39

Анонимен

преди 13 години

До 39 и останалитеВие определено имате КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ от скъпите коли.Явно българина МНОГО СЕ ПОДТИСКА от скъпите макини.Комплексари,престанете да завиждате!Ще се разболеете и умрете млади. Като така лесно се печелят МНОГО ПАРИ в Бг ВИЕ ЗАЩО НЯМАТЕ КАКВО ДА ЯДЕТЕ???????

38

Гласът на разума

преди 13 години

Само да вметна, че България НИКОГА не е произвеждала зеленчуци, месо, жито и друга селскостопанска продукция. Тези неща са ги произвеждали българските граждани. Така че като сте гладни решението не е да закрием държавата, а просто да хванете по една мотичка и да се развихрите из полята.

37

стг

преди 13 години

проблема е следния в цял свят фурнаджията е дребен бизнесмен който изкарва за семейството и малко отгоре с много труд , тук фурнаджията се смята за особено едър капиталист който трябва да кара кола за 100 000 + и да парадира че е баровец е нема как да стане това или поне не за дълго

36

Bo

преди 13 години

Не им се работи на хората тук не разбрахте ли?! Аз съм служител във голяма фирма и всеки ден ги гледам.Лежат, мързелуват ако нещо трябва да се направи то е след милион мъки и усложнения.Българина е зле щото е мързелив, *** и злобен.Не е кризата,не са виновни американците нито извънземните."Матриала е матриалаа"... :(

35

Анонимен

преди 13 години

Наскоро посрещах приятел живеещ доста време в Испания, налагаше му се да оправя документи из родните министерства, една вечер го заведох в Карфур, общо взето един от най-евтините магазини, човека буквално се изплаши от цените, не можеше да повярва, сравняваше ги с испанските цени и последните му думи бяха "не знам как живеете тук, тук е адски скъпо и аз нито бих влязъл в този магазин, нито излязъл на кафе, цените са космически спрямо Испания" - а сега и заплатите да сравним?

34

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига глупости вече!Гледах ги зърнопроизводителите когато стачкуваха милите!Как натискат клаксончетата на Рейнджроувърите,махат със дебелите си ръчички от прозорците на малките си мерцедеси GL!!!Във моят град хлебарите са брутални наглеци,няма не искаш да продаваш хляб на определената от тях цена,много хора бяха пребити,палени....и продължават да го правят!

33

dedo

преди 13 години

Че кои храни в Европа не са по-евтини от ***, че не се сещам нещо ?......Не видях такива тази година.

32

Анонимен

преди 13 години

Няма как да съшествува тази държава!В нормалните Европейски страни държавата застава зад производителя като му гарантира защитни изкупни цени на брашно,горива и т.н,ползва безлихвени кредити за дълъг период от време.А по-този начин обикновеният производител се развива закупува техника върви напред,като осигурява работни места вдига заплати.Тук у нас държавата ти *** майката по-всеки един възможен начин и върви срещу теб.Еми като няма производство и внасяме от вън хората у нас ще стоят гладни

31

Българин

преди 13 години

Контра-атака е прав, но пропуска още един фактор - в огромни райони на страната хората са се отказали да работят земята и да отглеждат животни, защото *** *** и бандити нападат като скакалци, разграбват всичко, бият и убиват тези, които се опитват да ги спрат. Кой ще се трепе да работи, ако няма кой да защити труда му?Тая *** раса трябва да бъде заставяна да полага принудителен труд - докога хъхрещите *** ще живеят на наш гръб? Който откаже да работи - да умира от глад.

30

Анонимен

преди 13 години

Болните мозъци само чакат поредната статия в която да напишаш простойката която си я пишат във всяка една статия! Ако имаше нобелова награда за простотия, то от тук пишещите задръстеняци със сигурност някой щеше да я грабне. Много ви разбира на вас кратуна от световни пазарни тенденции. Естествено никой от тук пишещи икономически гении не е отчел факта, че намеса на свободния пазар от страна правителството е невъзможна. Да не говорим, че тази платена статия е пълен фарс - работели на загуба?

29

Анонимен

преди 13 години

Работели на загуба цяла година - само с 500% печалба, вноса бил евтин, защото там суровините били по евтини - България има износ за цял свят и то на много конкурентни цени, ако на нашите не им харесват да си внасят. Работната ръка тук е 300 лв на месец в чужбина за 2 работни дена им ги плащат.. Как тогава те произвеждат евтино а нашите скъпо. За това ли всички фурнаджии карат коли за по 200 бона?

28

26

преди 13 години

И за да не ви се случват повече такива неща (да се борите за едното ядене) НИКОГА не си избирайте ГЛУПАВИ УПРАВНИЦИ!!!!Управлението НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ И АКЪЛ ТРЯБВА!

27

Анонимен

преди 13 години

Не ми пука за българските хлебопроизводители. Не ми пука вече за никого. Аз вече нямам мило и драго, единственото, което ми остана във варварският живот, е да оцелея по някакъв начин и да има какво да ям. Това е ежедневната ми борба...

26

Анонимен

преди 13 години

Значи СМЯТАЙ, щом вносните хлебчета от Франция, са по-евтини!Не държава, а ***!

25

Анонимен

преди 13 години

Леле колко са *** ВСИЧКИ!Онзи *** горе щял да чисти сивият сектор.Абе ку.ре,нали за това цените растат щото ебавате сивият сектор.Бг индустрията е ЕНЕРГОЕМКА и НИСКО ПРОДУКТИВНА.Сивият сектор компенсира това до някаква степен и потдържа цените приемливи.когато всичко избелее цените: 1.Ще се покачат до напълно неконкурентни нива от което ще последва ВНОС и затваряне на предприятия.2.ИНФЛАЦИЯ.И двете последици са вече НАЛИЦЕ.

24

С ДHL например

преди 13 години

Имаш всичко след 24 часа.Да фалират нещастниците!Всички стоки от първа необходимост извън България са с такива цени,че абсолютно всеки да може да си ги позволи,а не да купува буклуци или да рови по кофите.Да му мислят бизнесмЯните,назначени за такива и набълбучени с кредити как ще ги плащат.Аз от три години почти не харча нищо в България.Пазарувам само по интернет от доказали се сайтове и ми излиза по евтино,и качествено винаги.А тея бизнесмЯни все реват,че фалират '*** не оптимизират бизнесОт.

23

Анонимен

преди 13 години

Хайде,отново интриги.Хлебчета,а то се оказха кроасани и подобни пакетирани.

22

Анонимен

преди 13 години

цялото управление на ГЕРБ е погрешно,кризата е преди всичко политическа.

21

Контра - Атака

преди 13 години

" В изводите от изследването от БСК пишат, че въпреки очерталата се световна тенденция на недостиг на храни и повишаване на цените им, не се използват благоприятните условия в страната за развитието на селското стопанство. "В БГ има окло 48 млн. дка плодородна земя с прекрасен климат. За това съчетание десетки други държави могат само да мечтатя. НО ...12 милиона декара, 1/4 от земята пустее и трънее. Няма кой да я обработва. Младите българи и турци вече почти се изселиха. Старите повече не могат да работят. Евреите и арменците земя не пипатОстават *** ... Значи 2 милиона млади и здрави като стомана ***, лежат по цял ден на гръб, а 12 милиона декара земя, ( пада се по 6 дка на всеки ***) която почва на метри от *** квартали, седи и чака стопани !!!!!!!!!!!!!!!!Защо *** не работят ? Ами защото една "самотна майка " само с едно родено дете получава, повече от минималната работна заплата, а с 3 чаавета повече от средната работна заплата. Говоря за брутни заплатиОсвен това получават безплатни ток и вода, пакети с храна, не плащат даък-сгради и такса-смет И к'вот съ сетиш ... все не плащат. Само получаватЧе тогава от къв зор ще станат от леглата и ще идат да копат ?! Това никога няма да стане, докато не се спрат тези детски и помощи, с които *** си живеят сладък и безметежен живот, на гърба на данъкоплатците

20

Koko

преди 13 години

Еми нека фалират на воля. Ние вече ядем пасти!