61

Тъпо измислено !

преди 13 години

ВМРО-НИЕ В место да изстрелвате в публичното пространство недомислици направете нещо полезно! *** си е *** и на 18 и на 20 и на 30 и на 90!Помислете какво да се направи срещу турбо- гъзарите по пътищата с малките пишлета и големите коли по добре! Глупаво е да казваш на някой ти си на 18 и си безотговорен!

60

Анонимен

преди 13 години

57 - Ми да те питам!? Ако в семейството няма друг шофьор ти ли ще плащаш на съседа да му бъде придружител:)

59

до 53

преди 13 години

да бе пич то защото Всички катастрофи все от шофИОрки се предизвикват ,нали

58

Анонимен

преди 13 години

Абе да ви попитам! Защо затова, че някой не спава дадени правила в България винаги се наказват всички!:)

57

Емо

преди 13 години

Предложенията са безумни, дали ще си неопитен шофьор на 18 или 21 е все тая! На повечето им идва (ни дойде акъла) около 23-25, не 21.Много повече смисъл има да се дава книжка на 16 годишен, като между 16 и 18 да може да кара само в присъствието на опитен шофьор (5+ години) в кондиция и на предната седалка + огледало като на курсовете (т.е. детето да не е шофьор като баща му/брат му/т.н. се напие или спи). Така, като на 18 се вземе книжка ще има възможност за натрупани 2 години стаж.

56

Анонимен

преди 13 години

то ще стане като с Гражданска отговорност,15 % от хората с коли не си я били плащали ,айде заради това останалите /плащащи редовно/ сега да плащат наведнъж,а не на вноски

55

Анонимен

преди 13 години

тия от ВМРО-то се чудят как да привлекат внимание!Ами като се вдига възрастта за пенсия? Що карат шофьорите да работят до 65?Ами ел.техниците, хирурзите....?Смешници....

54

тодоров София

преди 13 години

Пълно е с *** в този форум.

53

???

преди 13 години

Проблем с шофьорите, които са над 65 години няма, освен че карат обикновено по-бавно и са с по-стари коли. Проблемите идват от младите шофьори и от жените-шофьорки. ВМРО-НИЕ да бяха предложили да се разреши само на хората на Христовата възраст да са шофьори, т.е. тези на 33 години.

52

Анонимен

преди 13 години

Аз пък предлагам да закрие цялата държавна и местна администрация, защото има корупция! Ха да ви видя кой е ЗА!:)

51

Marsianec

преди 13 години

Аз съм далеч от тези 65 години , но ми се струва много тъпо да защитавам повторно документ , който вече съм изкарал ! Все едно един професор или доцент да защитава след време наново титлата си ! Тези от ВМРО , явно са с умствени проблеми...? Нали сме се запътили към развитите общества , направете справка там има шофьорски книжки на млади водачи БЕЗСРОЧНИ т.е. не се подменят дори на 10 г , а и има не малък брой шофьори над 90 г. въэраст.

50

Анонимен

преди 13 години

44 -Прав си! Тези хора съвсем загубиха мярката! Да не говорим, че това са пари, които ще се искат от хората за една по-голяма администрация! В Исландия да идат да видят за какво става въпрос! Заради пияници и джигити по пътя искат да накажат всички! Аман от таз държава *** и тоз *** народ!

49

реалист

преди 13 години

Е то не ти ли дойде акъла на 18 години - и на 21 няма да го има.....!!!Които си е отговорен - си е тоговорен, които си е *** - си е лека!!!

48

77777

преди 13 години

В общи линии проблемните шофьори остават извън полезрението на опитващите се да си направят реклама хора от ВМРО-НИЕ. Те май не са чували, че има и отрицателна реклама, каквато всъщност те сега си правят.

47

Анонимен

преди 13 години

Абе то като ви чета,най-добре на всяко кръстовище да има камера и бесилка.При ПТП виновния сам да се качва на бесилката и готово...:)))Има човек има проблем,няма човек няма проблем!

46

Симо

преди 13 години

Това за взимането на книжка на 21 е пълна глупост,ако на 18 не ставаш за шофьор,и на 21 ще е същото,нищо няма да се е променило.Виж върху това за водачите над 65 може да се помисли,забавените реакции,по-ниската степен на концентрация,влошено зрение и др. на тази възраст са научно доказани и според мен трябва да има такива тестове особенно медицински

45

до 14сд

преди 13 години

ти си рядко *** екземпляр и елементарно парче! 1. вмро-ние е на пловдивския кмет с. атанасов2. дс каракачнов няма нищо общо с тези 'ние'3. вмро не е македонска партия или партийка4. явно си копал, вместо да учиш българска история5. ти лично няма да доживееш пенсия, собствената ти тъпотия ще те умори доста преди това...6. пенсионерите ходят 'достойно' на море само ако имат приятели в бсп и ги пратят на почивка по програма.Капиш?

44

Кратун

преди 13 години

Ако в парламента се окажат още по-прости от воеводите и вземат, че го приемат, ще си изкарам шофжорска книжка в Германия (примерно) да видим какво ще ми вземат на 65!

43

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам всички водачи да минават веднъж годишно прегледи:) Откъде накъде само младите и старите щели да имат някакви ограничения!

42

Друга е реалноста

преди 13 години

Реалността е съвсем друга - шофьор не можеш да станеш с изпит пред КАТ, колкото и да се обучаваш преди изпита. Второ, вече става наложително книжка да може да се взима след 16 години, а не както тези искат на 21. Трето, никой шофьор, ако не е в подходящо здравословно състояние няма да продължи да упарвлява колата си, така че да се слагат глупави ограничения за всики е меко казано идиотско. Медицинският преглед всеки знае, че е винаги формалност и нищо не показва.