235

луд диди

преди 13 години

Костов е поредния Троянски кон в уж демократичното развитие на България.Колко повече одъртева ,толко повече прозира червената му обич към народа.Иване кажи си ,по голям лъжец от тебе има ли????? Що така кат кърлеж си забил муцуна във власта.

234

Анонимен

преди 13 години

Ейго това гадното

233

nikoga

преди 13 години

Тази мумия от снимката е готов да се съюзи съвсем открито с турците и комунистите, само и само за да се докапа пак до властта.

232

До 241

преди 13 години

Да, доста добро сравнение. Наистина Луканов и Костов бяха бащата и майката на прехода. От тази сатанинска двойка се роди посттоталитарния капитализъм - по-зъл и по-алчен от всякога. Съдра и кожата от гърба на бедния народец и сега доволните от прехода червени номенклатурчици, заедно с бившите офицери от държавна сигурност станаха мултимилионери и собственици на бизнес, който изобщо не си плаща данъците, а си купуват имоти на Запад. За това вият толкова срещу Борисов и специализирания съд.

231

Анонимен

преди 13 години

Е нема да гласувам за ***(синьо червените)***.........калвото крали ,крали ...айде вече се махайте от парламента

230

bos

преди 13 години

Махнете тези призраци на злото от всички медии.Ако Луканов беше бащата на мафията,то този е майката.

229

До прайда!

преди 13 години

Крадливия Мавър, Ухиления Софиянски, Крадливия Дървосекач, Мъжкия Натегач - Яне, Доган Ага, Лейди Гага - сещате се кой/коя, Аграрния Трактор, Уриниращия във Фонтаните, а сега и Плугчи, аман вече от тия бе, абе няма ли някоя комунистическа страна да идат там и да си вършат на воля простотиите, от които вече 20 г. си патим всички ние.

228

Управници изроди

преди 13 години

А Дянков с неговите шантави закони. Как е възможно 80 годишен пенсионер да носи отговорност за банковите кредити на детето и внука си? Тази идиотщина само в България я има. Това означава, че Правителство, Парламент са безмозъчни ***, чиито лапане се опира на ограбване на последната стотинка от джоба на Българина. Цялото правителство и парламент плачат за тотално проклятие до девето коляно. Разбойници с власт срещу собствения си народ.

227

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да ми е жал, трябва да призная, че алековият герой Бай *** е назовал нещата най-точно, "Всички са маскари". От 21 г. ни управляват едни и същи мутри независимо от коя партия са. И бг народа го разбра това още през 1999 г. и за това и не ходи да гласува. Те си я създадоха системата и за когото и да гласуваш все тая. Айде със здраве, *** ви нарамо киек ви у дупе ...

226

хмммм

преди 13 години

Не им омръзна на другарите да повтарят колко добре се живеело при Костов, Царя, Тройната коалиция, пък тоз народ как не можа да разбере колко добре живее, че им би шута централно? Странна работа...

225

НИКОГА ПОВЕЧЕ...

преди 13 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ , ЗА "ЧЕРВЕНО -СИНЯТА МЪГЛА"!ДОСТАТЪЧНО НИ ЛЪГАХТЕ И ОГРАБВАХТЕ , ЦЕЛИ 20-г.!НАГРАБИХТЕ СЕ И ЗА ....ПРАВНУЦИТЕ СИ!САМО ГЕРБ!!!!

224

опел

преди 13 години

зашто ми изтривате коментарите? значи казвам истината и тя боли нали Г-Н КОСТОВ? явно не обичате истината. а тя е че сте предател.предадохте българия и себе си.

223

ребус

преди 13 години

20 години крадене и лапане и пита за още. Що е то?

222

шимба

преди 13 години

добре че *** не е във властта!!!сигурно не си знае нулите в банката!!!

221

Анонимен

преди 13 години

Мега Крадеца, наречен Командира,свикнал мръсни, червени пари да препира,пак пред екрана се пули и блещилъже, маже и алчно се облиза600 милиона народна пара кириза.Но това му е малко, за още ламти до като мърда, все ще иска да краде пари!

220

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

гатанка:Да продадеш държавата за сметка на тяснопартийни и лични интереси... - що е то?...

219

Фех

преди 13 години

Кастов , остави ги-комунист никога няма да те разбере. Гербери и седесари-сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП.

218

Ще уволня Бойко Бори

преди 13 години

Ще уволня Бойко Борисов. Билбордове с този надпис се появиха на няколко места в София, съобщи БГНЕС. Сайтът на БГНЕС вече е хакнат! Не се отваря изобщо или се зарежда с грешки, които го правят нечитаем!Най-вероятно в момента в офисите на БГНЕС се провежда акция на ГДБОП - "Билбордаджиите"

217

КНК

преди 13 години

Тук едн юнак напомни за предизборния клип на БСП:"Гласуваш за Бойко, получаваш Костов".Малко неправилно го е разтълкувал!!!Истината е :"Гласуваш за Бойко,получаваш БСП/ДПС/НДСВ".Типично за червените управлението на ГЕРБ е МНОГО ПРИКАЗКИ,МАЛКО РАБОТА.Призна го и Дянков.Нито една промяна,нито една реформа в нито една област.Подменят само участниците и шефовете в контрабандата.Колкото до Цветанов,всичко е ясно!!!В най-нуждаещата се от реформи институция,нищо не помръдва.КОМУНИСТИТЕ СА ПАК ТАМ.

216

Ran

преди 13 години

Интересно е каква полицейщина има на фона на тази ширеща се престъпност-тия гербави *** явно не са в час с времето и си вярват на измислените милиционерски сводки. Смешници