120

до Хмм

преди 13 години

ееееееееее, че той се има охрана!не сту ле га виждали на улицата - те го обградили, а той завалията опъва шия - даго видим все пак,де :)))

119

Анонимен

преди 13 години

haha

118

MAYKIL

преди 13 години

VOLEN DIARIYATA !

117

borokaro

преди 13 години

ееее направо съм шашнат - как го правите това с гласуването - ТО МАЙ ТАКА ЩЕ СЕ ГЛАСУВА И НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ...

116

до тъпите модератори

преди 13 години

Абе не виждате ли че някой начинаещ ви е хакнал и си прави *** с вас!!!ХАХАХАХА

115

Анонимен

преди 13 години

А мазния хамериканец какви две български ***.та си е настанил отдясно до него???Тройката в посолството познайте от кой ще е организирана и кои ще са главните герои в нея!

114

Анонимен

преди 13 години

ама уорлик, като гледам,и порцията си не е докоснал. фръцнал се е на една страна и сега си мисли: няма да ям,ама няма и да плащам !

113

от сайта блокираха

преди 13 години

коментарите към статията : коли купувани с пари за ромска интеграция ! Защо ли ?! Ако статията се казваше " *** крадат много " , едва ли щеше да има "технически проблем с коментарите" !

112

stefan

преди 13 години

Америка, ЕС това са все едни и същи обирджий,първите стремглаво са се устремили към подражаване на политиката на Хитлер и твърдо я защитават а пък другите усилено крадат хората под формата на данаци.Влязъхме в НАТО разсипахме си армията като не можем да храним своя армия ще храним чужда влязъхме в ЕС погребахме си икономиката разтурихме си заводите.След някоя година ще приемем еврото и пак инфлация и глад за народа управниците ще убвинят естествено търговците че са много алчни и за това се вдиг

111

Швейк

преди 13 години

Воленчо е една рядка ****я. Налита на бой и после реве че щели да го бият. Ами хайде да му дават охрана, то и на Догана му плащаме ние, защо не и на Волен. Пари за мизерници бол, пък нас кучета ни яли.

110

до 106

преди 13 години

на мен така ли ми се вижда или на коментар 106 има минус 141 гласа

109

преди 13 години

ПСИХОТО търси евтина популярност!!!

108

new koz

преди 13 години

навсякъде спам, ама и минуси и *** коментари да слагате истината пак ще лъсне. докато смелия Борисова се зъби на квартални дилъри и гамени, други на истински опоненти.

107

н

преди 13 години

тези двечките до посланника кви ли са?АААААААААА сетих се..........................:))))

106

Хммм

преди 13 години

"Освен това Волен Сидеров заплаши, че ще се обърне към НСО, за да помоли за охрана." хахахахаха как може да заплашиш някой като помолиш НСО за охрана, хем ще заплашва, хем ще молиш за закрила. ВМРО взеха триковете на АТАКА за PR и сега фанатика Сидеров се чуди как да се измъкне от настъпващата забрава :) ама май е почукал на грешната врата и скоро може да видим снимката на най-търсените престъпници в сайта на ФБР.

105

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Не познавам лично Сидеров,но ако е прав за това ,което говори не разбирам защо да не го подкрепим в случая нали уж на безплатните обяди присъщи на социализъма сложихме край. А мисля,че не отива на един посланник да отправя заплахи ако това е вярно-а този мисля,че се вживява в губернатор на щата България,за което той не е виновен защото е намерил държава без управление.

104

Анонимен

преди 13 години

"Намаляващата електорална подкрепа на партия "Атака" и фактът, че Посолството на САЩ отказва да се среща с членове на тази партия, са най-вероятните причини за този евтин политически трик, се казва в становището на посолството на САЩ у нас"-------Да, ама тук става дума за ИКОНОМИЧЕСКИ трик!! Я си плащайте!!!!

103

Анонимен

преди 13 години

Когато говорят двама лъжци да се чудиш на кого да вярваш

102

mda

преди 13 години

спадна интереса на медиите към Волен, просто си търси изява човека, да не го забравят съвсем

101

Tyrym

преди 13 години

*** случайната среща, и болен случайно си носел папка, кой кой - а Уорлик.