18

Анонимен

преди 12 години

Значи пак ще осигурим пазара на мобилните оператори и търговците на касови апарати:)) Избори идват:))))

17

Анонимен

преди 12 години

Тоталитарна Държава. Тотален Контрол. Цеко да постави по един Полицай на всеки Касов Апарат. *** държава. *** граждани. Които се кефят че някой щял бъде вързан. А бе будали нали някой трябва да чукне нещо на Касовия Апарат. Такава система на интернет връзка на Касовите Апарати няма никъде по Света. А бе Хората в развитите държави не пазаруват в брой.

16

Iwan

преди 12 години

абе най-добре е да вържете и виметата на кравите към НАП :))) така някой ваш аркадаш, внасящ специални устройства за целта ше намаже подобаващо

15

Анонимен

преди 12 години

*** безхаберието цари в това правителство!

14

Анонимен

преди 12 години

И каква ще е файдата, ако не се признава постъплението, чрез отчитане по фискалния апарат, както е в момента? Никаква за фиска, но фирмата свързваща апаратите, ще е на голяма далавера!

13

Equinox

преди 12 години

Аз предлагам и кокошките да свържат с НАП, като снесат яйце - 20% в държавния бюджет! Ако е с двоен желтък- 35%, 5 % намаление за обслужване на отпадъците

12

ха-ха-ха

преди 12 години

Ох комуниста си е комунист и все към мандрата го тегли :))) и все землянки им в главата. Квото и да връзвате все тая, на хората им писна да хрантутят бандити на държавна ясла. Тая свърши и все по-трудно ще могат да събират каквото и да е, защото вече на всички им е ясно, че вместо данъците да отиват по предназначение те отиват за охранването на мутри, за милиционерски надбавки, СРС-та и близки фирми, а ние си живеем в най-мръсната, най-крадливата и най-разбитата държава.

11

Анонимен

преди 12 години

и нас да ни вържете за НАП пак няма да съберете нищо защото се некадърнициНа мутри вече никои не иска да плаща

10

Анонимен

преди 12 години

Мироооо, Миро! *** си Миро! За да видите какво се произвежда ще трябва да монтирате измервателни уреди на вимето на кравите, овцете и козите:))))))))))

9

Анонимен

преди 12 години

Най лесно да се Съберат приходи от ДДС - е държавата да връща 1% от ДДС за покупките през Банка и Банкова Карта. Трябва Купувача да има интерес.

8

!!!

преди 12 години

Колко от мандрите продават в брой???Какво количество се продава в брой?

7

borokaro

преди 12 години

а що не ми вържат оная р.....а с НАП - *** ... така бюджет не се пълни

6

Shark

преди 12 години

Аз искам да ми свържат тръбата за обратни води с НАП.

5

Алооо

преди 12 години

A кокошките на баба ми няма ли да вържете;съсипахте бизнеса бе бюрократи.

4

Басо

преди 12 години

Баси раотата всичко що тече вече е вързано с НАП. Направо и тръби да инсталират директно през нап и водомери да им сложат.

3

нервна

преди 12 години

След данъци ДОД,пенсия,здраве,болест,безработица,жилище,ГО,смет,подметки,въздух,слънце и прочее,предлагам да ни свържат онлайн с камера под юргана.Тъй де,да не би някой да прави любов,пък да не си плаща.Аааа,и още по един въздухомер на гърлото с чип- плащаш - вдишваш,не плащаш - айде намаля харча на НОИ за пенсии.

2

хахаха

преди 12 години

"10% данък върху 40 на сто от приходите" това е висша математика

1

Анонимен

преди 12 години

Найденов Предлагам да Вържеш на Фидосова *** с една Тръба направо в Националната Агенция за Приходите.