35

Анонимен

преди 13 години

Абе данъчните плъхове какво направиха с луксозните имоти, дето ги снимаха с хелиокоптери????? Или пак дерат по 10 кожи от бедните хора, а бандитите си гледат кефа!!!!!!!

34

Анонимен

преди 13 години

"Данъчните ще запорират и заплати на хиляди длъжници"Интересно ми е как човек на заплата ще дължи пари на НАП...

33

БМ-13

преди 13 години

Лъчо, стой още там, че отвън пак те чакат журналистите :)

32

ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ

преди 13 години

ОЩЕ СЪМ В ***

31

А?

преди 13 години

Нека да ми отговорят: за кого е предназначен стикера? За минувачите?? Ами че те нямат отношение към мен!И още нещо - да не се окаже, че "белязаните" са повече от "небелязаните"? Кво прайм тогава??

30

Килъра

преди 13 години

Праве е човека писал малко по-надолу, че ще ставаме по-зле като сме овце и си траем така ще е! Роби сте си и това е!

29

heh

преди 13 години

от библейските времена се правят такива неща... нищо ново, и Хитлер е кичил евреите със задължителни "стикери"да вземем да си наслагаме доброволно по един стикер "българин, живял по времето на управлението на ББ" и да си носим срама

28

ДО 22

преди 13 години

Я НЕ МИ ГОВОРИ ЗА АНГЛО-САКСОНЦИЯ -МАСОНСКИ ЕЗИК И ,ЧЕ ГО НАТРАПИХА НА ЦЯЛ СВЯТ .И ОВЦЕТЕ БЛЕЯТ НА ТОЗИ ЕЗИК...ЗА ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПЛАН В КОЙТО ВИЕ СТЕ САМО УЧАСТНИЦИ АГЪНЦА...СЛУГИ РОБИ...НА МРЪСНИ ИЗВЕРГИ КОИТО ВИ ДЕРАТ И КРАДАТ ,А СЛЕД ТОВА И УБИВАТ....***....

27

Moon

преди 13 години

До Анинимния ....... 24Ти като си толкова добре и не си захапал клавиятурата, кво коментираш тука. И къде живееш ти , че по зле ще ставаме?

26

Бибит

преди 13 години

Дано някой се сети да ги съди за оповестяване на лична информация. Информацията от данъчното досие е лична и подобна идея е дивотия.

25

Анонимен

преди 13 години

колко лева има на снимката?

24

Анонимен

преди 13 години

Айдаааа, лумпенягите захапаха клавиатурите и се заоплакваха колко зле живеят... И по-зле ще ставате!!!

23

Анонимен

преди 13 години

Данъчните съм ги намразил още от времето, когато се опитвах да пробия с частен бизнес и поради незнание бях закъснял с плащането на осигуровките (щото няма кой да ми каже, че трябва да ги внасям на 100%). Платих си ги всичките накуп и то с едни бая големи лихви и като отидох да си дам доволен документите на гишето ми викат-"Ааааа ама ти си закъснял, ще те глобим и то поотделно за здравните, отделно за социалните осигуровки"!!! Значи плащаш си като съвестен гражданин таксите, плащаш и лихвите и накрая, когато отидеш като честен гражданин да обявиш в данъчното,че вече си чист-ти го набутват на 2 ката с 2 отделни глоби, за да може да вземат премии!!!!! Оттогава съм си казал-да ви пикам на частния бизнес, да ви *** на скапаната държава!!! И кога ли ще опедраша някой от тия *** в НАП не знам, ама ще ядат и ще пият!!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

до 18Разликата е, че говорейки с английски чуждици те разбира целия свят :))))

21

Илиян

преди 13 години

ми на *** кога ще им лепнат стикер на челото: "***"

20

мим

преди 13 години

ПО ТАЗИ ЛОГИКА-ПЪРВО НА ПОЛИТИЦИТЕ ПО ЕДИН ГОЛЯМ СТИКЕР НА СРАМА,ЩОТО СА ДЛЪЖНИЦИ НА НАРОДА.ПОСЛЕ НЕКА ДА СЛАГАТ КЪДЕТО ИСКАТ.ГОЛЯМ КЕФ,А?

19

Moon

преди 13 години

То тук от както се появиш на бял свят и вече си длъжник на НАП и на цялата Държава. Аз мисля, че те ни дължат и то много трябва да ни плащат, че седим тук и тази Абсурдистан наречен България и все още я има но си мисля до кога ли ще я има с тоя геноцид дето провеждат под формата на политика, данаци , цени и всичко.

18

ДО 14

преди 13 години

ТИ СИ С АМЕРИКАНСКО ИМЕ СЕБАТИЯН,А СЕ ЧУДИШ НА АНГЛИЙСКА ЧУЖДИЦА????????????НАЛИ ЗНАЕШ ,ЧЕ ВЕЧЕ Е МОДЕРНО ДА СЕ ГОВРИ САМО С АНГЛИЙСКИ ЧУЖДИЦИ ПРЕДИ БЕШЕ МОДЕРНО С РУСКИ,А ПРЕДИ С ФРЕНСКИ ,А ПО ПРЕДИ С ТУРСКИ СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПАЛЯЧОВЦИ ...

17

до5

преди 13 години

Тия не само стрижат и доят до кръв,ама не се сещат че за доиш трябва и да храниш.

16

Килъра

преди 13 години

Аве *** крадливи аз има за 2 години неплатен данък за колата и имам огромно желание да го платя, но няма как да ми слагат каквото си искат пак няма да го платя на тези крадци като няма от къде! :(