87

dantes

преди 13 години

Царо е лешояд

86

Boroka

преди 13 години

Какъв цар бе,нагляр и международен мошенник.Долна пасмина. Мадридски шебек,вън от България. Измамник/оправи ни за 800 дни/

85

jorkata

преди 13 години

Тоз дъртак не се наяде.

84

Ционист

преди 13 години

XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага1. Над българите може да издевателства който си иска и Както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени.2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои(колаборационисти"). 3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно.

83

Boroka

преди 13 години

И тази жалка гнида бил "цар" - срам и позор глупав български народе, че му позволи да се върне за да граби тази гладната въшка наричана мадридския бакалин !

82

Луд фен

преди 13 години

Да си го търси от ***...те му го дадоха

81

Yonex

преди 13 години

Пуснал съм си брада, и аз искам Държавата да ми прехвърли 5-6 двореца....Боже, колко наглост има на този свят, боже....

80

д

преди 13 години

тоя няма ли да умре най-накрая и да се свърши с него. да си носи земите в гроба

79

До 70

преди 13 години

Ционист, ама друг път - направо си комунист отвсякъде. ГЕРБ ви яде отвътре май.

78

Ционист

преди 13 години

VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.

77

Анонимен

преди 13 години

Профукал е париците от 800-те дни и сега пак е пред фалит.

76

симо смок съгледа

преди 13 години

няма проблем ще му дадем двореца и пари за поддръжка...само първо да излежи 1000 години в Белене.

75

Boroka

преди 13 години

Симеоне няма лошо да си искаш имотите ,но да го беше обявил когато си дойде в България разбира се тогава нямаше да влезеш в политиката!Много мръсен номер извъртя на Българския народ никога няма да ти простим помни го!

74

немо

преди 13 години

Титлата му била дадена от бога ама ние хората ще му я вземем и щее му я наврем там дето слънце не огрява.Не се наяде тоя гад Скоро претенция върхо цялата държава ще предяви като го гледам колко е алчен

73

Зайо

преди 13 години

Опаа, монархистчетата-минусари станаха двама:) Айде обосновете се, какво ви кефи да ви изяждат държавата парче по парче хора без грам българска кръв!

72

Boroka

преди 13 години

за късопаметният български народ: "Аз? От моя народ? Да имам претенции? Неее"....вервайте ми

71

Ж

преди 13 години

Дайте си му на човека имотите. Все пак са си били на семейството му! Все едно някой да дойде да ви вземе вилата на село или къщата... Как може да сме толкова злобна и гнусна нацийка, понякога се отвръщавам от хората в тази държава, но и ги разбирам, защото са станали злобни, завистливи и лоши поради ред причини, но все пак нашият ЦАР присъства на сватбата на Английското кралско семейство и беше от почетните гости! Каква чест, а тук го плюят и хулят. Селска работа!

70

Boroka

преди 13 години

Ти ли ще съдиш България бе ***? Ако България тръгне тебе да те съди, до 9-то коляно ще имат да плащат на България! Що не се скриеш някъде и да не си играеш с късмета и каторгата?!?

69

патриот

преди 13 години

Я какъв е зинал на снимката, алчно старче, излъга най-безочливо пред цяла БГ, че няма да си иска земите/все едно че са негови/, а сега си показа истинското лице на дърт лъжец и измамник. Да се маха от страната ни, до като все още има възможност, защото за тия престъпления, дето изсече хиляди кубици дървесина и я продаде на Гърция с огромна печалба, а това са нашите гори, белите дробове на България. Картината, която показаха от хеликоптер беше ужасна огромни празни пространства от изсечени гори

68

до-57

преди 13 години

И кога точно беше коронован за цар на България?...И освен грешки...друго има ли? Кой са му заслугите към България?