81

преди 12 години

Каква поредна крокодилска драма..........

80

МОРАЛИСТ

преди 12 години

Как можете да правите новина за тая к - - -а ?

79

revlio

преди 12 години

егати смешната държава Блядарияблядове я управляват *** избират за миски *** ни крадат *** бизнесменстват *** се отвличат един друг България е завладяна от ***

78

78

преди 12 години

***!!!

77

нона

преди 12 години

Глупости на тЪркалета,защо ни занимават с подобни измишльотини на разни елементи с неукротимо его.Някаква си решила да си вдига рейтинга за сметка на данъкоплатеца.Вместо полицията да върши работата за която всички ние плащаме...тръгнали да гонят Михаля.....без коментар....

76

Анонимен

преди 12 години

Какво странно има тука? Решил е да отведе крокодила в зоопарка, че плаши хората по улиците!

75

SirT

преди 12 години

За това съм казвал, че багажника на колата трябва да се поддържа безупречно чист. Все пак и там *** се возят!

74

bond

преди 12 години

двамата просто се возили но той я завил в одeяло за да не настине:))))))))))))

73

до 69

преди 12 години

Стига;пич ни занимава с турците......разпусни лято е...стига политик

72

Ох

преди 12 години

Защо ни занимавате с похожденията на това к...ве?

71

rock-n-rollah

преди 12 години

Аз пак да питам понеже не ме интересуват личните драми на неква миска: що така спряха новините за ония хора, чиято линейка беше отнесена от Ауди рано сутринта?Типично по журналистически - търсиме само сензацията, колкото да ни качи рейтинга, но не и развитието на случая...

70

Анонимен

преди 12 години

Плоска PR постановка на Мис Крокодил към която напоследък липсва медиен интерес.Шумотевицата е вдигната,а след 10 дни тихо мълком оплакването се оттегля и дознанието приключва,но рекламата е налице.

69

Кое е по-важно?

преди 12 години

БСП подкрепи скандалния кмет на Гърмен Ахмед Башев за нов мандат. Това стана ясно от заседание Националният съвет на БСП в събота. На него червените решили да подкрепят Башев, който още се чудел дали да бъде кандидат на Доган на тези избори. Името на Башев нашумя, след като беше арестуван в показна акция през 2009 г. за разпространение на радикален ислям. Срещу Ахмед Башев бяха постъпили множество сигнали за корупция и оказване на натиск и заплахи спрямо жители в Гоцеделчевско.В медиите бяха оповестени потресаващи данни за прояви на радикален ислямизъм в общината, които се финансират от арабски фондации.Като най-фрапиращ пример беше посочено село Рибново на община Гърмен, където директорът на училището - Феим Иса, е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставял учителите да ходят с облекло, което да не е светско. Той карал и учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

68

do 50

преди 12 години

Каква реколта в района на 3то РПУ-София бе *** ? Ако не арестуват хора за отвличане лошо ако арестуват лошо ! СМЪРДИ ФОРУМА НА ГНУСНИ МИШЛЕТА! Такива като вас са СМЪРТ ЗА НАЦИЯТА !

67

!

преди 12 години

Тая е почнала да се *** с някой друг, бившия е казал ОК, ама върни парите, които съм инвестирал в тебе, и сега ще гледаме сеир.

66

ха ха ха

преди 12 години

По думите му те просто се возили...обаче тя била увита в одеало???Баси тоя си е жив психопат.

65

до 60

преди 12 години

Вечеряла с Рмънеца....едва ли е по голям банкомат.

64

39393

преди 12 години

минутка за рекламаааа

63

ohoooo

преди 12 години

i s ohluzeni kolena???kvo li sa pravili??ili ve4e taka se kazva!!

62

инвестирал в силикон

преди 12 години

Човекът е инвестирал в силикона и сега очаква възвръщане на инвестициите. Все пак Антония е най-голямото силиконово находище в България!