477

до 277

преди 12 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник и всякаква друга морална ***!

476

norm

преди 12 години

Аз лично не очаквах комунистите да изпростеят до такава степен.Поне да бяха включили във въпросника-компромат по-смислени и по-малко на брой въпроси,но съставителят явно в престаранието си се е олял,без и да помисли,че подобна информация е несъбираема.Но какво да се прави,ако бяха малко по-умни,нямаше да са комунисти.

475

вратар

преди 12 години

Боби е пич! ама трябва малко по силно да бий дузпите..

474

1234

преди 12 години

преди време боко беше прав - матрЯла е лош. всички тикви, дето гласуваха за него и дето още припадат като видят мутренската му физиономия и несвързана реч го доказват

473

Анонимен

преди 12 години

другарката Боклукчиева няма срам, като всеки истински комунИстистинския КомунИст умее да граби мандри, да взривява църкви, Червеното знаме да развява, КомунизЪм светъл да обещава....истинския комунист срам няма, с крадения кашкавал ако го хванеш, ще мълчи, Държавата ще съсипе - няма да си признае, Буркани с пепел ще разнася, няма да се извини... НЕ ЧОВЕК А ЖЕЛЯЗО, ИСТИНСКИ КОМУНИСТ

472

коко

преди 12 години

някой ден, не се знае кога всичко ще си дойде на мястото,няма да има царе и царици, принцове и принцеси, милионери и милиардици,всички ще бъдат равни пред Господ, някой ден, въпрос на време

471

Анонимен

преди 12 години

Вижте му само мутрата на банкера Боко тиквата. А сега кат загубим изборите кво става с банката? Май първо краднем, а после мислим кво да правим? Кво ще стане с банката кат загубим?

470

софиянец

преди 12 години

490а кой ще ни отърве от ефтините конформистки ***?

469

коко

преди 12 години

до 482ах това *** звучи изтъркано и глупаво,вкарай някакъв нов смисъл, измисли нещо ново,ако имаш акъл. защо точно ***

468

глупости

преди 12 години

като го слешам тоя, всички требе да се срамуват , като говорят , само той може всеки ден да плещи простотии...

467

1

преди 12 години

А бе Плугчиева може ли така човека иска да те уреди на висока служба а ти му забиваш нож в гърба. Получила си списък -добре,мълчи си и това е,сега щеше да си на висока служба в ЕП

466

Анонимен

преди 12 години

Само ББ, той ще ни отърве от всички болшевики!

465

софиянец

преди 12 години

*** на цру се дразни на кгб кучките??? извинявам се ама тая агро-политика се прокарваше в БГ след воср и тоя скапан *** да не ни връща към практиките на цру през 30г. на миналият век в Лат. америка - фък-офф реднек!

464

Анонимен

преди 12 години

Бате Бойко спуска звезден кош. Лека нощ, другари, лека нощ! В форума любим с песен да заспим. Лека нощ, другари, лека нощ! :)

463

пич

преди 12 години

Тука има клакьори и на БСП и на ГЕРБ, целта е да стане поляризация, защото така *** ще си върнат електорат. А ИСТИНАТА Е ЧЕ СА ЕДНО. По комунистическо и мутренско управление не е имало.

462

Анонимен

преди 12 години

По същия начин изглеждаше и бай Тошо на 10.11.1989г. когато на пленума на БКП му казаха да си обира крушите !

461

Против ТЕЦ

преди 12 години

Топлофикация лъжат и надписват сметки. Не им плащайте нито стотинка. Не подписвайте никакви тяхви документи, защото това е капан. Давността е 3 год. съгласно чл.111 "в" от ЗЗД и Решение 168 на Върховния касационен съд от 2009 г. Не подписвайте никакви техни предложения за разсрочено плащане, запис на заповед и др. подобни глупости, с които искат да излъжат наивни хора. Никога не мог да ви осъдят, защото не могат да докажат надписаните си сметки и лихви. Това са лъжци. Всичките им дела падат в съда.

460

Ю2

преди 12 години

Б. Б. е по рождение коромпиран, но е глупав и не знае да се прикрива.Ето според него, тя трябва да премълчава жестоки истини, защото той й бил правил "добрини", което е също корупция да уредиш приятеля си на служба- и то доходна. Излагация за Б-я. Кога Шенген с такива министри като Б. Б. и Ц. Ц.?

459

дфг

преди 12 години

Нищо социалистическо или партизанско няма тука това е една *** неолиберална капиталистическа политика на синьото синьото затова вън всички гадини!

458

пич

преди 12 години

Е това е проблема с *** от ГРОБ, върнаха ДС.