312

дедо Ташунко

преди 13 години

И Ставийски и съда Софийски--- на въжето! Момичето е жив труп за цял живот, това е жестоката истина.

311

Анонимен

преди 13 години

Не Горсова, а Горсов, баща й.

310

Анонимен

преди 13 години

e zatova si tragnah ot balgaria predi 10 godini

309

сдг

преди 13 години

Браво на СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД,за пореден път ДОКАЗВАТ че са най корумпирания в страната.Сега ВСС да се самосезира и да направи проверка,какво е довело до такова решение.

308

Анонимен

преди 13 години

Кой уби момчето и осакати до живот момичето.Пияната руска гад Ставийски.Ще го намесваме. УБИЕЦЪТ СТАВИЙСКИ.

307

www

преди 13 години

Съгласен съм с 313, че е гавра да се намесват даренията в цялата тази работа. Даренията нямат нищо общо с отговорността на застрахователите. Но... адвокатска работа, знаеш ли кое как е?

306

www

преди 13 години

А разходите, които е направил Стависки по делото дали ще си ги иска или не си е негова работа. Горсови да си ги възстановят после от некадърните си адвокати!!!

305

www

преди 13 години

Защо намесвате Маским Стависки в тази работа. Горсови съдят ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ. Горсови няма да плащат пари на Стависки нито пък на застрахователите а ще трябва да възстановят разходите по делото. Четете внимателно и не позволявайте дребни вестникарски хитрини със заглавията да ви заблуждават. На мен ми се струва, че би следвало делото да е в полза на Горсови но честно казано не съм специалист в правото. Освен това Горсови си имат адвокати, които би следвало да ги бяха посъветвали правил

304

Анонимен

преди 13 години

Я четете внимателно - делото е срещу ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ! Как се вземат пари от застраховател! Това е почти невъзможно! А Максим би трябвало да НЕ приеме въпросните 8660 лв. и да ги даде на Мануела...Значи законът позволява да се освободи застрахователя от ангажимент, когато е налице ...дарение ...за потърпевшия - това е гавра!

303

Нянго до 308

преди 13 години

Тая руска пияна *** не е съдила момичето!Хората са съдили застрахователя чрез него да плати за лечението.Непонятно е обаче, как съдия може да каже "ами то вече е платено никой не трябва да плаща". Какво общо имат даренията със застрахователен договор?!?!?ПП310 е прав!

302

Анонимен

преди 13 години

То че няма да иска пари е ясно .Но това е поредното размахване на пръст на един пиян руснак убиец.Пред пострадалите му жертви българи . С други думи не се занимавайте с мен щото нали виждате .Най лошото е че пръста се размахва от БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА .

301

69

преди 13 години

Явно голяма част от долупишещите са озлобени до такава степен, че изместват основния /според мен/ въпрос: Не става въпрос дали пияницата ще приеме парите или не. Ненормална държава с *** закони, корумпирани съдии и алчни застрахователи. Та, докато хората спорят помежду си за дребни неща и не виждат същественото ще бъдат е`ани и то здраво.

300

TATA

преди 13 години

ТОЙ не РУСНАК!!! има няколко гражданства, и тва е!!! И трябва на плюете на БГ СЪД

299

Анонимен

преди 13 години

Тая руска пияна *** осъдила момичето дето е полуживо.Ле-леееее.Кво става тука бе? Ама нямало да си иска парите. Е то само и това оставаше. Срам за България.

298

до 304

преди 13 години

Абе *** ли си бе??? Аз къде съм оправдавал постъпката в моя пост 292 на Ставийски бе? Казах че няма да иска пари от Горсови и съм убеден в това.Ей точно заради такива пишлемета като теб тук, които не могат да влагат малко мисловна дейност в написаното от други, този сайт е заприличал на седянка с изкуфели баби!

297

ss

преди 13 години

do 301 ..batko ti kvo izklecano selian4e si...

296

!!!

преди 13 години

Всеки който защитава убиеца и мисли,че решението на съда е справедливо,ДА СМУЧЕ ПЕНИСИ!!!

295

rosenbosen

преди 13 години

до 298Нека Ви се случи подобна ситуация с някой пиян тарикат като на Мануела Горсова на член от вашето семейство и тогава ще разберете!!!

294

Анонимен

преди 13 години

Абе много алчен тоя пиян товарищ. Срамота.Да осъди хората дето ги осакати.Долно пиянде.

293

до 298

преди 13 години

И защо заради мен 292-ри пост България е на този хал? Я ме светни, че не разбрах!Или щото си ***, ограничен злобар който плямпа като български недоволен селяндурски папагал едни и същи клишета"заради такива като вас" и вече ти си умния и прав ***, а?Бягай да се бесиш на дървото пред входа си!