495

:)))

преди 13 години

Стига спри се бе човек, питах те - кога един човек е осъден, искам да знам твоето мнение.Полицаите също бяха осъдени 3 пъти от същия този съд?!

494

Анонимен

преди 13 години

нека само да кажа:Не се излагайте хора! След време може д акандидатствате за работа при мен! Тук гледам какви ли не коментари но никой не коментира:"- Съдът: Лазар Колев е виновен - Аз: Лазар Колев е виновен - вие(нарочно не е с главна буква): Лазар колев е невиненМоята теза е доказана от не кой да е а от самия окръжен прокурор на Пазарджик! Вие оспорвате! Дайте доказателства"

493

До 501

преди 13 години

Предполагам НСА?

492

До 500

преди 13 години

Вие май забравихте от къде тръгна спора?! Нека да кажем:- Съдът: Лазар Колев е виновен- Аз: Лазар Колев е виновен- вие(нарочно не е с главна буква): Лазар колев е невинен! Моята теза е доказана от не кой да е а от самия окръжен прокурор на Пазарджик! Вие оспорвате! Дайте доказателства и понеже аз съм "форумния плъх" а вие случайно сте тука заведете дело с вашите доказателства! Оправдайте Лазар Колев и ви гарантирам че все някога ще стигне и до вашите деца!

491

Анонимен

преди 13 години

501Не съм 497, но какво значи "Благодаря ще хвана неграмотника!":) Това само в твоята образователна степен ли го има:)

490

:)

преди 13 години

Извинен си, образОванито не е свързано единствено и само в правопис до колкото знам ?! Признавам си, че едва ли бих могъл по-добре да инвестирам парите си :)

489

До 497

преди 13 години

Благодаря ще хвана неграмотника! Това само доказва с какви хора споря! И аз в момента съм пил ама да напиша "образУвание" едва ли?! Все пак преди няколко години завърших "виЗше образУвание"!

488

Анонимен

преди 13 години

499 - А защо мислиш, че света е само това, което е отразено в твоите очи:) Както казах за мен щеше да е обидно ако изглеждах умен в твоите очи:) Въпрос на възприятия и разлика в културите:)

487

До 496

преди 13 години

Евалата! Ти си цар!Тук вече почнахме да си говорим за "нива"! Глупаво е защото си нямате представа колко смешни изглеждате в моите очи!

486

Анонимен

преди 13 години

495 - Ти ***!?:) Моля те! Не се ласкай толкова:)

485

до 489

преди 13 години

извинявай, аз не съм този на когото говореше, но не можах да се сдържа - В какво точно образУвание трябва да инвестира въпросният - скално, раково, селищно ?!?! Признай си, че не си инвестирал където трябва хахахахаха

484

Анонимен

преди 13 години

492 - Разбира се, че съм ***! Написано от теб си е комплимент за мен и повод за гордост! Ако бях на твоето ниво определено щях да се срамувам:) Все пак и аз имам чувство за интелектуално съхранение, въпреки невзрачният ми интелектуален потенциал:)

483

До 493

преди 13 години

Дори не знам какво искаше да кажеш? Явно просто се заяждаш?!До 494:Я кажи че мен ме изкараха *** и явно не знам?

482

до 492

преди 13 години

Според българското законодателство знаеш ли кога един човек се води, че е осъден?

481

Анонимен

преди 13 години

491 - "Какво се разбира под мъдрец?! Обясни на "глупеца"? Според това което видях: Мъдрец - човек който оспорва решение на съда без доказателства!" Предполага се, че аз оспорвам решението на съда и според второто ти цитирано изречение съм мъдреца:)))))))Тези изречения и пост 491 доказват емоционалното ти моментно състояние! Пий хапчетата и ако не помогнат 112:)))))Мисъл няма, мисъл! Само буквички не стигат!

480

До 488

преди 13 години

Абе "Оли" моите са доказани в съда! Аз като *** им вярвам ти ми докажи че съдът не е прав! Ти си поредният *** в този форум!

479

До 487

преди 13 години

Мило за секунда дори НЕ си помислих че ти си мъдреца! Мъдрият човек щеше да каже: "Съдът МОЖЕ и да НЕ е прав" а "глупецът" издава присъда без доказателства! Иначе във всеки един момент мога да ти докажа че съм много по-развит от тебе в реалния живот! Капиш?

478

Анонимен

преди 13 години

486 - Ааааа! Дойдохме си на думата! Много си лесен бе! Как те разкрихме, че си герберче, защитаващо съдиите, които преди бяха все виновни по думите на Тикво и Физкултурника:) А иначе дори децата вече знаят за водещите телевизионери Борисов и Цветанов!

477

:)

преди 13 години

Днес.бг не ми е любим сайт, просто ти се появи и затова съм тук все още.За човек който, за целия си съзнателен живот е успял да спести колосалните 2,300 лв. ще е малко трудно сам да си намери каквото трябва, но аз ти дадох един съвет - инвестирай в образувание, след това ще установиш, че тази колосална сума всъщност може с честен труд да се печели всяка седмица!

476

Анонимен

преди 13 години

Тук едни претендира за експертизи и иска доказателства от другите! Ами я дай ти твоите бе Оли! Къде са ти доказателствата, че е виновен или каквото ти кажат това рецитираш!