1282

inatut

преди 13 години

смешни ставате всички с тоя паметник.Паметник на окупационната армия, извършила редица безчинства и погроми у нас.Няма паметник - няма комикси.Има паметник, ще има и опити рисунки, графити и пр.

1281

Анонимен

преди 13 години

ние сами се дискредитираме с липсата на лоялност-------------Какво ме задължава да съм лоялен към някакви азиатски окупатори?

1280

даскалка

преди 13 години

До Сенна, само да отбележа ,че между образование и образувание има разлика и тя е точно в образОванието, което наистина е загърбено.Едно са лъскавите приказки друга са делата.Но за другото те подкрепям напълно-стига емоции,хайде вкарайте малко разум До Чоки, ей много омраза си натрупал,направо ще експлодираш.Съвет от мен това само теб руши!.А такива като теб,по им приляга профила на Джокера

1279

гражданин

преди 13 години

Определено ме е срам от стореното.Фандализъм,цинизъм,нихилизъм и това непрекъсното се вкоренява в съзнанието на подрастващите, именно от политиците.Ето защо не ни знаят по света и не ни уважават, ние сами се дискредитираме с липсата на лоялност, ние сме неблагодарници и ще спра с квалификациите дотук. Колкото до столична община е ясно ,че в късна доба няма патрулиращи представители на органите на реда.И да те нападнат на това място, няма на какво да се надяваш и на кого ,че ще ти се окаже помощ

1278

Senna

преди 13 години

Проблема че Воените Бази не носят пари , освен за Свод**ници и Ку**р**ви Такъв туризъм ли искате ?

1277

Анонимен

преди 13 години

Руски паметник в София ще бъде опакован в презерватив-------------Ето, тази идея ми хареса.

1276

Senna

преди 13 години

Хора каво ви пука имало ли е руски бази някога или не . Бъдете капиталисти взимайте парите на Руснаци , Американци, Австрийци , Германци и ...... Проблема че Воените Бази не носят пари , освТакъв туризъм ли искате ?

1275

Анонимен

преди 13 години

Хора, ако не сте се светнали още, творбата е метафора на слугинажа на политическата ни класа преди към руснаци и сега към американци... ГЕНИАЛНО !

1274

До 1374

преди 13 години

Сигурен ли си, че в България никога не е имало съветски бази? Аз ще ти спомена само за една, която съм виждал лично - т.нар. съветско поделение на територията на авиобаза Граф Игнатиево. Вътре на стената дори имаше портрет на Горбачов. Съветски войници нямаше, те щяха да дойдат "при нужда". А Съветската армия е била окупационна армия по време на Втората световна война, защото СССР обявява война на България и я напада. Комунистите се хвалеха, че са ни превзели без един изстрел.

1273

Senna до Чоки

преди 13 години

Я престани да ревеш и вземи с усмивка парите на Руснаците за отмъщение , за това се иска Акъл не само от теб но и желание от политиците ни . Какъв по голям кеф от пълни с пари Джобове и даже ще кефиш че си се отмъстил с усмивка . Нали си капиталист направи го вместо да лаеш ще имаш пари да харчиш Предполагам че да имаме Американска база е по добре от пъни с туристи курорти . Един Въпрос колко от вас са виждали Японски и Руски туристи на Ниво ?

1272

Чоки

преди 13 години

североизточна

1271

Чоки

преди 13 години

Майцу ви е*ем болшевишко-комунистичка! Не са се раждали по-големи родопредатели и еничари от комунистоболшевиците. На тая *** не и е чуждо нищо "човешко": -завист, злоба, ненавист, хомофобия - проявени в изключителна жестокост. Който се чувства съпричастен със съветско-комунистоболшевиците и техните "ИДЕАЛИ", да си събира паметниците и да се отправя в северозападна посока!!! Цар Путин ще ви посрещне с отворени обятия, от роби и скотове великая рус винаги се е нуждаела.

1270

Senna

преди 13 години

Колко страно опита ми да пусна линк към снимка от виена пропада защото се трие . Кой го страх да види истината питам. Явно искате едно просто и сляпо стадо в България което само руши и не мисли за истинските проблемиЧестито Само един Въпрос след 100 години кой ще ви е Виновен БСП СДС ДПС СССР БКП , след като се разби образуванието в българия целта е почти постигната да има просто стадо овце

1269

Senna

преди 13 години

И Руснаците идват оставят си парите , а какво прави БАЙ *** ? Бърка в празни джобове и се мисли че е станал велик БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТ (***). Не искате ли пари ?Защо не вземете парите на Руснаците с усмивка ? Можете ли ? Но е по лесно с Спрей в ръка да си ВЕЛИКБЪДЕТЕ ВЕЛИКИ тогава ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ

1268

Senna

преди 13 години

Сега се превърна в паметник който изразява нивото на култура на болшенството в България . Явно все още има *** народ който може да се манипулира и резултата е на лице . Нли сте капиталисти докарайте туристи в България да правите пари , с тези рисунки от Американско гето ли ще ги докарате , кой ще дойде ***!!!!!!!!И Руснаците идват оставят си парите , а какво прави БАЙ *** ?

1267

Деница

преди 13 години

Не знам за кви поробители се говори?! Бас държа, че и 10 % от всички вас, които говорите за "ПОРОБИТЕЛИТЕ" не сте живели в онова време! В момента сме поробени и то буквално! Базите на Нато-пълен шит! Европейският съюз- квото дава два пъти повече си го взима! Кефите се, че можете да серете по улиците и никой нищо да не ви казва, или че можете да пътувате зад граница свободно, *** пари нямате...не разбирам! В кво се изразява свободата в момента?! В това, че можем да правим стачки?! И неква файда???

1266

Анонимен

преди 13 години

Боядисване на имиджа на България от съвременни байганьовци!!!

1265

!!!

преди 13 години

"Надявам се в скоро време всички паметници в България да бъдат художествено оформени като герои на fast food индустрията. Паметниците на Ботев ще ги направим като хамбургери, паметникът на Шипка ще го направим като бутилка от кола, на паметниците на Левски той ще бъде с фритирано пиле в ръка, Руски паметник в София ще бъде опакован в презерватив, паметникът на Съветската Армия ще бъде направен като сладолед на клечка, а вечния огън на Незнайния Воин ще го превърнем на скара за кебабчета!"

1264

566

преди 13 години

''Харесва ли ви или не, това е част от нашата история. Демонтирането на панетника е също акт на вандализъм. "

1263

Анонимен

преди 13 години

Харесва ли ви или не, това е част от нашата история. Демонтирането на панетника е също акт на вандализъм. Помислете върху изказването на 1365 "Браво юнаци! Надявам се в скоро време всички паметници в България да бъдат художествено оформени като герои на fast food индустрията. Паметниците на Ботев ще ги направим като хамбургери, паметникът на Шипка ще го направим като бутилка от кола, на паметниците на Левски той ще бъде с фритирано пиле в ръка, Руски паметник в София ще бъде опакован в презе