192

Анонимен

преди 12 години

Като ви чета коментарите и се чудя трябва ли всички да имат право да гласуват. Толкова жалки, злобни и мижави хорица има тук. Вие не знаете всъщност за какво гласувате, важното е да не са някакви си там (защото в кварталното кръчме сте обсъдили + и - на всички партии). И стига вече с тези комунисти, че също като ББ ставате банални и жалки. Хора, които могат само да плюят и да се оплакват не виждам с какво ще допренесат за развитието на страната. Ако само знаете колко сте смешни...

191

до 202

преди 12 години

да,току виж без Боко държавата се оправила... а де ?

190

вай-вай

преди 12 години

Народа вече сериозно се замисля не за "ден без Бойко Борисов",а за "България без Бойко Борисов"

189

ГЕРБер

преди 12 години

България без Бойко Борисов няма да е същата!;)

188

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

187

@

преди 12 години

Ако има задължителен психотест преди гласуване,Герб и Атака няма да влезат в парламента :)))

186

s...w..

преди 12 години

Близууууууууууу са некоректни

185

Анонимен

преди 12 години

До 195Ko, речИ ?

184

АТАКА

преди 12 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!.............. И ТУРЦИ!

183

@ до 176

преди 12 години

То щото пък феновете на Боко,много уважават примерно Президента :)))

182

KRIMENA ST ZAG

преди 12 години

AS NIidnukratnu i masivnu sam pot4ertavala 4i BOYKO e idin Aputioz i simbioz za sploeno.nipubidimo i sguvorno BG-opshtisdtvoBOYKO e edin ATLAS i VEUVII za isztradaliad BG narot i etnozBOYKO e idin vit BG-BISMArck -NESHTU POVI4E.BOYKO e BG-OLIVER KROMWELL..AS imam asutciatcia i analok sas TARAS BULBA.BOYKO e Taras Bulba.STROK,no surof.Opshtadta mo koltura e po visoka ut HIMALAIte....

181

AK 47

преди 12 години

191 Анонимен: --- Надницата върви при теб "сънароднико" с *** тен и черна душичка. А България и Румъния не влизат в Шенген заради ***, КОРУМПИРАНИТЕ си управници и организираната ПРЕСТЪПНОСТ. Капиши?

180

Българка

преди 12 години

Като ги гледам Герб и Борисов и как се оправдават с "предишните" немога да не направя аналогия между тях и " Фермата на животните" от Дж. Оруел. / накрая заприличват на тях/.Утре ще участваме в най -новото реалити в БГ - как Бойко Борисов разцепи българсия народ - за едни ще бъде ден на траур , а за други на празник! А иначе, че режат лентички е много похвално, да продължават, може един ден да прережат и лентата на една нова България.

179

Данчо

преди 12 години

За 149,тройната не пускаше фъндък,а бойко е обещал!Шъ видим,преизберат ли го,отчитал се е!Който *** или магаре да е на върха,от него нищо не зависи.Слушкаш,папкаш.

178

Анонимен

преди 12 години

Върви ли надницата, шушумиги? Много бих искал да помоля някой от вас, капацитети, да ми обясни и Румъния ли не влиза в Шенген, заради Бойко. Гледам, че има много "кадърни" и "ерудирани" коментаори, които явно разбират от всичко. Голяма сте пародия, другари дежурни.

177

Attorney

преди 12 години

Ясно е, 1е който си е *** *** си остава. Не очаквам да разберат *** каквото и да е. Но да се подиграваш на някой, че е бил пожарникар?! При положение, че ти самият си разплуто мазно същество, което не може 50 метра да пробяга, дори когато го гонят *** за да го *** в дебелия ***...Това вече е странно и неоправдано.

176

Българин

преди 12 години

Ако има "един ден без Б.Б." не бих искал в медиите да се разискват нито Лейди Гага, нито Милко Калайджиев и още измислени "знаменитости", а да се дадат отговор на въпросите:1.Как е придобил 6 апартамента Цв.Цв?2.Защо Б.Б. настоява да се спре митническата проверка на Мишо Бирата?3.Какви проекти е правил Лъчо -мозъка на охранителната фирма ?4.Паричните преводи от "Титан" към Фидосова На тези още много въпроси от подобен характер очаква отговор обществото ,но журналистите нямат "здраво дупце

175

1952-ра

преди 12 години

Намирисва на началото на една хубава и стабилна .... диктатура!Признак 1 - Автокрация Самодържавие, самовластие, автокрация (на гръцки: αὐτός, "сам" + на гръцки: κρατέω, "управлявам, властвам") е разновидност на монархическата форма на управление. Представлява държавно устройство, при което държавния глава притежава еднолично политическата власт. При самодържавието носителят на върховната власт притежава всички права в изпълнителната, законодателната и съдебна власт. При това той може да осъществява тази власт, както съвместно с аристокрацията, така и еднолично. В последния случай, властта на монарха в страната става неограничена, а самодържавието приема форма, идентична с абсолютизма. Един от най-известните примери е самодържавието в Русия или формата на управление в средновековната Римска империя (Византия). Монархът при тази форма на управление се нарича автократ или самодържец. Днес често се използва като синоним на деспот, тиран и/или диктатор, въпреки че всяка една от тези думи първоначално е имало отделно и различно значение.

174

до 145

преди 12 години

Не никого не мразим, просто трябва да си признаем, че всички сме еднакви щом като толкова години търпим това безобразно положение в държавата и сами ходим да избираме тези, които ни лъжат?

173

ПРЕДПОЧИТАМ,

преди 12 години

БОЙКО,....НИКОГА НЯМА ПРОШКА ЗА 20 Г.,ПРЕХОД......СОРИ!НАРОДА ПРАВИЛНО ГИ ОТСВИРИ!