78

Mr. Никой

преди 13 години

Ако не беше Германската ядрена програма и германските учени Хамериканците щяха да видят бомба през крив макарон.

77

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ГЕРМАНИЯ ГУБИ ВОЙНАТА ДЕКЕМВРИ 1941 С РАЗГРОМА ПРИ МОСКВА .ДРУГОТО СА ПОДРОБНОСТИ. РУСИЯ ПОБЕДИ ГЕРМАНИЯ . САЩ ПОБЕДИ ЯПОНИЯ.А ТЕЗИ СМЕШНИ ЦЕВИ ОТ СТАТИЯТА НЕ ЗНАМ КАК СА ПОБЕДИЛИ ХИТЛЕР.РОЛЯТА НА БРИТАНИЯ ВЪВ ВСВ Е НА НЕПОТОПЯЕМ САМОЛЕТОНОСАЧ. ВСЪЩНОСТ БРИТАНИЯ ГУБИ ВОЙНАТА ЗАЩОТО СЛЕД НЕЯ ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е ИМПЕРИЯ И Е ТОТАЛНО ЗАДЛЪЖНЯЛА НА САЩ.

76

KALT

преди 13 години

До Иво.От мен един Пауланер за теб, макар и виртуално приятел.

75

Иво

преди 13 години

Узиел Гал, чифутино, слава на ***, че всяка вечер радва хиляди шиптари!

74

glavatar

преди 13 години

Като гледам ника ти Аушвиц ти приляга

73

Анонимен

преди 13 години

Въпреки това над 20 години репресии на четирите евреиско-имперски държавици срещу германския дух завърши с грандиозен провал!Докато тук 500 години са ни били малко,че сме се кланяли на разни червени дядовци и техните бодигардове!

72

Анонимен

преди 13 години

Ако Германия не беше изгубила войната, може би сега нямаше всички да сме роби на ФЕД и еврейската пасмина банкери, щяхме да живеем в по-добре организиран свят и прогреса на цивилизацията щеше да е цел номер, а не консумирането и плюскането на кредит, за да могат еврейските злодеи да заграбват все повече влияние над държавите.

71

дрън дрън

преди 13 години

След войната ловджийски приказки колкото си искаш ! Ако не бяха американците и другите съюзници ,сега половината свят щеше да се казва Дойчланд /Германия/! Както и българите без Русия все още щяха да бъдат част от Република Турция ,независимо ,че малък Петко е бил голям чапкънин ,нали видяхте във филма как скочи и грабна пушката на турчина , ама филма си е филм ,действителността - действителност !

70

Узиел Гал

преди 13 години

"Ако Германия не беше загубила войната, Европа щеше..."Е, ****, Германия загуби войната. Яжте ми шапката и отидете в Аушвиц да си оплаквате скъпия Трети Райх. Слава на съюзническите държави.

69

Germany

преди 13 години

А ти сещаш ли се Месершмитт кой го произвежда...

68

England

преди 13 години

до 29Сещаш ли се Спитфайър кой го е произвеждал?А Ланкъстър бомбър...

67

glavatar

преди 13 години

Ако Германия не беше загубила войната,Европа щеше да бъде организирана по правилен начин,САЩ нямаше да бъдат измислена супер сила петдесет години,България щеше да е движеща сила в региона.И най-важното нямаше да се огъваме толкова години под руския ботуш,а щяхме да имаме самочувствието и поведението на победители.

66

Оги до 51 Dumb BG

преди 13 години

Що говориш глупости бе?Ако Фюрера не е нападнал Русия щеше да е много интересно как САЩ и Англия щяха да дойдат да освободят европа от немската армия.

65

Иво

преди 13 години

KALT, Василев, Шофьора, имате по един Warsteiner от мен :)Не искам да намесвам цялата лихварска чифутска напаст която всъщност създава всичко това. Което между другото тръгва още от Мордохай Леви (т.н. Карл Маркс). Хитлер бил нападнал Полша. После и СССР бил нападнал. Полша е просто изкуствено създаден повод за започване на война, която да вкара в дългове цяла Ервопа. А Ако Германия не беше нападнала СССР, СССР щеше да нападне Германия - не ми се мисли тогава какво щеше да е в момента.

64

Анонимен

преди 13 години

Няма как да спечелиш война срещу всички едновременно без да имаш подходящо оръжие.Германия е имала шанс да има такова мисля че беше 1939- за съжаление или щастие Хитлер не е впечатлен и проекта спира.Загадка е как човек който осъзнава моща на големите бойни кораби,подводниците и други "модерни" за времето си оръжия подценява възможностите на атомната бомба и ракетите.Започват да ги произвеждат и развиват усилено едва когато вече губят.Може би е за добро че така са се развили нещата..Може би не

63

Анонимен

преди 13 години

Номер-44, Хитлер върна на България Северна Добруджа без да загине нито един войник. Сталин задигна държавни архиви които все още не са върнати, тласна ни в безмислена война на запад в която загинаха над 100 000 Български войници и въпреки това ние плащахме репарации след войната.България печели милиарди от съюза с Германия и губи милиарди от съюза си с СССР. Докато сме съюзници с Германия нашия народ живее най-добре на Балканите и има най-висок естествен прираст - 21% за 1934-44.

62

yaro

преди 13 години

факт е че и Хитлер и Сталин са жестоки диктатори,избили милиони хора, но добре че са се намесили американците, за да бъде победена Германия ,защото иначе войната щеше да продължи още доста време, и не се знаеше днес дали Европа щеше да съществува,защото както други под мен писаха ядрена бомба е разработвана и от немците, така че вместо над Хирошима можеше да има ядрена атака над Лондон примерно....а американците да отвърнат като стоварят една в Берлин ...

61

до US ARMY#22

преди 13 години

Стига си робувал на този прехвален Ленд-лиз на САЩ,който е бил пълна бутафория с бракувани буклуци и по спомените на руските военнокомандващи, повече от 70% от получаваните доставки са били некачествни,с изтекла годност или изцяло неприложими и несъобразени за употреба при суровите военни условия от рускта армия.

60

Анонимен

преди 13 години

Когато Прусаците са имали ракети, реднеците още са правели танкове на бензин :)

59

KALT

преди 13 години

До *** остров долетяха балистични и крилати ракети. Подводници са доплували доста по далеч. Цялата космическа програма на краварите е развита от Вернер фон Браун. Цялата краварска технология е крадена от Германия.