151

До 163

преди 13 години

"Защо аз трябва да слушам някакви ходжи да ми опяват като живея в православна християнска държава, а те са гости?"Ти не живееш в православна християнска държава, а във цивилизована светска държава. Те не са гости, а са българи също като теб.

150

бгтурчин

преди 13 години

Уважаеми туристи,когато новият сезон отваря врати.Ако мъничко се самоуважавате недейте идва.Тука мразят различните.

149

bg

преди 13 години

ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ЕНИЧЕРИ. НЯКОЙ ОТ ВАС СЛУЧАЙНО ДА ЗНАЕ, ЧЕ В ПАВЛИКЕНИ ИМА ВЪВЕДЕН ВЕЧЕРЕН ЧАС ЗАРАДИ МАЛЦИНСТВАТА (И ТУРЦИ И РОМИ)? АЙДЕ СЕГА БЕГОМ МАРШ КЪМ ДЖАМИЯТА ДА СЕ ПОМОЛИТЕ. НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА ЖИВЕЕ ТУКА - ДА СЕ ИЗНАСЯ КЪМ ТУРЦИЯ! АКО ЛИ НЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НАС И ДА НЕ СИ ПУСКА КВИЧЕНЕТО ПО ВИСОКОГОВОРИТЕЛИТЕ.

148

Българин

преди 13 години

Нямах намерение да гласувам тази есен, но след като онзи *** пияндурник Доган заяви на всеослушание, че без ДПС не може да бъде избран български президент, ще отида да гласувам за Волен Сидеров.

147

До 158

преди 13 години

"Само да отбележа,че Саудитска Арабия е в пъти по-напреднала и икономически развита страна от БГ.С тях няма да можем да се мерим и след 200г."Това е защото имат петрол. Ти предлагаш да изкопираме назадничавите и варварски страни на Саудитска Арабия.

146

Анонимен

преди 13 години

Прокуратурата разследва дпс за насаждане на етническа омраза, чрез показни молитви на улицата пред джамията!

145

до 160

преди 13 години

Ако някой ти е казак,че си *** не те е излъгал.

144

Анонимен

преди 13 години

ДПС трябва ли да съществува?Трябва ли митингите им да са на турски език? Като защитават различните етноси защо например не говорят на руски, финландски, арменски или някой друг език, а именно турски?Защо аз трябва да слушам някакви ходжи да ми опяват като живея в православна християнска държава, а те са гости? Защо аз трябва да се съобразявам с тях, а не те с мен?Какво е правил Юзеиров в тая джамия? Нали точно той провокираше с ония турски паметници? И не разпространяваше ли радикален исля

143

до 155

преди 13 години

Никой не каза истината така добре както ти!

142

До 153

преди 13 години

"Това е Европейска източноправославна държава и се нарича България!"Грешиш. Това е европейска СВЕТСКА държава.

141

Анонимен

преди 13 години

Do 158Споко, нефта свършва, ще ядът пясък от пустинята, тъй както ние ядем дограма и табелки за 4000 лв квадрата!

140

ДДДДДД

преди 13 години

научих че от атака се готвят и този петък да направят същата простотия ...

139

до 154

преди 13 години

Само да отбележа,че Саудитска Арабия е в пъти по-напреднала и икономически развита страна от БГ.С тях няма да можем да се мерим и след 200г.

138

земен жител

преди 13 години

"Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май бе поруган с турски знамена, маанета и кючеци в Сливен! В едно от елитните училища в града - 5-о СОУ "Пейо Яворов", са раздавали турски знамена на всички присъстващи деца.Това е станало в присъствието на директора на училището г-н Димитров."

137

Анонимен

преди 13 години

турската нация е продукт и идея на онези, които знаят и помнят своето европейско потекло; на светските и образовани хора. тюрките спадат към монголоидната раса, ниски, кривокраки, с дръпнати очи. не случайно голяма част от османския елит рядко е ползвал името тюрк, а са си мечтаели да станат наследник на Византия. затова и 10% от днешните турци реално мислят и управляват Турция. останалите - кюрди и с азиатски корени, не горят за Европа и не им пука за културата. доста бг турци ще ме разберат.

136

Николов

преди 13 години

Желев бе и ще си остане най-простия президент, Борисов е и ще си остане най-простия премиер, Сидеров е шизофреник и друг такъв лидер повече няма да има ! Винаги има един по- по- най !

135

До 145

преди 13 години

Ти като Саудитска Арабия ли искаш да станем, или като цивилизована страна?

134

Анонимен

преди 13 години

Не живея в арабския свят, за да слушаме по цял ден мюсюлманските ревове!Това е Европейска източноправославна държава и се нарича България!За Отечеството като трябва и на бой ще отида.По-добре да умра за България, отколкото да гледам продажни "псевдобългари" как ни оставят в ръцете на турчора.Левски, Ботев, Раковски, Вазов, Райна Княгина, Скобелев и всички останали ще се обърнат в гробовете си!

133

до 140

преди 13 години

Аз новини на турски не слушам, за вас не знам. Дреме ми въобще кой на какво, защо и как се моли. Моето дете се моли в църква и съм го научил, че ако иска може да се моли и в ***. Никой не ми пречи и аз не преча на никой. Волен, Доган, Станишев и Бойко ми не плащат сметките, че да си подпаля къщичката за тях. Айде няма нужда от фалшиви герои. Героите се познават в точния момент, не в измислени ситуации.

132

до 141

преди 13 години

А забрави да искаш и комшията да оправя жена ти щото ти не можеш отдавна.