72

Анонимен

преди 13 години

Симеончо е юдео-масон 33 степен (степен при която те правят гей).Така че не искате от него да милее за България.Той отдавна е предал всичко и всички.И такъв не може да бъде цар, не на българите, а на никой.

71

Анонимен

преди 13 години

С такива изказвания на предатели, само консолидират народа! На изобирте пак ще галсуват всички, за да отвеят комунисти, дпс и царисти!

70

някой

преди 13 години

Тоя па чужденец какво знае за народопсихологията ни, кое ни е присъщо и кое не?

69

rumen221

преди 13 години

63-ти,Според теб...:- Всеки който може да ни граби, а...

68

Анонимен

преди 13 години

До 64Ако бяхте го забранили, ами нали тогава Европейците щяха да ви скъсат задните части с 5-ти кръстоносен поход, да си чувал за дипломация? Ако не сме били ние, турция отдавна да я нямаше!

67

МОНАРХИЯ!

преди 13 години

да е жив и здрав престолонаследника Симеон III, Бог да пази него и Българиякомунистите се боят ор МОНАРХИЯТА, като дявол от тамян!

66

Alex

преди 13 години

Човек живял по малко от 20% от живота си в България, говорещ български език по-зле от чужденец живял в България същото време, е седнал да говори за природата на българския народ....???

65

Яко

преди 13 години

Перефраза: "ПОЗОРЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ ПОЗОРА"

64

Дона

преди 13 години

Работила съм в Либия и там ако се съди "друговерец"неговите показания не се приемат за верни.За мюсюлманите е достатъчно да каже че се е заклели готово,всчки сме свидетели на процеса срещу нашите мед сестри.Това че Симеон има приятел Хасан Марокански (и дори кръстиха внука,) не му дава право да говори от името на Мюсюлманските страни.Съгласна съм че се прекалява с показност и че се нарушава спокойствието на живеещите в центъра.

63

OSMANLIQ

преди 13 години

PREZ CELITE TEZI 5 VEKA AKO BQHME ZABRANILI HRISTIQNSKOTO IZPOVEDANIE, TO SEGA NQMA6E DA IMA HRISTIQNI V BG. I AKO NAISTINA BQHME VODILI POLITIKA KATO NA ATAKA TO SEGA EDVAM LI PAK 6TE6E DA GI IMA BALGARITE VAOB6TE. TAKA 4E PREDI DA PI6ETE MISLETE KOY KAKVO MOJE6E I MOJE.

62

до румен 221

преди 13 години

те комунистите Живкови 1000 пъти повече ограбиха от стойността на имотите на УБО

61

монархист

преди 13 години

България наистина е монархия по закон, защото болшевишката конституция е незаконна.Но не този ни е цар.Трябва да намерим един от Шишманци и да си бъде законният владетел.

60

Проклетник

преди 13 години

Защо на Симеон Сакскобургота не му прави впечатление,че Турция чрез ДПС,се намесва във вътрешните работи на България,(кани се да иска вот на недоверие)?От къде на къде е виновна цяла България след като става дума за "Атака"Защо толкова години РИОКОЗ - София не е измерил децибелите на панаира пред джамията и не ги е засипвал всеки ден с актове ?

59

rumen221

преди 13 години

Приятелю Сакскобурггота,Ще ти кажа какво е срам...:1. Срам е да се титулувате с титлата Цар, след като тази титла не е озаконена, както е по канона, от Патриарх!2. Срам е синовете ти да откраднат БТК за 187 000 комперсаторки и годишната и пелалба..., кой знае защо не потърсена от теб като премиер.3. Срам е с едни и същи документи да крадеш два пъти държавна гора.4. Срам е да искаш собствеността на "Интендантството...", това е все едно фамилия Живкови да поиска имотите на УБО.

58

До 37

преди 13 години

Ако чакаш някой да ни защити няма да дочакаш,големите народии и нации затова са големи,защото сами са се защитавали и оправяли,а ние все чакаме някой да ни защити,освободи,оправи,но се видя как ни оправят.Но на нас такъв си ни е манталитета продажници сме и поединично и целокупно,затова нищо не можем да направим заедно и да си подобрим живота,това на всеки е ясно в България и в чужбина,затова ни цакат всички и политици,мутри,бизнесмени,чужденци,щото ни виждат що за народ сме.

57

предлагам

преди 13 години

Този кой го пита. Защо не отиде да го обрежат и уважат пред джамията на килимчетата!

56

аз

преди 13 години

Едно е да гледаш от позицията на цар, друго е да си потърпевш от наглоста на тези племена живяли на Балканите и приели турска вяра. Удобна позиция са заели да цицат от Турция и България. Вечни жалби на онеправдани, хубава била манджата но била гореща.

55

до 48

преди 13 години

те такава бе ***, "референдума" от 46 е НЕЗАКОНЕН, цялата власт след него СЪЩО. България и сега следва да е МОНАРХИЯ. прочети историята след преврата 44 г. до "референдума" от 46 г и предполагам ще схванеш

54

jan

преди 13 години

България е република --- какво е това нещо "цар" . А това е гражданинът от австрийски произход Симеон Борисов, който се върна в България само за да си вземе "спечелените" от баща му и дядо му с "честен труд" имоти.

53

Анонимен

преди 13 години

Ох, Сакса се изказа! Тоя как не го е срам да се показва в публичното пространство след като и на децата им стана ясно, че се е върнал само за да си присвои половин България! Бе харчи си там парите и поне си мълчи!