17

Анонимен

преди 13 години

9-ти що се изказваш неподготвен? Какви експертни оценки? На човешкия живот ли? Заплаща се само по документи. Какъв е този експерт, дето познава всички медицински ценоразписи във всички страни?Отделно имат право на обезщетение за нанесени нематериални щети. И да вземат да си сменят адвокт, че техния е гола вода. Няма съд дето да признае и възстанови разходи от дарения на дареното лице.

16

Анонимен

преди 13 години

Дженерали определено се изложиха като кифладжии и за мен друго обяснение освен, че са източени и нямат пари - няма! Няма логика да се циганят за някакви си кирливи за застраховател 180 000 лева, като идеално съзнават, че ако не платят това ще им струва милиони. Значи? Нямат значи реални пари, дори едни 180 000 лева. Дженерали България вероятно имат огромни финансови проблеми щом са замесени в такова срамно за компанията им дело и нямат пари колкото за един апартамент, за да изплатят застраховка

15

Един от многото

преди 13 години

Така, от цялата тази дандания какво разбрах аз. Въпреки, че става дума за нашумял случай, Дженерали до последно се циганят и опитват да прецакат пострадалия.Е, кажете ми една, единствена причина аз да се застраховам в Дженерали от този момент нататък ?! Няма как да стане. Допускам, че след това перверзно поведение на алчните Дженерали, голяма част от хората моментално са се пренасочили към друг застраховател.

14

един

преди 13 години

Наистина, страшно жалко за момичето...Един съсипан живот...Но, честно казано, гнус ме е от родителите...Целият народ бе съпричастен с трагедията им, а те се мъчат да се възползват от това. Направо ме е гнус...Неможели да докажат разходи, нямали пари за лечение...Куп глупости! Не пожелавам на никого подобна съдба с детето, но и такива родители не пожелавам на никое дете!

13

Анонимен

преди 13 години

А защо им е отчет за застраховка? НАГЛИ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ!

12

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** баща й ако не беше харчил парите за ротативки и беше наел читав адвокат за тия искове щяха да си получат всичко до последната стотника. Горката Мануела. :((((

11

Такава

преди 13 години

Абеее... има нещо гнило в цялата история... и имам усещането, че идва от страната на Горсови?!

10

Красимир Горсов

преди 13 години

Не говорете много, а дарявайте, че ми се играе та ми се плаче!!!

9

Анонимен

преди 13 години

Дженерали са *** и да си четат задълженията по полиците. Какви разходи искат да им отчитат. Има си експертни оценки на сумата за лечение и точка.

8

Анонимен

преди 13 години

Защо когато по медиите се тръби с новина от сорта на "Цял град натровен от вафли" никога не се споменава името на вафлата, а в този случай само Дженерали, Дженерали?

7

Мен

преди 13 години

И както винаги, тези които са гушнали паричките и се крият като долнопробни мишчици са кои - адвокатитеее.. Я сега тези синковци да излязат и да кажат каква точно работа свършиха за 21 000 лева. И защо в тази страна (пък и в другите страни) не се намери един адвокат с достойнство и той да излезе да каже "Отказвам се от хонорара. Съвестта не ми позволява да взема пари заради смъртта на един и доживотното страдание на друг". Как пък един не се намери, да *** пиявиците адвокатски... ???

6

Dundy

преди 13 години

Усетиха се от Дженерали, че с това дело се набутаха и сега се правят на щедри, но малко хора ще си направят там застраховка вече...

5

Анонимен

преди 13 години

Никой не иска от родителите да повярват, че детето им ще остане завинаги в това състояние, но и никой не бива да иска даренията да продължават безкрай...

4

БГ Съдия

преди 13 години

дефакто понеже хората са дарили пари и Дженерали казват, че няма нужда и те да плащат за същото нещо :)

3

водно конче

преди 13 години

И какво илиза - че дарителите са поели задължението на застрахователя? Сиреч, ако има дарителска кампания, застрахователи си стиска париците? Много удобно за Дженерали!

2

Дани

преди 13 години

искат пари родителите да ги харчат по комар

1

електорат

преди 13 години

МНОГО СТРАНЕН НАЧИН ЗА РЕКЛАМА, НО САМО В БГ. МОГАТ ДА СТАВАТ ПОДОБНИ НЕЩА