Извинете;) Това офис на парламентарнопредставена партия ли е? Ами той прилича на кучкарник:) Как е възможно да се вярва в идеологията,опозиционното говорене,след като изнемогват,а тръгнали да оправят държавата? Това е много покаателно за намеренията на която и да е партия! Всяка уважаваща себе си парламентарна група,отделя пари за убеждаване на електората в нейните цели:)Малко ли получавате в Парламента всеки месец,та поддържате такъв кокошкарник:)Жалко за нас...нито един не го интересува...

24

Хектор

преди 12 години

Майче навлизаме във ерата на политическите убийства ми се струва.При промяна на силите винаги така става,показва историята.Обикновенно след 20 години от началото на натрупването на капитала.Това е добре,системата се лекува сама.ЗНАЧИ СМЕ ДОСТИГНАЛИ ДЪНОТО НАЙ-ПОСЛЕ.

23

Килъра

преди 12 години

Смятайте за каква наглост става на въпрос да си взривиш офисите и да обвиняваш някой друг! Нагла история. Не защитавам по принцип ГЕРБ, но е абсолютно сигурно, че не те са взривили офисите!

22

Анонимен

преди 12 години

А някои хора продължават да си живеят все едно е 44-та година.

21

до хамериканеца (15)

преди 12 години

САЩ са добре, защото в продължение на столетия са ползвали безплатен робски труд, което е довело до напълно задоволяване на основните нужди на бялата раса и затова тя е можела да мисли и за други неща (наука, изследвания и т.н.). Е и в България някой да ни е работил в последните 400 години без да му плащаме и ние ще сме номер едно (поне в Европа). Проблемът им ще дойде от там че всички се научиха само в офиси да работят.

20

Анонимен

преди 12 години

Следващата стъпка е Станишеф, Костуф, Духан, Трактора и Яне да родят едновременно в майчин дом и да обвинят Бойко Борисов в бащинство и да му искат вот на недоверие за прелюбодействие. Не бих се изненадал.

19

!!!!

преди 12 години

Костов и Яне са толкова евтини, че няма накъде!!!

18

anonim

преди 12 години

опозицията става съвсем жалка ве4е.кой има полза от взривоте,със сигурност не тези от герб.те нямат ама никаква полза.виж яне и тези от дсб имат.взеха ни за много прости но ще си платят.

17

до сащ и герб

преди 12 години

ти у ред ли си?

16

Кико

преди 12 години

Янев гея и Костов ***,двама луди,които никога нема да са във власта,евтини играчки на някой,

15

САЩ и ГЕРБ!

преди 12 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски *** и *** да бъде дадена на САЩ!Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и *** *** в България! Само с повече американска култура и музика може да се превъзпита това безмозъчно балканско племе, което не е дало нищо на света!Купувайте си американски стоки (компютри, телефони.) и спонсорирайте и рекламирайте американската икономика!ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

14

Анонимен

преди 12 години

Сърцето ми се кине от мъка!

13

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е как с бомба може да уплашиш нещо мъртво , ама виж пред позитано ще им стои добре една атомна , когато имат пленум ....

12

Анонимен

преди 12 години

На снимка No8 са двамата отговрни за взривоете! Хиляд се ехидно, защото знаят!

11

Анонимен

преди 12 години

толкова смешен сценарий, че и едно дете би му се изсмял.

10

Анонимен

преди 12 години

Нито сме демократична, нито сме цивилизована държава. Като си спомня каква страна бяхме и като гледам каква станахме....много ми е мъчно. Години от живота ни минаха докато някои крадоха и забогатяваха безнаказано. Явно продължават...А народа стои и чака някой да се замисли и да направи енщо за него. Такава алчност, такава наглост...направо ме е срам. Добре, че имаме личности като Левски, Ботев, Дебелянов, Явков, спортисти и музиканти, художници и артисти /все от миналото/...

9

Анонимен

преди 12 години

Да не би Яне да е пръднал? Аааа, забравих, той не може.

8

Анонимен

преди 12 години

Цирка е пълен,мутрите искат да последват примера на ББ и да влязат във властта със всякакви средства.Един коментар,който прочетох сутринта и е много точен:А защо са емоционални и вярват на месии?ЗАщото са бедни и се изживяват като жертви-ето това е трагедията на българина-я вижте гърците-горди хора,единни.А я вижте българина-комунистите му виновни,турците му виновни,*** му виновни,руснаците му виновни и т.н. и т.н.Ревльо до ревльо,страхливец до страхливеца-дедите ни ни гледат отгоре и сигурно плачат при вида на внуците си.Те може и да са били беднин,но са имали достойнство-човешко!А българина допуска някакви индивиди събрани от кол и въже да се гаврят с идентичността му,ценностите му,децата му-и е логично всичко,което се случва.