21

Bo

преди 13 години

Горката жена.Тия *** заслужават да попаднат на някоя по-луда "робиня" която да се преструва на много добричка и в подходящия момент да изкара ножа и да заколи сичкото смърдящо стадо изверги.Или поне колкото от тях може.Тия не са хора бе и в България са така.Четох че били отвлекличали някакви момиченца тук в България.Няма какво да им се чудим докато не разберем че за тях(ромите) това е нещо нормално и в реда на нещата.Те се имат за господари на белите и за тях е това е нещо нормално.

20

Тони

преди 13 години

Егати кошмара, който е изживяла жената! Дано да има близки и верни приятели, които да й помогнат да си стъпи на краката, макар че тази травма ще й остане за цял живот...За това момичета, внимавайте - там където има много обещания, има и много лъжи !

19

аз пък сама си

преди 13 години

намерих работа в чужбина ,знам езика ! Защо трябва да разчитам на някакъв ,дори и да го познавам ,сега и познатите правят мръсно ?! Работя си тук в едно заведение и съм си рахат !Пращам всеки месец пари на мъжа ми и децата ,ако излезе някаква работа и за мъжа ми ,ще ги взема всички тук !

18

redi

преди 13 години

Akakvisa nashite robovladelci - rabotodateli .

17

Анонимен

преди 13 години

В ЦЯЛА ЕВРОПА КАЗВАТ НА БЪЛГАРИЯ *** ДЪРЖАВА КОЙТО Е ХОДИЛ ГО ЗНАЕ БАЛАГОДАРЕНИЕ НА *** ДЕТО НИ СЪЗДАВАТ ТАКОВА ИМЕ ,ДАЙТЕ ИМЕ ОЩЕ ПОМОЩИ ДАЙТЕ ИМЕ ВСИ4КО ДАЪТЕ ИМЕ ДЪРЖАВАТА ДАЪТЕ СИ И *** НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ

16

Анонимен

преди 13 години

*** PRAWILNO E PRECENIL CHOVEKA 4E *** TRIABWA DA SE TREPIAT

15

gopiy

преди 13 години

Това не е до тъпотия.Това е до безисходица.Изпадала съм в същото положение и знам какво все едно "те" знаят,че оставаш без работа,че си млад в безисходно положение и те обсипват в безброй предизвикателни работи.Като ти се стува толкова хубаво,че много хубаво не на хубаво.Малко, след,като се дипломирах един"господин"ми предложи страхотна работа по специалността за малко да се вържа добре,че се уплаших толкова,че до ден днешен нещо в отключи в мен.Седмото чувство на женската ми интуиция!

14

Анонимен

преди 13 години

AZ MOJE DA SYM TOLERANTEN A *** NE SA TOLERANTNI S MEN ????

13

абе този българин

преди 13 години

ненормален ли е бе ?! Намерил на кого да продаде българката , баш на *** !Бах му мамата ,за някакви си 2000 евро ! Ама аз кво се чудя ,навремето брат брата е предавал на турци за 2 жълтици !

12

Анонимен

преди 13 години

*** NA SATURN

11

Анонимен

преди 13 години

а от нас НОРМАЛНИТЕ хора се иска да сме толерантни с ***(турците)

10

Анонимен

преди 13 години

*** SYZDADOHA LOSHO IME NA BG PRED EWROPA ZASHTOTO SE PRESTWIAT ZA BG NA WSI4KI *** DA SE OTNEME BG GRAJDANSTWOTO I DA WARVIAT KYDETO SI ISKAT MAINATA IM NA WSI4KI ***

9

Анонимен

преди 13 години

вчера сутринта бе открит трупът на млада българка в Амстердам

8

Анонимен

преди 13 години

е па това е добра новина,едно *** по-малко в България,даже и пари са взели..

7

мим

преди 13 години

ЕИ ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ.ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЕМ И РОДНИТЕ СИ МАИКИ.СЕГА КАТО ГО НАМЕРЯТ ТОЗИ КОИТО Е ПРОДАЛ МОМИЧЕТО,ДА ПРОДАДАТ И НЕГОВИТЕ ДЕЦА ПОСЛЕ.НИЕ ТУК ОБИЖДАМЕ ТУРЦИ ***,НО ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕ НИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.ТЕ СЕ ДЪРЖАТ ЕДНИ ДРУГИ.ОТ БГ ПО-ПРОДАЖНА НАЦИЯ НЯМА!

6

не знае италианси

преди 13 години

а е тръгнала от тук с накакъв си ! Тя много добре е знаела за какво отива , но просто бизнесът с жени вече е труден поради голямата конкуренция и ниските цени ,а оня се е принудил да я продаде и да се отърве от нея ! Така е мили дами, не си мислете ,че там в чужбина като си разкрачите краката ,всеки ще ви даде по 50 евро на час ! Ето и този случай е такъв !

5

Анонимен

преди 13 години

*** както и мръсните жабари са гнусна ***.

4

Селянин

преди 13 години

Сега групата роми трябва да станат роби на някой собственик на каменноделна ,така ще заплатят това което са извършили.

3

5

преди 13 години

*** , до *** мила моя майно льо.

2

Анонимен

преди 13 години

Кой я е завел там ? Българин. Пълно е с *** българки, които се хващат с *** заслепени от обещания. Научила си е урока.