149

Анонимен

преди 12 години

до Болните мозъци на герберите , или платените драскачи, докато мутрата пожарникар реже лентички , парламентарно представени партии / РЗС и ДСБ/ са принудени да събират парчета от лентички с надпис полиция. България се върна в годините на мракобесие и физическа саморазправа с политически опоненти. Къде е гл.комисар на полицията , къде е физкултурника или те може би знаят какви са щетите защото знаят какво са поръчали?

148

Ivo

преди 12 години

samo my vijte fizionomiata na tozi xamster,smeshnici ste i bombi da si slagate i da stoite navedeni pred traktora pak na izborite 6te se xvanite za palcite koi vi broi vas pak za partia

147

До Речта на Яне на в

преди 12 години

Прав е Яне,особенно тези негови думи че ГРОБ дойде на власт благодарение на полицаите и техните семейства. България е на 1-во място по брой полицаи на човек от населението./ А какво правят тези търтеи- имат заповед от тиквата да съставят масово актове на всеки автомобил който спрат за да пълнят бюджета. 63 000 полицаи средна заплата 1 460 лв. са 94 милиона лв. на месец а за увеличение на мин.раб. заплата и пенсиите трябват 25 мил. на месец.....Оставка тикво оставка. прав е Яне.

146

Гошо тъпото

преди 12 години

меките китки,абе,Срамота,дрънкал глупости,Тез кви са смешни малееее,Педераст99 % от коментаторите тук използват едни и същи думи или 99% от коментарите са написани от един и същи човек ако не са написани от един и същи човек то само на едно място 99 % от хората имат един и същи интелект това е ... сещайте се сами не искам да си имам работа с тях .

145

pe6o

преди 12 години

Е как пък все по избори или посещения на разни особи от Евросъюза стават такива взривове?! То е ясно и на децата вече! НЕ СИ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ БОМБИЧКИ ! НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОВЯРВА НА ТИЯ ГЛУПОСТИ ! Властта им го поръчала...

144

до 138

преди 12 години

Абе Иване ...Ти носиш ли отговорност за действията на бившите си гаджета , ... било то в твоя случай мъже или жени .Цветелина нито му е била на Борисов жена , нито от няколко години са ги засичали заедно , нито живеят заедно. Защо не коментираш извънбрачното дете на Сергейка от жената на кредитния милинер Йосифов които ограби парите на един куп българи по време на спретнатия нарочно фалит на банките в БГ от същите тези искащи сега вот на недоверие.

143

Речта на Яне на вота

преди 12 години

Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.

142

draznitel

преди 12 години

Мен ме притеснява, че тея откачени комунаги следващия път ще взривят я метрото, я некой МОЛ и ще има много човешки жертви. Тогава няма да ни е толкова весело да си коментираме тука !

141

Чужденец

преди 12 години

Българите отново доказаха, че не са народ а сбирщина от примитивни същества с варварско съзнание.

140

Amigo

преди 12 години

Нови факти от които вече настръхват косите.....Не от жълти вестници а от самия Американски посланик.......Наистина сме най долния народ на света след като избрахме такъв крадец и престъпник.......Тъмното минало на Борисов в секретна грамаПрез 2006 г. посланик Байърли прави портрет на "новата политическа звезда", която обаче има какво да криe.Егото му може да е най-силния ни лост за влияние върху него ... трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа", пише на 9 май 2006 г. тогавашният американски посланик Джон Байърли в секретен доклад.За достоверността на информацията тук е посочен и конкретен източник - службата SIMO, която потвърждава "оперативните" данни за участието на Борисов в сериозни криминални структури и деяния. "От пожарникар до "батман" -такова заглавие носи разделът с биографичната справка за Борисов.

139

Анонимен

преди 12 години

След като вчера стана ясно, че и САЩ смятат Алексей Петров за престъпен бос от най-висок ранг, след като преди това и ЕС го посичиха с пръст, след като по времето на триглавата ламя беше жестоко пребит журналист, само защото си позволи да посочи Трактора като престъпен бос покровиталстван от червените служби, аз питам имали още някой който да вярва на него, спонсорираните от него медии и партии?

138

Анонимен

преди 12 години

Хахаха, толкова прозрачно е направено и всички във форума загряха елементарния сценарии, но има един - Гошо ***, на които не му се вярва ,че Янето е 'ментално опорочен' и сега ще води собственно си разследване... сладур

137

анонимен

преди 12 години

тия от рзс ще си отхапят *** един на друг и после ще обвинят някои друг,ама други като тях няма!

136

пфу

преди 12 години

Тия сами са си нарязали и билборда, а сега си взривяват офисите. Нали идва вота в края на седмицата и доклада от Брюксел... Толкова евтин и пошъл сценарий, че чак ми е обидно, че се опитват да ми го пробутат.

135

Истинските убийци

преди 12 години

Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?

134

КЗЯне

преди 12 години

Абе някой замисля ли се откъде толкова пари за кампаниите на РЗС , като те дори и държавни пари нямат право да получават.От това , че РЗС се разпадна ...Яне губи 100 хиляди държавна месечна субсидия.Спомняме си на миналите избори , каква кампания направиха Лидер на Ковачки , която за малко не влезе в парламента и тази на Трактора - РЗС , която за жалост успя . Та въпроса ми е от къде Яне има пари да кара БМВ Х6 за 200 хил, да влага пари за сайтове , билбордове и т.н

133

Иван

преди 12 години

България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

132

spravedliv

преди 12 години

СЕМОВ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ,МИСЛЕХ ТЕ ПОНЕ ТЕБ ЗА ПО СВЕСТЕН

131

HM

преди 12 години

Бойко следи Яне с един голям прожектор нощно време. Властта е накарала учените да твърдят, че това е луна. Не е луна... прожектор е... чиста полицейщина!!!!

130

Аман

преди 12 години

Семов няма ли да се скрие, че ми омръзна да му гледам физономия!!!