41

Искаме си Царя!

преди 13 години

В Него е надеждата нали? С хората от Национално Движение Симеон Втори Сакскобургготски (НДСВ) ще успеем. Поздрави. Всичко е точно. д-р ЗенгиноваЛауреат на Национално Движение Долу Костов (НДДК)

40

Samo minavam

преди 13 години

Тези ДПС-та си прескочиха сянката.Станаха много нагли и да престанат да говорят за демокрация.Сега са на голям кръстопът,ако гръмне бомба в България,на Ахмедчо,му хвърчи главата,на фона на Финландия,Холандия,изказванията на канцлера Меркел и предстоящите избори във Франция,трябва много да се услушват,защото не е много переспективно да си от ДПС-то.Надявам се никои няма нищо против,баи Мехмед,които си копае нивата,но незнаино защо,гласува за тези.

39

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а не плащат- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист...И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС Какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в момента е в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), спря парите за Атака и ги прехвърли на новата партия на телевизия "Скат"...- Станишев се моли за подкрепа, като вдовица за- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?!Кой ще отговори...

38

sas

преди 13 години

В случая органите на реда и правосъдната система трябва да действат като при всеки друг случай в България - с пълно безхаберие. Не виждам с какво този случай е по-различен от другите.

37

един

преди 13 години

тодор живков един истински българин който ни показа патия

36

до 33

преди 13 години

Дай защото нашите управници са *** и не забранят със закон граченето по високоговорителите от джамиите на ходжите, ние да търпим това? Хората ако са хора-ония ходжи, щяха да имат съвест да не оревават орталъка с виенето си в 6 сутринта и да притесняват спокойствието на населението около тези джамии. Даже да съм хрисиянин ще ми е крайно неприятно да ме буди попа с молитвите си от съседната църква. Разбираш ли проблема? Или си толерантен като Уорлик?

35

Анонимен

преди 13 години

Do 31Пич, ние сме по-лоши от гърци, сърби и македонци взети заедно, търпи, търпим и в един момент, тоя който дразни му се разказва играта. да си чувал през войните как сме се разправяли с гърците? Турците са свършени, ако тръгнем всички заедно... Скоро не са опитвали български военен ботуш, ама и това време идва. Поколението на Тато, все още помни как се сглобява и стеля с калашник, а това са 3 милиона все пак.....

34

bg

преди 13 години

Толерантност в Анадола ...там ще ги толерират....по турски...писна ми 20 години само с тяч да ни занимават.....аре.....кап.Андреево

33

беров

преди 13 години

Тоя шмекер Доган и цялата му тайфа от шмекери нямат нищо общо с обикновения мюсюлманин. Само дето го експлоатират. Оня *** Волен сега служи с тези простотии на Доган да си избърше ос ...ния з...к пред електората си.

32

До 19

преди 13 години

Мръсен предател.

31

Анонимен

преди 13 години

Така като гледам смисъл от коментари в този сайт няма.. Изчетох тон глупости и небивалици на неграмотни същества от фауната ни. Ако някой има нещо против тон колоните на джамията, най-естественото би било да се направи подписка. Искренно се надявам тази идиотщина да се преустанови.. Нито турците, нито мисюлманите ни правят нещо та да ги мразим. Каквото било, било. Тези хора не заслужават да плащат за грешките на предците им.

30

Пловдив

преди 13 години

Ауууу а вашета гнусна партия още ли плаща на *** в Пловдив и Пазарджик да раждат повече деца.

29

Анонимен

преди 13 години

Имам една мечта: Да сме всички българи по манталитет гърци, та да види тогава Доган толерантност и търпимост!

28

елена

преди 13 години

НЕКА ДА СЕ МОЛЯТ ,ИМАТ ПРАВО-НО БЕЗ ГОВОРИТЕЛИ-ДРАЗНЕЩО Е

27

до 19

преди 13 години

Браво!!! БРАВИСИМО!!!Как не те е срам!!! Чувал ли си за Левски , Ботев?? Чувал ли си за клането в Батак!! Е заради такива като теб сме били 500 години под робство! НЕ ПРИСЪСТВИЕ! РОБСТВО!!!!

26

Анонимен

преди 13 години

ДО 24 НЯМА И ДА И ДА ЧУЕШ . ГЪРЦИЯ,СЪРБИЯ,РУМЪНИЯ НАШИТЕ СЪСЕДИ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА МУСУЛМАНИТЕ ДА СЕ БАЗИКАТ С ДЪРЖАВИТЕ ИМ ,САМО НИЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,БРОЙТЕ СИ ТОТИНКИТЕ ВСЕКИ ДЕН ,ДОКАТО ТУРЦИТЕ И *** ЛАПАТ ПРИТЕ

25

Гара Буново

преди 13 години

Аз пък искам най после народеца Български да се събуди от "демикратичната" дрямка и да ви срита към андола, барабар с вси *** и минарета...МАЗНИ ТУРСКИ НАГЛЕЦИ!

24

Анонимен

преди 13 години

Насирай се Догане! Насирай се и пий *** на това което сам сътвори!

23

Анонимен

преди 13 години

Този път провокацията и агресията на Атака беше насочена срещу най-висшето човешко право - правото на вероизповедание, изтъкват от ДПС."Абе то и в Гърция има поне 2 милиона мюсюлмани, но не съм видял някъде в Гръцки град или село да се оревава навред от гласа на имама. Нещо повече- в Гърция и да има някъде джамия то имама ще си реве в джамията, а не по високоговорителите. Нали се сещате какво ще й се случи на тази джамия иначе .

22

Анонимен

преди 13 години

Добре де..тук защо не ревете срещу АТАКА и Волен?