157

до 157-ми

преди 13 години

Причината изобщо не е в ГЕРБ, и не подстрекавай хората. Причината изцяло се дължи на деструктурирания български психо-социум, формиран вследствие на инвазия на чужда армия. ГЕРБ е само последица.

156

JollyRoger

преди 13 години

Къде видяхте комунисти отново бе : ). Че преди 89 бил в партията и си уреждал живота, а след 89 бил капиталист до ден днешен и пръв авер на демокрацията си е българско явление наречено БОЯДЖИЯ. Баба ми е комунист, единствения истински комунист по идеология, когото познавам, и знаете ли какво *** никога не е била партиен член, обратното на демократите, за които гласувате днес. И съм абсолютно сигурен, че баба ми не е сринала икономиката, не е окрала народа, не е строила Берлиснакта стена :)

155

дан

преди 13 години

другото което се забелязва тук е, че тъпите комунисти пишат против герб и сами гласуват за себе си...хахахаха

154

дан

преди 13 години

комунистите тук пак започнаха да плюят ГЕРБ, макар да знаят че вината за всичко е тяхна...трябваше да очукат всички комунисти 1989г и сега щеше всичко да е наред

153

до 165

преди 13 години

А знаел ли е какво наследство получава и какви неизгодни договори са подписвани??????????

152

Анонимен

преди 13 години

Герб ви е виновен за всичко.Ако ти продам кола без двигател ще можеш ли да я караш.Ако ме разбирате какво имам предвид.ТОВА Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ БСП И ДПС ОВЦЕ ТАКИВА !!! Гласувайте пак за комунистите и ходете да ви *** ***

151

Анонимен

преди 13 години

Като са оставили тежко наследство БСП и ДПС защо Боко Тиквата излъга народа, че ще му вдигне жизнения стандарт?!

150

Анонимен

преди 13 години

Има си дума за хора, които коментират нечия трагедия без да познават човека или ситуацията, намесвайки ГЕРБ/ПЕРБ или каквато и да е там политика.Думата започва с л и азвършва -***.

149

Антон Кутев

преди 13 години

до реалист, номер156Ама защо си се писал "реалист" другарю. като можеше направо "комунист" ???

148

Анонимен

преди 13 години

Кво ми слагате минуси.БСП ни докараха до тук.Ако ти продам кола без двигател ще можеш ли да я караш.Ако ме разбирате какво имам предвид.ТОВА Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ БСП И ДПС ОВЦЕ ТАКИВА !!!

147

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми съграждани, вземете пример! Да *** туй мръсно българско племе да ***, дано се затрием от лицето на земята!

146

До 158

преди 13 години

*** !

145

ГЕНОЦИД

преди 13 години

Някой да е чул да се е самоубил *** или турчин? Аз не.

144

Varg

преди 13 години

причината за самоубииството е правителството на Герб което извършва геноцид върху българският народ.

143

реалист

преди 13 години

Човека е предпочел да умре, вместо да дочака края на ГЕРБ. И такива трагедии вече не са рядкост. Герберастите съсипаха всичко. Бизнесът умря, а с него и надеждите на милиони.

142

Анонимен

преди 13 години

Да е дал апартамента си в центъра под наем и да си е решил финансовите си проблеми.Ако го е продал е щял да си вземе 4 гарсониери в Люлин ,в едната да живее а другите под наем.Винаги има решение ако не си ***!!!

141

Анонимен

преди 13 години

искам революция и христанизация

140

Анонимен

преди 13 години

жалко за човека поне да беше взел със себе си 4-5 от парламента

139

Така е

преди 13 години

Така е и по така ще става.Защото не се казва истината за робството, в което се намираме.От една страна те доят за тока и водата чуждите фирми,от друга арендатори ти дават повината супсидии,а прибират другага плюс произведеното,фирмаджията ти дава колкото иска,фабриканта плаче,чеима големи задължения.Не може едно общество да се развива на самотек.Не съм против частната инициатива,но в България има феодални порядки в името на 5% богати,а останалите се мъчат.22 години не можем да намерим пътяСрам.

138

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ, Я ДА НЕ СЪ ПЛЮИТЕ КАТ КАМИЛИ. ДЕ E ТОШКО С КОПРИНЕНОТО ГЛАСЧЕ ДА МУ ЧУРУЛИКА?