144

До 158

преди 12 години

Що не идеш да живееш в турция-там е пълно с твоите "готини хора".

143

до пишманпатриотите

преди 12 години

да ви го туря на майките в устичката,мама ви и заблудена ***......

142

Пеци налъма

преди 12 години

Някои плюят срещу турците, а сигурно нямат нито един познат или приятел турчин. Аз имам и мога да кажа, че турците са готини хора, също съм забелязал, че колкото по-вярващ е един човек /назависимо от коя религия е/, той е по-предвидим. От тези които не вярват в нищо и бълват злоба, може да се очаква всякакво зло.

141

???????

преди 12 години

КОЙ ОТСЕЧЕН ПЪН СЛОЖИ МИНУС НА ДЯКОНА?????

140

!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Чудно ми е на кой бог са се молили след като корана е взаимстван от Стария завет плюс бълнуванията на пророка им Мохамед.

139

narod

преди 12 години

ako tolkova mrazite turskiq etnos v bg-pozvolete im da si napravqt avtonomiq na turskiq etnos v bg,i probleme za vinagi da bede re6en?

138

Васил Левский

преди 12 години

И ние сме хора и искаме да живеем човешки: да бъдем напълно свободни в земята си, там гдето живее българинът - в България, Тракия [и] Македония. От каквато и народност да живеят в този наш рай, [те] ще бъдат равноправни с българина във всичко.

137

дако

преди 12 години

евала на мюсолманите това българи няма да го направят -

136

арсенал

преди 12 години

исляма никога не ебила мирна религия.атентати убийства това е исляма.слагайте минуси *** но няма да промените нищо

135

Gosh

преди 12 години

Не е хубаво да се лъже според исляма и според хритиянството, присъстваха по-малко от 5000. Но трябва да се уважават вярващите независимо от религията според пророка Мохамед!

134

Ахмед Д.

преди 12 години

Добре де, добре! Ще ви пусна дъжд!

133

АРСЕНАЛ

преди 12 години

тия *** са като *** и трябва да се използва срещу тях оръжие

132

ггг

преди 12 години

Народе български,защо е нужно да не понасяш инакомислищите и друговярващите.Те не са виновни за беднотията в България.А сиромашията води до омраза.Опитай се да потърсиш вината другаде.

131

българка

преди 12 години

до *** 125 ти ли ме храниш миризлив ***,върви на майната си,ко праиш тука

130

narod

преди 12 години

4ast ot bilgarite nikoga nqma da sa 4ast ot MIRA.postoqnno pla4at za boy

129

аноним

преди 12 години

Ама те май доста са се молили-в Североисточна България не спря да вали цял ден,а температурата-15-17 градуса,сякаш идва есен.Щом молитвите им "се чуват"-да вземат да се помолят за благото на цялата държава и целия народ за по-добър живот!

128

......!

преди 12 години

142,не обяснявай законите на ЕС,ами виж в какво се е превърнала Европа от както се развъдиха тези диваци наоколо......!

127

Анонимен

преди 12 години

Аз съм от Асеновград и не виждам нищо лошо в това хората да се молят. Един от основополагащите закони на европейския съюз и всяка цивилизована страна е че всеки има право да изповядва религията си. Ако не пречат на никой нека се молят. Писна ми от ограничени хора по форумите с разни расистки коментари.

126

Анонимен

преди 12 години

има една важна подробност обаче населението на България е всякво друго ама не и хора............. и тука не говоря за дадена група защото всичките сте си такива едни злобни пинчери който не се виждат от земята ама имат претенций за всичко лаят то само такива кученца дребни незабележими на фона на големите лаят без да има смисъл само с лаенето ще си останат и ще се погубят сами от злобата си...................

125

Анонимна

преди 12 години

Като гледам коментарите,направо ми се повдига! Уж сме били толерантна държава..къде ти! Това е възможно само при нас! И претендираме, че имаме европейски обноски....УЖАС! Щом хората са си намерили начин да съжителстват мирно и спокойно, какъв Ви е проблемът бре хора?!?!?