141

До 138

преди 12 години

Простотията която сега те друса не я е имало никога. Този който вие избрахте изпълни цялата държава с простотия само за две години. Въшльовците (като тебе) продължават да го подкрепят, до като колегите от Европа се бъзикат с него. Чувал съм, че по Тошово време са слагали печати на някои момичета които са работили на околовръстното или до х-л "Хемус". Ти си засегнат, вероятно твоя близка е била дамгосана. Не се коси, *** си и такъв ще отидеш.

140

Василев

преди 12 години

На есен ще четем!!!Още един мандат извън властта и ще пометнете!!!Пускате мръсните номерца, нищо чудно вие сте номер едно в конспирациите,интригите и очернянето, важното е да има на кой да си пробутате номерата!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

139

Голям кеф

преди 12 години

С комуназите само така....впрочем ГЕРБ са бивши комунази и добре владеят похватите им

138

Анонимен

преди 12 години

До 133Много си се объркал!Не ми са симпатични нито БСП , нитоГЕРБ!Просто от две злини , трябва да изберем по-малката!

137

за 139

преди 12 години

Червени ,ще хапете ръката която ви храни !!!!

136

ББ

преди 12 години

ще хапете ръката която ви храни

135

за 134

преди 12 години

Скрийсе бе компир...и поли рязаха с ножиците ченгетата и печати удряха по кракара...така се бореха с идеологическата диверсия шибаняците...добре че САЩ скапаха СССР та да се отървем от таз простотия

134

Анонимен

преди 12 години

До 119С всеки изминат ден се все повече се връщаме към "онова" време!Ще дойде момент , когато и за един виц ще се ходи в Белене , ако не се променят нещата!Да не забравяме чий ученик е Боко!ОСТАВКА на некомпетентното правителство на ГЕРБ!

133

за 132

преди 12 години

И кой се оплаква от полицейщина?! Един позитанец :)) Ами супер! ГЕРБ ме спечелиха :)) С комуназите трябва да се отнасяме ,както те с политическите си противници - уволнения, углавно предследване и лагери

132

кака гинка

преди 12 години

С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА!!!БСП ТАКА ДЕЙСТВА НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ, СЕГА ЩЕ ИМА КОЙ ДОСТОЙНО ДА ИМ ГО ВЪРНЕ

131

До пост № 122

преди 12 години

***, това което твърдиш ( че са ти разпрали панталоните) не е вярно. Съобразявай се с това, че в този форум пишат и други които са живяли по онова време.Тогава във всеки средно голям град имаше по един двама пенкилера, които се правеха на портокали. Ти със сигурност си бил един от тях. Днес говньовците като тебе са много, последното им преброяване беше на 5.07.2009 г. Тогава те наброяваха 1 670 000 глави ***. И всичките гласуваха за Свинара от с. Банкя. А ти вероятно най напред.

130

за 132

преди 12 години

Ми хайде де, направете митинг, *** Стоичков ще ви се смее пак :) малко останаха баламите, пардон тез дето ви вЕрват, другарчета....амииин:))

129

Анонимен

преди 12 години

Не нарочно Цецо е председател на предизборният щаб на ГЕРБ!Превръщаме се в полицейска държава , същата като преди 1989 год.!Няма демокрация , само полицейщина!Да се освободим от това некомпетентно правителство на ГЕРБ!ОСТАВКА!

128

Бойко М. Борисов

преди 12 години

Кучета !

127

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до Да, ноПрав си, някои нямаха моя късмет...

126

Анонимен

преди 12 години

Че аз като кандидатствам за работа ,пак се интересуват от същите неща.Аз да питам все пак:Имат ли право на интервюто за работа да ме питат семеен ли съм, имам ли деца, в кой квартал живея, имам ли жилище, как се казват майка ми и баща ми, къде работят, имам ли брат или сестра, защо съм напуснал предишната си работа и т.н. лични въпроси.И никой не ми казва заплата колко ще ,а ме питат колко очаквам (все едно ще го имат предвид).И защо аз имам изпитателен срок, а фирмата няма такъв наложен от мен.

125

мдаааа

преди 12 години

Този който гласува за ГЕРБ е мутра или милиционер или тяхна ***...Айде,лайте кучета.

124

Супер ГЕРБЕР

преди 12 години

Едва ли някой трезво мислещ би се изказал против забраната на БСП/ДПС...даже руснаците се усетиха и забраниха тоз архаизъм - партия с елементи на хунта и терор и сега вървят напред

123

Да,но

преди 12 години

ДРУЖЕ, викай ура, че не са ти разпрали нещо друго, освен тесния суинг панталон

122

Да,но

преди 12 години

ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ