407

Анонимен

преди 13 години

Гейовете няма нужда да доказват, че не са чудовища. Затова пък, като чета коментарите на мнозинството, ми става напълно ясно кои са чудовищата.Между другото омразата към хомосексуализма се корени в латентна хомосексуалност на мразещия и неговиа страх от собствената импотентност, интелектуална и физическа. Това е доказано от психологията. И от психиатрията.

406

Retro

преди 13 години

Всеки, който излиза на подобни протести, е чисто и просто долен ****аст. Хомосексуалистите са хора като Оскайр Уайлд, Чайковски, Фреди Меркюри и други обикновени и незнайни хора, които не се развяват насам-натам със забучени розови пера отзад. Искате равенство - дръжте се като нормални хора. Аман от Азисовци...

405

Helzo

преди 13 години

Евала на потребител " Активна" Чета вече над 400 коментара, осмелих се да напиша един в подкрепа на свободното мислене и какво стана? Плюене и обиди. А ве маймуни долни, толкова сте зле, че си нямате представа. Вие сте долни *** ***, без грам мозък в главата.Такива крастави коне с капаци като вас ги няма никъде.Само знаете да псувате, нищо друго АМА НИЩО.На 50 коментара има един подкрепящ правото на човек да избира и той бива хулен.*** сте и *** ще си останете лайнца долни.

404

сметеник

преди 13 години

турнете им в греста пясък

403

blackradio

преди 13 години

Пълно с болни хора и имитатори.

402

до 395 не е така

преди 13 години

Това ,което ти изброих с куклите и дърпането на косата е само една малка част !Не съм казал,че като си си поиграл с куклите на братовчедка си непремено ще станеш гей,има и други неща върху които трябва да се наблюдава за да се разбере ориентацията на детето!Но туй което е генетично заложено се проявява и без външно влияние ! На мен напр. външни фактори не са ми повлияли за да обичам да правя суинг ,аз жена ми и друго семейство , просто ти идва отвътре и това е ,още от малък си фантазирах за това

401

ПРОТЕСТ !

преди 13 години

*** гадни, защо само вие искате свободно и публично да демострирате сексуални отношения.НИЕ представителите на другите девиации, не сме ли хора. Ето и аз искам да изляза с козичката в парка. Обещавам да си я опъвам само в къщи.

400

joro

преди 13 години

Ще му обясниш истината на детето си какъв е проблема

399

joro

преди 13 години

за кво да ги гледаме по улиците да си ходият на планина, и децата като питат родителите си защо мъжете са като жени какво трябва да се отговори това е българия ?

398

Анонимен

преди 13 години

Те от днес-а уважават *** шествия, познайте защо :D

397

ddd

преди 13 години

Ба що *** се навъди в тая *** държава

396

активен мъж

преди 13 години

който отива да *** гей ,просто го прави защото не може да си намери жена , а не че искал да го вкара в дупе ! Аз съм семеен човек и мога да ви кажа ,че почти 100% от жените обичат и *** секс ,всички приятелки на жена ми са споделили с нея ,че и те обичат *** секс ! Така ,че не е оправдание да правиш секс с гей защото ти давал дупе , просто си признайте ,че не можете да си намерите жена !

395

Анонимен

преди 13 години

Да... Вместо това, те пишат за ***...

394

Аз

преди 13 години

2 ЮНИ. Днес България отбелязва Денят на Ботев и загиналите за свободата.Днес.бг вие сте екип от некадърници на жалък циркаджийски , педалско-турски и *** сайт , заглавията са ви все едно са ви хванали от улицата , занимавате хората с простотии и не заслужавате хората , които влизат тук, това ми е последния път тук.

393

Анонимен

преди 13 години

Никой не ми отговори. Казах "***" и ми изтриха поста?! Защо? Псувня ли е, к'во е ?!

392

Анонимен

преди 13 години

400

391

Анонимен

преди 13 години

Евалата, най-после нещо различно и свежо да се случи в лятната софийска ***. Аман от посрани, скучни, нискочели мачовци с черни фланелки и бръснати глави.

390

Анонимен

преди 13 години

От кога се слага цензура на думата "***" ?!

389

Анонимен

преди 13 години

ДО 376АКО ИМ СЕ РОЗИ ДЕТЕ ГЕЙ ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛЯТ НА УЛИЦАТА И ЩЕ СЕ ОТРЕКЪТ ОТ НЕГО.А ДЕТЕТО Е БЕЗЦЕННО.АЙНЩАЙН Е ПРАВ ЗА ЕДНО. КАЗАЛ Е, ЧЕ ВСЕЛЕНАТА И ПРОСТОТИЯТА СА БЕЗКРАЙНИ НО ЗА ПЪРВОТО НЕ Е СИГУРЕН.

388

до 387

преди 13 години

И аз съм дърпал косите на момичетата и съм ги дразнил, но не съм станал престъпник. Като съм ходил при братовчедката съм си играл с куклите й, гледал съм малкото Пони, но не съм станал гей. Може на човек да му е заложено генетично всичко, но то не се проявява, когато не е под въздействие на въшните влияния.