239

Анонимен

преди 12 години

ЩОМ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ГРАЖДАНИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА - КЪМ ВСИКИ ТРЯБВА ЕДНАКВО ДА СЕ ПРИЛАГА ЗАКОНА!- А ПО-ВАЖНОТО Е: ДА СЕ ПРИЛАГА ВЪОБЩЕ ЗАКОНА!.

238

Анонимен

преди 12 години

И защо точно на ***, а не на хората (без значение етнос), които плащат данъци и си изкарват сами парите? Как може идиотската западна цивилизация да стимулира ***?

237

Анонимен

преди 12 години

аз пък не съм видял някъде *** да продава, че да не купувам (по пазари с *** не ходя)но пък на буклука си изхвърлям непотребните неща, които могат да влязат в употреба на някой друг закъсал чонек - *** или българин...

236

зори

преди 12 години

Ако се отървем от ***, ще има пари и за родителите ни пенсионери, които сега мизерстват, и за болните деца, и за образование, и за култура, и за спорт...А сега какво - храним и отглеждаме *** ***, сводници, наркомани и престъпници. Евала на ГЕРБ!!! Хвала на Бойко-анцуга

235

Stany

преди 12 години

227, кой да организира протест срещу ***? ГЕРБ, които са на власт - не им дреме. БСП и ДПС, как ще правят митинг срещу електората си? Атака - не им стиска. РЗС - тия още ли ги има? ОДС, СДС и други от ДС - тия гледат как да се докопат до властта и да грабят, без да пречат на никой.

234

Анонимен

преди 12 години

237 ще направят - Хаити и ще идват от CNN да снимат че в 22-ри век хора умират от шарка.

233

Килъра

преди 12 години

Евала българи, турци, евреи и арменци вижте как държавата мисли за Вас, вместо да се чудте къде да си харчите парите и вместо да отиват за спазване на реда, да няма дупки по улиците и да се строят паркове, парите Ви отиват за привилегированите ***! Но така е трябва избори да се печелят!

232

мразя ЦИГАНИ

преди 12 години

Ето така трябва да направят и тук както каза 154 ! Да гледат малко от другите държави как се справят с *** и с хората които ''минават метър'' Да променят системата и ще има много повече пари за всичко и няма да има длъжници! Ама как ще го направи ГЕРБ тва ?!?!? Нали си търси гласове....

231

Анонимен

преди 12 години

Дано и за нас българите, когато станем малцинствена група, *** направят нещо подобно.

230

Анонимен

преди 12 години

Срам ме е да се нарека Българин. Искам да съм ***.

229

педесе лв. разходи

преди 12 години

Много по- важно е да се помогне на младите семейства да си купят собствено жилище, вместо да се строят апартаменти за нечовеците. Добре ще е да се помисли как да се дотират жилищата за млади семейства, които ще живеят в тях и ще ги поддържат. В Пловдив преди няколко години построиха такива жилища за *** и вече всичко там е напълно потрошено.

228

Гладен Сиганин

преди 12 години

Аз иска мезонет на 4 етажа, два коня и едно магаре са ***, супронайси кукошки за яйца, една кравъ за млеко, кантар за джелезото, двайсе българе да ми чистят под балкона, джамия дето като не пее *** ходжа да пускат кичеци като в кръчмите дето ходят младите българе и българке, искам 100 кубика дърва за зимата да ги продам да има за ичкия, скам ощи безплатен транспорт до селото на бай Иван като ходя да му обирам нивата да има с какво да си докарам краденото...И Асан е ора - и той иска!

227

ХАСАН

преди 12 години

АБЕ ЗАЩО НИКОЙ НЕ МЕ ПОДКРЕПЯ? ВРАТИТЕ НИ ДА БЪДАТ ОБКОВАНИ С МЕДНА ЛАМАРИНА И ДА ИМА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С МЕДНИ ТРЪБИ.

226

Анонимен

преди 12 години

В квартал Владиславово в един блок с ***, вместо входни врати имаше спуснати черги. За к'во си говорим.

225

Chikatilo

преди 12 години

227...тва е истината ...трябва добра организация и виж кво става ! Че те мангалята са по организирани от нас !??? Да действаме !!!

224

Анонимен

преди 12 години

"*** да се наричам,първа радост е за мене." НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

223

rumen221

преди 12 години

Приятелю, колега Чикатило- България никога не е била поробвана от Тюркия, защото тя е създадена през 1923г...!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г .сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!!- Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник... Включително днешна Тюркия..., както и другите 39 държави, освободили се от тюркското робство!!!Но има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюрските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., доброто е, че не са конфискунати, а в Турция бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!! Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем анатолийците, лидийците и витинцити, приели исляма, им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Господ (и няма значение - кой е негов пророк) забавя, но не забравя...!!!

222

Анонимен

преди 12 години

Другия грях е, че за 1,5 години подкрепиха Герб. А какво щеше да стане, ако не го бяха подкрепили Същите тези *** щяха да вият, че Атака не подкрепила Герб и била за ДСП и БСП. Нямаше избор тогава Атака и направи каквото трябва.Сега 2 години по-късно на хората им е ясен Герб и вече Атака не може да бъде обвинена, че като не подкрепя Герб подкрепя комунистите. Айде добро утро, *** глупави и промити.

221

до Бай Онзи

преди 12 години

Не се заблуждавай - никой от управниците не обръща внимание какво се пише тук или където и да еСАМО ПРОТЕСТИ ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ ГИ СТРЕСНАТ!Не мога да разбера какво траете още. Вижте, дори арабския свят се разбунтува и иска свбобода и справедливост и знае, че народа е маса, която никой не може да спре!!!

220

rumen221

преди 12 години

Приятели,Така ще е...А БЪЛГАРИТЕ С ЖИЛИЩТНИ ВЛОГОВЕ ОТ ТРИ ПОКОЛЕНИЯ..., ДА ДУХАТ СУПАТА...